pes2008براي x360

هان؟!!؟
خلایق هرچه لایق هرکس فقط دویدن بازیکنها رو تو هر2نسخه مقایسه کنه متوجه میشه همه چیز رو بابا شماها دیگه از فیفا ایراد نگیرید دارین به چیزی افتخار میکنین که وجود نداره اگه واقعا گیمپلی یعنی دراوردن
پیراهن (:eek:)وگول زدن داور پس خاک بر سر EAکه بازی نسل بعد میده بیرون باید یه اشغال درست کنه که
پراز تیمهای لایسنس نشده باشه 2-3تا جنگولکبازی هم بزاره تنگش اون وقت یه عده هم توی این جنگل
عجایب(ایران)پیدا میشن و بطور رایگان زیربیلیتش سینه میزنن که به به وچه چه:cheesygri
راستی رنگ چمن پرو چه رنگیه سبز سیدی؟!!

چی میگی بابا ؟ کی اینجا گفت گیم پلی یعنی در اوردن پیراهن ؟
جالب برا من اینه که این فیفا با تیمهای لایسنس شده وقتی میخواد شماره بازیکنارو رو پیراهن ادیداس در بیاره اندازه واقعی خودشون نیست و بیش از حد کوچیک هستن ولی پرو با اینکه امتیاز ساخت لباس تیمها رو نداره و با اینکه اسم فیفا روش نیست تناسب شماره روی پشت لباس بازیکنا مثل واقعییت میمونه نمونش تیم فرانسه ( البته اینارو کمتر کسی دقت میکنه )

اقا راستی واقعا cup gallery تو بازی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرچقدر گشتم تو اپشن پیدا نکردم :sick:

در رابطه با چرت بودن فیفا لطفا بحث نکنید.چون انقدر تابلو هستش که نیازی به بحث نیست.
من اگه بخوام ایرادات پرو رو بشمورم یه کتاب میشه اقایون به اصطلاح حرفه ای ولی شما اصولا بیشتر از
2-3تا فکرنکنم گیربیارین شماره ها کوچیکه ولی هزار جور امتیاز دیگه داره که....بیخیال از اولش هم نباید میومدم اینجا به هرحال خوش بگذره با این بازی مثلا نسل بعد(یه سری به صفحات قبلی بزنین):laughing:
امتیاز گیم اسپات:
PES 2008:7(برای 360)
PES 2008:6(برای PS3)
FIFA 08:8.5 (برای هر2کنسول)

آخرین ویرایش:
اقا يون ميشه بگيد چجوري ميشه عكس خودمون رو روس سر بازيكن گزاشت؟؟؟؟
يعني شكل خودمون ساخت؟؟؟؟
با دوربين خواصي ميشه؟
وبكم مخصوص 360؟اگه اين هست لطفا بگيد از كجا تهيه كنم و چه قيمته
با وبكم pcيا موبايل هم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟

من هرکاری ميکنم تو مستر ليگ نميتونم بازيکن بخرم
جون من حرفه ای ها کمک کنن
مثلاً ronaldinho 32000 قيمتش
من حتی تا 50000 زدم اما نميخره چيکا کنم

من اگه بخوام ایرادات پرو رو بشمورم یه کتاب میشه اقایون به اصطلاح حرفه ای ولی شما اصولا بیشتر از
2-3تا فکرنکنم گیربیارین شماره ها کوچیکه ولی هزار جور امتیاز دیگه داره که....بیخیال از اولش هم نباید میومدم اینجا به هرحال خوش بگذره با این بازی مثلا نسل بعد(یه سری به صفحات قبلی بزنین):laughing:
امتیاز گیم اسپات:
PES 2008:7(برای 360)
PES 2008:6(برای PS3)
FIFA 08:8.5 (برای هر2کنسول)
همه بازیهای ea به خاطر تبلیغات نمره ای که مستحقش نیستن میگیرن......
انقدر هم در مورد این بازیه چرت بحث نکن

دوسته عزيز مي دوني که اوله کار يه تيمه دره پيت مي ده ، پس مطمئنا نمياد . ولي وقتي رفت تويه D1 cup ، مي توني بياريشون تو تيمه خودت . يه راهه ساده اش هم اينه که اوله نقل و انتقالات يه سيو بکني ، بعد پيشنهادت رو با يه قيمت مناسب ( که لزوما نمي خواد خيلي بالا باشه ) بده و اين پيشنهاد رو سيو کن و يه هفته را next بزن ، اگه نيومد دوباره load کن و فقط next رو بزن . ( شايد حدود 5 يا 10 بار هم طول بکشه که زمانه زيادي نيست ) . ولي مطمئن باش با قيمته مناسب ميان . من روني و اتو او و رونالدينيو را با همين روش گرفته ام .

هي load کن و اگه لازم بود يه کم قيمت رو بالا به بر .

موفق باشي

باید هم با قیمت بالا بخریش هم حقوق زیاد بهش بدی(salary)
هم کم باهاش قرداد ببندی مثلا یه سال

یه چیز دیگه هم درباره فیفا بگم و دیگه بحثشو نکنیم این که تو این بازی چیزی به اسم به هم ریختن دفاع حریف وجود نداره و فوقش یه نفرو به زور میتوینی دریبل بزنی
در حالی تو پرو با بازیکنهایی که خیلی خیلی تکنیکین مث c.ronaldo و رونالدینیو
قشنگ میشه دفاع حریفو به هم ریخت و واقعا لذت بخشه حتی دروازه بان رو هم میتونی دریبل بزنی که از همون اول رو eleven یا پرو بود ....

یه چیزی بگم که همه چی ختم به خیر بشه
من چند روز پیش بازی کردم واقعا شاهکار هست این بازی اما یه سری مشکل داشت که اونم اینه که موقع Repaly ها آفت فریم شدید احساس میشه تا حدی که من دیگه نگاه نمی کردم سریع START می زدم که اعصابم خورد نشه دیروز که داشتم بازی می کردم
رو یارو خطا کردم پنالتی شد پنالتی رو که می خواست بزنه دیدم داره نمیزنه همینجور ایستاده در منو نگاه می کنه
بعد یه دیقه آقا شروع کرده به حرکت کردن و یه آف فریم وحشتناک که انتظارشو نداشتم تا حدی که من قبلش فکر کرده بودم کنسول هنگ کرد می خواستم REstrat کنم که دیگه ضربه رو شروع به زدن کرد
اما الان که رفتم Doshboard رو آپدیت کنم
بازی روش گذاشتم بعد که بازی PES2008 Update کردم اینقدر تغییر کرد که نمی تونم بگم واقعا من دیگه هیچ افت فریمی تو این بازی نمی بینم
پ.ن: اونایی که از افت فریم این بازی رنج می برن هر چی زودتر اگر به LIVE دسترسی دارن برن Update کنن ;)

من چند روز پیش بازی کردم واقعا شاهکار هست این بازی اما یه سری مشکل داشت که اونم اینه که موقع Repaly ها آفت فریم شدید احساس میشه تا حدی که من دیگه نگاه نمی کردم سریع START می زدم که اعصابم خورد نشه دیروز که داشتم بازی می کردم
رو یارو خطا کردم پنالتی شد پنالتی رو که می خواست بزنه دیدم داره نمیزنه همینجور ایستاده در منو نگاه می کنه
بعد یه دیقه آقا شروع کرده به حرکت کردن و یه آف فریم وحشتناک که انتظارشو نداشتم تا حدی که من قبلش فکر کرده بودم کنسول هنگ کرد می خواستم REstrat کنم که دیگه ضربه رو شروع به زدن کرد
بازی روش گذاشتم بعد که بازی PES2008 Update کردم اینقدر تغییر کرد که نمی تونم بگم واقعا من دیگه هیچ افت فریمی تو این بازی نمی بینم
پ.ن: اونایی که از افت فریم این بازی رنج می برن هر چی زودتر اگر به LIVE دسترسی دارن برن Update کنن ;)
همون آپدیت جدید پاییزی رو میگی؟یا اینکه آپدیت دیگست؟
بعد از این هم دیگه خودتونو با بحث fifa08 خسته نکنین.بذارین طرفداراش برن بازی کنن وحال کنن.:laughing::laughing:چیکارشون دارین آخه بابا؟بحث با اینا مثل میخ برسنگ کوبیدنه.:)

سلام

دوست من واقعا جدی میگی که پرو 2008 شاهکاره؟

افت فریم به کنار یعنی شما میگی ایراده دیگه ای نداره؟

شما میدونی من طرفداره سر سخته پرو یا همون الون

هستم ولی این یکی دیگه نه چون اصلا ربطی به قبلی ها

ندارهاز همه بدترش اینه که به فیفا شبیه شده( کمی )

ولی برای نمونه میگم وقتی بدون توپ داری با سرعت

حریف رو دنبال میکنی دیدی چطوری میدوه ؟

در کل نظر همه قابل احترامه ولی حد اقل نگو شاهکاره؟:confused:

یا علی

عزیزم چرا انقدر بحث میکنی؟به قول دوستم فیفا به تنها چیزی که شبیه نیست فوتباله.
یه داستانی رو بگم:
2 ماه پیش یه بچه 7 ساله که پسر همسایمون بود اتفاقی خونمون بود و ما برای اینکه سرشو گرم کنیم فیفا08 رو براش گذاشتیم بازی کنه جالب اینجاست که حتی 5 دقیقه هم بازی نکرد...
اتفاقا به من گفت به تنها چیزی که ربطی نداره فوتباله و بازیکنها تفاوت چندانی با هم ندارن .
بعدش pro رو براش گذاشتم و خیلی خوشش اومد و گفت با اینکه ایرادات زیادی داره ولی حداقل حس میکنی که فوتبال بازی میکنی......
حقیقت اینه که در pro ادم فرق کاکا رو با پیرلو کاملا حس میکنه ولی در فیفا کاکا با نستا هم فرقی نداره شاید فقط در سرعتشون فرق کنن اونم به مقدار خیلی کم....
کلا فیفا ربطی به فوتبال نداره

آقا اشتباه نميكني احتمالا اين پسر همسايتون 17 سالش بوده يا اينكه نابغه بوده :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or