pes2008براي x360

اقا يون ميشه بگيد چجوري ميشه عكس خودمون رو روس سر بازيكن گزاشت؟؟؟؟يعني شكل خودمون ساخت؟؟؟؟با دوربين خواصي ميشه؟وبكم مخصوص 360؟اگه اين هست لطفا
بگيد از كجا تهيه كنم و چه قيمتهبا وبكم pcيا موبايل هم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا يون كسي نميخواد سوال مارو جواب بده؟؟؟؟

من اين بازي رو اپديت كردم ولي متاسفانه تغيير نكرد!!!
خدايي اگه افت نداشت خيلي باحال ميشد
با اين وجود من هم فيفا 08 بازي ميكنم هم pes2008
امسال فيفا بهتر كه نه خيلي بهتر از سالهاي پيشش ظاهر شده
ولي انشاالله تو wininingelevenهايي كه ميزنن همه اشكالاتش برطرف ميشه و
دوباره فقط عشق است -pes2008-

اقا يون كسي نميخواد سوال مارو جواب بده؟؟؟؟

من اين بازي رو اپديت كردم ولي متاسفانه تغيير نكرد!!!
خدايي اگه افت نداشت خيلي باحال ميشد
با اين وجود من هم فيفا 08 بازي ميكنم هم pes2008
امسال فيفا بهتر كه نه خيلي بهتر از سالهاي پيشش ظاهر شده
ولي انشاالله تو wininingelevenهايي كه ميزنن همه اشكالاتش برطرف ميشه و
دوباره فقط عشق است -pes2008-
مطمئنی ؟
من آپدیت کردم کاملا مشکلش بر طرف شد ;)

گیم اسپات میخواد به فیفا 10 بده به هر حال خیلی ها حالشون از این بازی به هم میخوره
خواهش میکنم بگو این فیفا چی داره که دلتونو بهش خوش کردیprinc of persia ؟
گرافیک ؟ چمنشو یه نگا بنداز
انیمیشن؟ از فیفا 2000 کمتره انیمیشناش
گیم پلی ؟ خوابت نمیبره با هاش ؟بعضیا باهاش به خواب زمستانی خرس میرن .....
بگو واقعا میخوام بدونم دلیلت واسه ترجیح این بازی به پرو چیه

گیم اسپات میخواد به فیفا 10 بده به هر حال خیلی ها حالشون از این بازی به هم میخوره
خواهش میکنم بگو این فیفا چی داره که دلتونو بهش خوش کردیprinc of persia ؟
گرافیک ؟ چمنشو یه نگا بنداز
انیمیشن؟ از فیفا 2000 کمتره انیمیشناش
گیم پلی ؟ خوابت نمیبره با هاش ؟بعضیا باهاش به خواب زمستانی خرس میرن .....
بگو واقعا میخوام بدونم دلیلت واسه ترجیح این بازی به پرو چیه
شبیه سازی عالی ازنظر گیمپلی فیفا سخته قبول دارم نمیشه توش راحت گل بزنی برخلاف پرو(بازی کردم جدیدا)در ضمن من هیچوقت نمیگم فیفا ایراد نداره معلومه که داره ولی نمیاد ایراداتش رو با گذاشتن کنفرانس
مطبوعاتی وچندتا جنگولک بازی دیگه بپوشونه حرکات بازیکنها توی فیفا واقعی تر ازپرو هست ولی اینم بگم
قیافه بازیکنها توی پرو بهتره ولی درکل پرو باید تمام باشگاهها رو لایسنس کنه و بعد مقایسه بشه بینشون
در کل من به سلیقه همه احترام میذارم ولی یه سری میان به فیفا اشغال میگن من موندم اینا چه انتظاری
دارن ازفیفا که مثلا فوتبال واقعی درست کنه؟به هرحال ادم بایدواقع بین باشه:love:
بعد شما افت فریم پرو روفراموش نکن چیزی که توی فیفا وجود نداره شما وقتی میخوای ماشینی رو که ساختی با یه مرسدس مقایسه کنی موقع مسابقه ماشینت
نباید ریپ بزنه

طمئنی ؟ من آپدیت کردم کاملا مشکلش بر طرف شد

همه چيزش مثل قبل پارازيته ولي
يكنمه بهتر شده ديگه بپر بپر نميكنه
شفافيتم بهتره ولي مطلوب نيست

اقا يون ميشه بگيد چجوري ميشه عكس خودمون رو روس سر بازيكن گزاشت؟؟؟؟يعني شكل خودمون ساخت؟؟؟؟با دوربين خواصي ميشه؟وبكم مخصوص 360؟اگه اين هست لطفابگيد از كجا تهيه كنم و چه قيمتهبا وبكم pcيا موبايل هم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟

با اين همه دب دبه كب كبتون كسي بلد نيست جواب مارو بده؟؟

شبیه سازی عالی ازنظر گیمپلی فیفا سخته قبول دارم نمیشه توش راحت گل بزنی برخلاف پرو(بازی کردم جدیدا)در ضمن من هیچوقت نمیگم فیفا ایراد نداره معلومه که داره ولی نمیاد ایراداتش رو با گذاشتن کنفرانس
مطبوعاتی وچندتا جنگولک بازی دیگه بپوشونه حرکات بازیکنها توی فیفا واقعی تر ازپرو هست ولی اینم بگم
قیافه بازیکنها توی پرو بهتره ولی درکل پرو باید تمام باشگاهها رو لایسنس کنه و بعد مقایسه بشه بینشون
در کل من به سلیقه همه احترام میذارم ولی یه سری میان به فیفا اشغال میگن من موندم اینا چه انتظاری
دارن ازفیفا که مثلا فوتبال واقعی درست کنه؟به هرحال ادم بایدواقع بین باشه:love:
بعد شما افت فریم پرو روفراموش نکن چیزی که توی فیفا وجود نداره شما وقتی میخوای ماشینی رو که ساختی با یه مرسدس مقایسه کنی موقع مسابقه ماشینت
نباید ریپ بزنه
فیفا اول باید تفاوت بین بازیکنها رو ایجاد کنه بعدشم بازیکنهاش روی زمین راه برن نه رو فضا بعدشم قیافه ها و هیکلهای غجیب غریبشو درست کنه و در اخر باید گیم پلیش مثل pes باشه تا بشه اسمشو فوتبال گذاشت

فیفا اول باید تفاوت بین بازیکنها رو ایجاد کنه بعدشم بازیکنهاش روی زمین راه برن نه رو فضا بعدشم قیافه ها و هیکلهای غجیب غریبشو درست کنه و در اخر باید گیم پلیش مثل pes باشه تا بشه اسمشو فوتبال گذاشت
این هم یه نظریه به هرحال قابل احترام هست:love:

اقا يون ميشه بگيد چجوري ميشه عكس خودمون رو روس سر بازيكن گزاشت؟؟؟؟يعني شكل خودمون ساخت؟؟؟؟با دوربين خواصي ميشه؟وبكم مخصوص 360؟اگه اين هست لطفابگيد از كجا تهيه كنم و چه قيمتهبا وبكم pcيا موبايل هم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا يون بلد نيستيد بگيد نه ديگه

اقا يون بلد نيستيد بگيد نه ديگه
نه.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or