PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
برادرا سلام
آقا کمک کنین من بتونم این مشکل لعنتی رو حل کنم تو تمام سایتا و انجمنا گشتم لا فایده.من pes2015
نسخه reloaded رو نصب کردم محتویات کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی .رم 6و سی پی یو 2.5 دارم.دوتا کارت گرافیک intel(r) hd 4000وnvidia geforce 610 mدارم هر دو هم آپدیتن هم بازی و همsettingبازی رو توکنترل پنلnvidia ادد کردم و موقع اجرای بازی با run as administrator اجرا میکنم یعنی همه این کارا که با دو تا گرافیک گفتن رو انجام دادم ولی یه پنجره به مدت کمتر از یه ثانیه باز وبسته میشه ودیگه هیچ اتفاقی نمیفته هیچ اروری هم نمیده.directx11 وmicrosoft visualو همه نرم افزارای جانبی رو هم دارم.دیگه نمیدونم ایرادش چیه.کرک reloadedرو از چنتا سایت هم امتحان کردم.آنتی ویروسو غیرفعال کردم نت رو قطع کردم .نشد که نشد.چند با پاک کردم ونصب کردم.خواهشا اینpesباز رو از نگرانی برهانید.

برادرا سلام
آقا کمک کنین من بتونم این مشکل لعنتی رو حل کنم تو تمام سایتا و انجمنا گشتم لا فایده.من pes2015
نسخه reloaded رو نصب کردم محتویات کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی .رم 6و سی پی یو 2.5 دارم.دوتا کارت گرافیک intel(r) hd 4000وnvidia geforce 610 mدارم هر دو هم آپدیتن هم بازی و همsettingبازی رو توکنترل پنلnvidia ادد کردم و موقع اجرای بازی با run as administrator اجرا میکنم یعنی همه این کارا که با دو تا گرافیک گفتن رو انجام دادم ولی یه پنجره به مدت کمتر از یه ثانیه باز وبسته میشه ودیگه هیچ اتفاقی نمیفته هیچ اروری هم نمیده.directx11 وmicrosoft visualو همه نرم افزارای جانبی رو هم دارم.دیگه نمیدونم ایرادش چیه.کرک reloadedرو از چنتا سایت هم امتحان کردم.آنتی ویروسو غیرفعال کردم نت رو قطع کردم .نشد که نشد.چند با پاک کردم ونصب کردم.خواهشا اینpesباز رو از نگرانی برهانید.

فکر کنم تو این یکی پیج راحتتر بتونی به جواب برسی

2h2k

داداش چیزی ک من میبینم هرشب داره ب اورال بازیکنی ها یا اضاف میشه یا کم! اورال رونالدو شده 97!!!!!!!

اروند 2520

داداش ما هم با نت 512مخابرات میزنیم موشکلی نداریم!

abbasghaderi

فرقش ب اینه که معمولا بازیهای پرت شده ب pc کرش میکنن و باگ دارن و این مسائل

وقتی هم fps ش مییاد پایین نشون از این داره ک گرافیکش رو pc مشکل داره

How to fix Pro Evolution Soccer 2015 PC DLL Error, Low FPS Issue, Crashes, Controller Issue and more

اینجا هم گفته pc گرافیک بدتری حتی نسبت به one ارائه میده و Ps4 بهترین رندرینگ رو داره

رو Ps4 و Pc کیفیت عالیه . من نمیدونم مردم کل دنیا رو چه حسابی میرن Xbox One میگیرن. فکر میکنم در آینده کاملا همه میان طرف Ps4 این هم بخاطر اینه که تقریبا 1 سال از عرضه کنسول ها میگذره اینایی که فن هستن میرن طرف کنسول های مورد نظر ولی بعدا همه نتیجه میگیرن Ps4 خیلی بهتره و میان سمتش .

همین الان با همون پینگ 120 تو pes . بتلفیلد چک کردم
تو pes تاخیر وحشتناک تو بتل هیچ تاخیری نداره :|
فکر کنم قسمت من نیست pes رو آنلاین بازی کنم

isp ی شما با کونامی روابط حسنه نداره:دی

ولی من خدایی تا الان مشکلی نداشتم با سرور! فکر نمیکردم سرورهای کونامی اینفدر خوب باشه! از دیوژن 10م نمیتونم عبور کنم:| خیلی قوی میشن دیگه ملت! تو دیوژن 10 یعنی ب معنای واقعی کلمه مفید و مختصر حمله میکنن!

isp ی شما با کونامی روابط حسنه نداره:دی

ولی من خدایی تا الان مشکلی نداشتم با سرور! فکر نمیکردم سرورهای کونامی اینفدر خوب باشه! از دیوژن 10م نمیتونم عبور کنم:| خیلی قوی میشن دیگه ملت! تو دیوژن 10 یعنی ب معنای واقعی کلمه مفید و مختصر حمله میکنن!

آره چون فقط واسه من اینجوریه، بقیه بچه ها مثینکه مشکلی ندارن ... کسی میدونه آدرس سرور کونامی چیه؟ پینگ اون آدرس رو بگیرم ببینم پینگم واسه خود اون سایت چنده

آره چون فقط واسه من اینجوریه، بقیه بچه ها مثینکه مشکلی ندارن ... کسی میدونه آدرس سرور کونامی چیه؟ پینگ اون آدرس رو بگیرم ببینم پینگم واسه خود اون سایت چنده

یه منو داره یادم نمیاد کوجاش بود دقیقا! ولی اونجا سرور هارو میتونستی انتخاب کنی! من یه بار سرور انگیلیس گذاشتم و یک بار سرور امارات هیچ فرقی ندیدم

بچه ها چرا دروازبان ها در برابر شوت ها چه محکم و چه آروم و چه کات دار و حتی چیپ اینقدر ناتوان عمل میکنند:-/امروز دو دستی آنلاین بازی کردم تقریبا 90 درصد شوت ها گله:(فقط با بدن شیرجه میزنن سمت توپ انگار دست ندارن!

بچه ها چرا دروازبان ها در برابر شوت ها چه محکم و چه آروم و چه کات دار و حتی چیپ اینقدر ناتوان عمل میکنند:-/امروز دو دستی آنلاین بازی کردم تقریبا 90 درصد شوت ها گله:(فقط با بدن شیرجه میزنن سمت توپ انگار دست ندارن!

بسته گی ب گلرش هم داره.

نویر که هرچی توپ بلندـه رو میزنه! شوت ها هم اگه از 6قدم نباشه میگیره . کاسیاس فقط با R1 گل میخوره ک بسته گی ب مهاجمش هم داره:دی ولی خوب ب هر بازیه فوتبالی ب گلرش باید حق داد که تفکر اینکه طرف چیپ بزنه رو ندارن که!

کولن گلرها رفلکسشون خوبه! پشت دفاع هم زیاد مییان توپ جمع میکنن مخصوصا آخرای بازی وقتی آدم عقب افتاده!

http://up2www.com/uploads/2583Pro-Evolution-Soccer-2015-20141119023001.jpg

هوش نویر و کاسیاس ب نظرم فراتر از دیگر گلر هاست! توپ اول ک شوت محکم باشه رو دفع میکنن بعد اون تو ریباند هم واکنش نشون میدن!

بازی یکسری مشکلات داره که با آپدیت حل میشه این بخث آنلاین هم کلا بخاطر وضع اینترنت ایران هستش که مشکل داریم و گرنه در خارج از کشور راحت دارن بازی میکنن . به امید روزی که اینترنت ایران هم درست بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or