pes2008براي x360

تموم شد آخرشم بگو فن هستی تمام آقا بروبچ فیفا ما اونموقع همه اعتراض داشتیم چرا پرو بازها مین تاپیک های ما نظر میدن حالا خودمون!!! ول کنید بیرم همون تاپیک فیفا حالشو ببریم چون اینجا طرفداری کورکورانه هست و همش مقایسه هست هیچ کس هیچی نمیتونه بگه که مثلا آدم بگه ایول مثلا چه قدر این خوبه ولشون کنید بزارید حالشو ببرن راستی شماره جدید 2 بازی های Arcad game live اومده به طرف دران پرو که علاقه زیادی به بازی هایی که مثل فوتبالیستها و کاکرو و سوباسا هستند پیشنهاد میکنم چون این بازی ها اصلا هیچی نداره فقط بازی هست و بعدی سرعتی هست که شما درش غرق میشید و امکان خفه شدن توش هست واقعا که دیگه فقط مونده بود به واقعی بودن بازی عیب بگیرن که گرفتن خوب بود یکم معنی گیم پلی را میفهمیدین بعد ازش حرف میزدین عزیز من گیم پلی (همون چیزی که این فن های پرو خودکشی کرده بودن براش ) یعنی همین که بازی در عین کنترل راحت و لذت بخش بازی را به واقعیت نزدیک کنن نه اینکه بازی را اینقدر دیگه کنترلش ول باشه که بازکن با سر کله پا سینه کمر باسن ترقوه همه چیز توپ را کنترل کنه در یک حرکت (این برام رخ داده یک توپ را معلوم نشد چه جوری گرفت اصلا با آنوتومی آدم جور در نمیومد بیشتر شبه مار بود که سر ته نداشت ) :p
از این پست شما کاملا معلوم شد که شما دنبال بحث منطقی نیستی و فقط به عنوان یه فنبوی یه چیزی می پرونی........................
من کاملا توی پست قبل توضیح دادم که چرا نمیشه گیم پلی بازی به واقعیت نزدیک بشه وچه مشکلاتی پیش میاد اگه بخوان اینکارو بکنن ( احتیاجی به توضیح دوباره هم نیست چون توی پست قبلی همه چیز مشخص ) ولی وقتی یه نفر فنبوی باشه دیگه این چیزارو نمی تونه متوجه بشه و همینطور دیگران رو هم فنبوی میبینه .

پ.ن : اون جمله ای که جناب HotGoal نوشتن واقعا توش خیلی معنی ها نهفته بود .

آقا چرا باهم دعوا میکنید.من خودم هم فوتبالیستم وهم اینکه 8 ساله که دارم تو کنسولهای مختلف فوتبال بازی می کنم.خوب این معلومه که گرافیک fifa همیشه بهتر از PES بوده ولی این اصلا دلیل نمیشه که بازی خوبیه چونکه تو بازی فوتبال فاکتور مهم گیم پلی هستش.و در مورد گیم پلی وجذابیت مطمئنا PES یه سروگردن بالاتر از fifa هست و اونو کاملا له کرده.من وقتی فیفا بازی میکنم وسطای بازی خوابم میگیره.:laughing::laughing:;)

من که با بازی کردن این نسخه واقعا ناامید شدم.سرعت بازی دیگه خیلی زیاده.گرافیکشم که مال نسل قبله.یه جورایی بازی شبیه فیفا شده فیفایی که واقعا چرت ترین بازیه ورزشیه.........

آقا چرا باهم دعوا میکنید.من خودم هم فوتبالیستم وهم اینکه 8 ساله که دارم تو کنسولهای مختلف فوتبال بازی می کنم.خوب این معلومه که گرافیک fifa همیشه بهتر از PES بوده ولی این اصلا دلیل نمیشه که بازی خوبیه چونکه تو بازی فوتبال فاکتور مهم گیم پلی هستش.و در مورد گیم پلی وجذابیت مطمئنا PES یه سروگردن بالاتر از fifa هست و اونو کاملا له کرده.من وقتی فیفا بازی میکنم وسطای بازی خوابم میگیره.:laughing::laughing:;)

fifa 08 هم جذابيت نداره؟ من فكر كنم اين نسخه خيلي نسبت به نسخه هاي قبل بهتر شده هم از نظر گرافيك هم از نظرگيم پلي . ولي حيف اين pes كه با اين نسخه آخرش همه چيز رو خراب كرد كه آدم مجبور شه بره سراغ fifa 08

fifa 08 هم جذابيت نداره؟ من فكر كنم اين نسخه خيلي نسبت به نسخه هاي قبل بهتر شده هم از نظر گرافيك هم از نظرگيم پلي . ولي حيف اين pes كه با اين نسخه آخرش همه چيز رو خراب كرد كه آدم مجبور شه بره سراغ fifa 08
میشه تمومش کنی آقا FIFA 08 بیسته بیسته خوبه ؟
آره ؟ راضی شدی ؟ این آقا سامان که می گفت اگه بحث VS بشه تو یه تاپیک به شدت برخورد میشه کجاست پس ؟

عزیز از نظر گرافیک PES جلوی FIFA حرفی برای گفتن نداره.

اما قبول کن EA داره خرج الکی می کنه.گیم پلی بازی کاملا افتضاحه.هر کسی بازی کنه فکر می کنه بازیکنه داره جای توپ یه کره بتن شوت می کنه.از نسخه 2005 تا الان بازی گیم پلیش خراب شده.اما PES حقیقتا گیم پلی خیلی نرم و روانی داره.توی Fifa 08 گل زدن خیلی سخته.من خودم به شخصه موقعی که بازی می کنم حتما باید مستقیم برم توی محوطه جریمه و شوت کنم.اما توی PES آدم فقط لازم قلق و جهت شوت زنی رو کامل بلد باشه.راحت می تونه گل بزنه حتی توی سخت ترین درجات...

به هر حال هر 2 بازی نقاط قوت و ضعف دارن.

میشه تمومش کنی آقا FIFA 08 بیسته بیسته خوبه ؟
آره ؟ راضی شدی ؟ این آقا سامان که می گفت اگه بحث VS بشه تو یه تاپیک به شدت برخورد میشه کجاست پس ؟
چرا اينقدر حرص ميخوري عزيزم من كه از طرفداراي پرو پا قرص pes هستم فقط فرقم با شما اينه كه از konami پورسانت نميگيرم كه اينقدر بهش تعصب داشته باشم ( شوخي بود ) فقط گفتم اين ورژن pes خوب نيست . من فعلا تا نسخه بعدي pes با fifa 08 خودمو مشغول ميكنم

به نظر من که pro تو این نسخه لذت بخش ترین گیم پلیو دراه که من تو هیچ فوتبالی نکردم (اونم با6 تا مد مختلف که دقیقا میشه که طرف سطح بازی خودش بیاد دستش و کم کم اونو بالا یا پایین ببره)
اصن میشه گفت فیفا همون گرافیکم نداره . مهمترین چیز تو گرافیک یه بازی فوتبالی چیه ؟ چمن
چمنهای فیفا 08 انقد بیروح وزشت هستن ( به جز یه مورد ) که تو فیفا 94 هم از همچین چمنهایی بیروحی استفاده نمیشد تو 07 هم همین مشکل بود(بدتر در حدی که اصن چمنها بیرنگ بودن) معلوم نیست چرا ایرادات بازیرو برطرف نمیکنن
پرو سال به سال داره بهتر میشه نو اوری های ریز و درشت زیادی هم داره بازی که به واقعی شدن بازی کمک میکنه مثلا وقتی یه بازیکن خودشو میندازه زمینو میخواد پنالتی بگیره داور بهش میگه بلند شو و بهش کارت زرد میده نو اوری های زیادی هست که برتری پرو رو ثابت میکنه مثلا دروازه بان ممکنه اخراج شه یا همون هوای بارونی یا موقع ضربات پنالتی وقتی موقع گرفتن توپه از پشت سر دروازه بان نشون میده
طرا حی چهره ها هم فیفا به جز رونی و رونالدینیو و یاکویینتا و چن نفر فیفاخراب کرده و پرو بهتر چهره بازیکنا رو طراحی کرده بعضی ها واقعا انگار خودشونن فیفا هیچ دمویی هم اولش نداره که خیلی عجیب هست
چیزی که من تعجب میکنم فیفا با این جزییات بالا برا چی اصلا انمیشن انقد کم نشون میده که جزییات بالا هم توش باشه ؟
درحه های سختی بازی 08 هم یا خیلی اسونن یا خیلی سخت
در کل من به هیچی فیفا نمیتونم دلمو خوش کنم تعجب میکنم بعضی از دوستان چه طوری این بازیو به پرو ترجیح میدن
تنها چیزی که باعث میشه هر از گاهی من فیفا بذارم تو دستگاهم بعضی موسیقهای اپشن بازیه

آخرین ویرایش:
زیباترین و جالبترین نوآوری که من داخل Pes دیدم همون شروع سریع بازی بود موقعی که داور خطا میگیره...طرف روش خطا کردم سریع توپ رو با دست گذاشت بازی رو شروع کرد.

البته این که شما دادی مال نسخه ps3 هست ;)

L1 = LB
L2 = LT
R1 = RB
R2 = RT
O = B
X = A
مثلث = Y
مربع = X

اگه منضورت اینا بود که دکمها همشون سره جاشونن فقط اسما عوض شده

اگه منضورت این بود که کار نميکنه واسه 360 پس معلومه امتحان نکردی

ببخشيد اگه منضور رو اشتباه نوشتم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند