استفاده از انجین فاکس به نظر من اصلا درست نبوده و نیست. چون این انجین برای بازی های فوتبال ساخته نشده. اساسا انجین های بازی فوتبال کلا سیستم متفاوتی با انجین های معمولی دارن، مثل فیزیک پیچیده تر و نوع رندرینگ خاص برای صحنه ها و نما های خاص و....
شما اگر نگاهی به بازی سوم شخص metal gear gerand zeros بندازید متوجه میشید که این بازی بخاطر فاکس انجین از صحنه های نزدیک چقدر گرافیک هنری چشم نواز و خوش دست خودشو نشون میده مخصوصا روی کنسولهای نسل هفت حالا همین فاکس انجین رو ببرید توی بازی PES 2015 و دوربین بازی رو بحالت WIDE بزارید ببینید چقدر از فاصله بالا و دورتر بافتها بی کیفیت تر شده و افت فریم شدید مشاهده میشه....
درکل به نظر من همون انجین قدیمی بازی رو دوباره ارتقاع بدن خیلی بهتر میشه (مثل نسل قبل). استفاده از فاکس انجین خیلی مشکلات برای بازی به وجود میاره، مثلا افت فریم شدید توی نسخه ی 2014 رو که یادتون میاد؟ یا رندر نشدن و یا بد رندر شدن چمن زمین بازی؟ کلا خیلی مشکلات به وجود میاره.
فیزیک پیچیده تر ؟؟؟!! یعنی دیگه کونامی باید چی کار کنه و باید چه موتور فیزیکی رو بخره یکی همین موتور فیزیک HAVOK هستش که بازی های بزرگی مثل TLOU و آنچارتد و خیلی بازی های بزرگ دیگه ازش استفاده کردن ! و دیگری موتور فیزیک انویدیا فیزیک ! این دو از بهترین موتور های فیزیک صنعت بازی های کامپیوتری هستن !
مگه فیزیک در بازی PES 2015 مشکل ریشه ای و بحرانی داره ؟ فیزیک بازیکن ها بد هستن؟؟ یا فیزیک توپ و یا برخورد های فیزیکی ؟ PES 2015 هر مشکلی در بخش گرافیک داشته باشه مربوط میشه به کم کاری سازنده هاش و همچنین کمبود وقتی که دارن ! و همچنین PES 2015 اولین بازی نسل بعدی این فوتبال هستش .......
شما اگه اون نقد من رو به طور کامل میخوندین و همچنین پست های گذشته من رو قشنگ میخوندین اطلاع پیدا میکردین زمانی که موتور فاکس داشت ساخته میشد این موتور بر اساس بازی ها چند گانه داشت طراحی میشد !
PES 2015 هر مشکلی داشته باشه ربطی به موتور فاکس نداره ، این موتور به اندازه کافی انعطاف پذیری خودش رو نشون داده و در ضمن اصلا این موتور برای بازی های با محیط باز طراحی شده و میتونه کیفیت بافت ها رو حتی در صحنه های دور کاراییش رو نگه داره همین طور تو محیط های بسته و نور پردازی هم که کلی عکس از این موتور بیرون اومده ! و کیفیت این موتور چه در فضای های بسته و چه در فضا های بازی قدرت خودش رو نشون داده . تار بودن تصویر و کیفیت پایین چمن نسخه 2015 چه ربطی به موتور فاکس داره ؟؟ از این قبیل مشکلات کاملا مشخص هستش که مقصر اصلی سازندگان بازی هستن و کلا هم توجه اصلیشون در نسخه 2015 روی گرافیک نبوده
تمرکز اصلی تیم سازنده در نسخه 2015 روی گیم پلی بازی بوده ، من یه سری صحبت ها قبلا کردم و شما نخوندین و مجبورم بازم بیام بنویسم و دوباره کاری کنم ! موتور کرافیکی که شما میگین واقعا فکر میکنین فقط تو جلوه های بصری و تکنیکی خلاصه میشه ؟؟ اگه این طور فکر میکنین سخت در اشتباه هستین .............
شما اگه اون نقد من رو خونده بودین بازم گفته بودم که کیفیت لباس ها در نسخه 2015 نسبت به نسخه 2014 دانگرد یا همون افت کیفیت پیدا کرده بود که توضیحات رو دادم و درباره نسخه 2014 و افت فرم هاش هم که کلا نسخه 2014 یه فاجعه به تمام معنا بود چون اون نسخه کاملا ناقص بود از هر لحاظ !
درباره دوربین وایدی هم که میگین من نمیدونم دارین درباره نسخه نسل هشتمی صحبت میکنین یا نسل هفتم ؟ اگه صحبتتون نسخه نسل هفتمی هستش دیگه باید قبول کنیم اون نسل تموم شده و بازی هایی که تو نسخه نسل هفتمی میاد مشکلات زیاد دارن نسخه نسل هشتمی PES 2015 هم که نسخه اصلی بازی هستش مشکل افت فرم به هیچ وجه نداره !