Nobunaga Oda
کاربر سایت
از این پست شما کاملا معلوم شد که شما دنبال بحث منطقی نیستی و فقط به عنوان یه فنبوی یه چیزی می پرونی........................تموم شد آخرشم بگو فن هستی تمام آقا بروبچ فیفا ما اونموقع همه اعتراض داشتیم چرا پرو بازها مین تاپیک های ما نظر میدن حالا خودمون!!! ول کنید بیرم همون تاپیک فیفا حالشو ببریم چون اینجا طرفداری کورکورانه هست و همش مقایسه هست هیچ کس هیچی نمیتونه بگه که مثلا آدم بگه ایول مثلا چه قدر این خوبه ولشون کنید بزارید حالشو ببرن راستی شماره جدید 2 بازی های Arcad game live اومده به طرف دران پرو که علاقه زیادی به بازی هایی که مثل فوتبالیستها و کاکرو و سوباسا هستند پیشنهاد میکنم چون این بازی ها اصلا هیچی نداره فقط بازی هست و بعدی سرعتی هست که شما درش غرق میشید و امکان خفه شدن توش هست واقعا که دیگه فقط مونده بود به واقعی بودن بازی عیب بگیرن که گرفتن خوب بود یکم معنی گیم پلی را میفهمیدین بعد ازش حرف میزدین عزیز من گیم پلی (همون چیزی که این فن های پرو خودکشی کرده بودن براش ) یعنی همین که بازی در عین کنترل راحت و لذت بخش بازی را به واقعیت نزدیک کنن نه اینکه بازی را اینقدر دیگه کنترلش ول باشه که بازکن با سر کله پا سینه کمر باسن ترقوه همه چیز توپ را کنترل کنه در یک حرکت (این برام رخ داده یک توپ را معلوم نشد چه جوری گرفت اصلا با آنوتومی آدم جور در نمیومد بیشتر شبه مار بود که سر ته نداشت )![]()
من کاملا توی پست قبل توضیح دادم که چرا نمیشه گیم پلی بازی به واقعیت نزدیک بشه وچه مشکلاتی پیش میاد اگه بخوان اینکارو بکنن ( احتیاجی به توضیح دوباره هم نیست چون توی پست قبلی همه چیز مشخص ) ولی وقتی یه نفر فنبوی باشه دیگه این چیزارو نمی تونه متوجه بشه و همینطور دیگران رو هم فنبوی میبینه .
پ.ن : اون جمله ای که جناب HotGoal نوشتن واقعا توش خیلی معنی ها نهفته بود .