PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من این بازیو رو ps3 , pc بازی کردم خوشم نیومد
ps4 هم دارم فقط میخوام ببینم جایی نیست بتونم دموی قابل یازی برا ps4 دانلود کنم دیدم فرق میکنه بخرم نمیخوام با دستگاه دبه نت وصل بشم ابدیت میخواد حوصله ندارم

همچنان معتقدم موتور بازیسازی HAWK یا فاکس انجین مناسب این بازی نیست و خروجی جالبی برای یک بازی فوتبال از نظر گرافیک نمیتونه باشه...امیدوارم کونامی قبل از اینکه خیلی دیر بشه در سالهای آینده یه فکری به حال موتور گرافیکی خودش یا بازسازی این موتور گرافیکی داشته باشه.

اگر تکلونوژی PLAYER ID نبود این حرکات و قدرت بدنی طبیعی تر بازیکنان حتی سرتر از فیفا هم نمیشد.

به هر حال ایشالله سالهای آینده بتونیم به بازی بیشتر امیدوار باشیم.
همون طور که گفتم HAVOK یه موتور فیزیک هستش که کیفیت انیمیشن های بازی و فیزیک حجمی بازی رو بر عهده داره و موتور فاکس هم سکان دار بخش های بصری و تکنیکی بازی هستش که صد البته هر موتور گرافیکی باید خودش رو با هوش مصنوعی و موتور فیزیک و خیلی چیز های دیگه تطبیق بده

همین Player ID که شما میگین امسال انقدر با کیفیت هستش ، انیمیشن ها و فیزیک حجمی و وزنیش رو مدیون همین موتور فیزیک بازی هستش ! و همین طور موتور گرافیکی بازی که میتونه چنین خصوصیاتی رو بپذیره !

PES 2015 بخش گرافیک هر مشکلی که داره در هیچ ربطی به موتورو گرافیک و فیزیک بازی نداره و همگی بر میگرده به سازندگان بازی که کم کاری در بعضی بخش ها کردن حالا دلیلش مدت زمان کمی برای توسعه و ساخت بازی که در اختیار داشتن هستش یا آشنایی نداشتن کافی با کنسول های نسل بعد و یا حتی این که اصلا کم کاری کردن و یا ...............

فاکس موتور فوق العاده انعطاف پذیری هستش اگر ازش درست استفاده بشه !

كسي جواب مارو نميده
:(

Sent from my iPhone using Tapatalk
سکه ها رو تو بخش مای کلاب میتونید خرج کنید
خوشحالی های بازیکنا هم همه شون آزاد هست و نیازی به خریدنش نیست
تو بخش ادیت بازیکن میتونید دو نوع خوشحالی براش انتخاب کنید از بین صد و خرده ای انیمیشن
ولی تو بعد گل اتومات انجام میشه و هر بازیکنی خوشحالی مخصوص خودشو میکنه ... به دکمه زدن شما نیست

همون طور که گفتم HAVOK یه موتور فیزیک هستش که کیفیت انیمیشن های بازی و فیزیک حجمی بازی رو بر عهده داره و موتور فاکس هم سکان دار بخش های بصری و تکنیکی بازی هستش که صد البته هر موتور گرافیکی باید خودش رو با هوش مصنوعی و موتور فیزیک و خیلی چیز های دیگه تطبیق بده

همین Player ID که شما میگین امسال انقدر با کیفیت هستش ، انیمیشن ها و فیزیک حجمی و وزنیش رو مدیون همین موتور فیزیک بازی هستش ! و همین طور موتور گرافیکی بازی که میتونه چنین خصوصیاتی رو بپذیره !

PES 2015 بخش گرافیک هر مشکلی که داره در هیچ ربطی به موتورو گرافیک و فیزیک بازی نداره و همگی بر میگرده به سازندگان بازی که کم کاری در بعضی بخش ها کردن حالا دلیلش مدت زمان کمی برای توسعه و ساخت بازی که در اختیار داشتن هستش یا آشنایی نداشتن کافی با کنسول های نسل بعد و یا حتی این که اصلا کم کاری کردن و یا ...............

فاکس موتور فوق العاده انعطاف پذیری هستش اگر ازش درست استفاده بشه !

استفاده از انجین فاکس به نظر من اصلا درست نبوده و نیست. چون این انجین برای بازی های فوتبال ساخته نشده. اساسا انجین های بازی فوتبال کلا سیستم متفاوتی با انجین های معمولی دارن، مثل فیزیک پیچیده تر و نوع رندرینگ خاص برای صحنه ها و نما های خاص و....

شما اگر نگاهی به بازی سوم شخص metal gear gerand zeros بندازید متوجه میشید که این بازی بخاطر فاکس انجین از صحنه های نزدیک چقدر گرافیک هنری چشم نواز و خوش دست خودشو نشون میده مخصوصا روی کنسولهای نسل هفت حالا همین فاکس انجین رو ببرید توی بازی PES 2015 و دوربین بازی رو بحالت WIDE بزارید ببینید چقدر از فاصله بالا و دورتر بافتها بی کیفیت تر شده و افت فریم شدید مشاهده میشه....

درکل به نظر من همون انجین قدیمی بازی رو دوباره ارتقاع بدن خیلی بهتر میشه (مثل نسل قبل). استفاده از فاکس انجین خیلی مشکلات برای بازی به وجود میاره، مثلا افت فریم شدید توی نسخه ی 2014 رو که یادتون میاد؟ یا رندر نشدن و یا بد رندر شدن چمن زمین بازی؟ کلا خیلی مشکلات به وجود میاره.

آقا اين چه وضعشه ؟!! تا الان سه چهار دست شده تو آنلاين مثلا طرف 3-4 تا گل خورده بهد بازي رو استپ ميكنه بعد چن لحظه مياد بيرون بازي بخاطر وضعيت بد كانكشن كنسل ميشه به حالت توافقي. . . اعصابمو خورد كردن مسخره ها چجوري اينكارو ميكنن ؟!

آقا اين چه وضعشه ؟!! تا الان سه چهار دست شده تو آنلاين مثلا طرف 3-4 تا گل خورده بهد بازي رو استپ ميكنه بعد چن لحظه مياد بيرون بازي بخاطر وضعيت بد كانكشن كنسل ميشه به حالت توافقي. . . اعصابمو خورد كردن مسخره ها چجوري اينكارو ميكنن ؟!

دوست عزیز کامل در این پست توضیح دادم که به چه صورت این کار رو انجام میدن

موفق باشید

استفاده از انجین فاکس به نظر من اصلا درست نبوده و نیست. چون این انجین برای بازی های فوتبال ساخته نشده. اساسا انجین های بازی فوتبال کلا سیستم متفاوتی با انجین های معمولی دارن، مثل فیزیک پیچیده تر و نوع رندرینگ خاص برای صحنه ها و نما های خاص و....

شما اگر نگاهی به بازی سوم شخص metal gear gerand zeros بندازید متوجه میشید که این بازی بخاطر فاکس انجین از صحنه های نزدیک چقدر گرافیک هنری چشم نواز و خوش دست خودشو نشون میده مخصوصا روی کنسولهای نسل هفت حالا همین فاکس انجین رو ببرید توی بازی PES 2015 و دوربین بازی رو بحالت WIDE بزارید ببینید چقدر از فاصله بالا و دورتر بافتها بی کیفیت تر شده و افت فریم شدید مشاهده میشه....

درکل به نظر من همون انجین قدیمی بازی رو دوباره ارتقاع بدن خیلی بهتر میشه (مثل نسل قبل). استفاده از فاکس انجین خیلی مشکلات برای بازی به وجود میاره، مثلا افت فریم شدید توی نسخه ی 2014 رو که یادتون میاد؟ یا رندر نشدن و یا بد رندر شدن چمن زمین بازی؟ کلا خیلی مشکلات به وجود میاره.
فیزیک پیچیده تر ؟؟؟!! یعنی دیگه کونامی باید چی کار کنه و باید چه موتور فیزیکی رو بخره یکی همین موتور فیزیک HAVOK هستش که بازی های بزرگی مثل TLOU و آنچارتد و خیلی بازی های بزرگ دیگه ازش استفاده کردن ! و دیگری موتور فیزیک انویدیا فیزیک ! این دو از بهترین موتور های فیزیک صنعت بازی های کامپیوتری هستن !

مگه فیزیک در بازی PES 2015 مشکل ریشه ای و بحرانی داره ؟ فیزیک بازیکن ها بد هستن؟؟ یا فیزیک توپ و یا برخورد های فیزیکی ؟ PES 2015 هر مشکلی در بخش گرافیک داشته باشه مربوط میشه به کم کاری سازنده هاش و همچنین کمبود وقتی که دارن ! و همچنین PES 2015 اولین بازی نسل بعدی این فوتبال هستش .......

شما اگه اون نقد من رو به طور کامل میخوندین و همچنین پست های گذشته من رو قشنگ میخوندین اطلاع پیدا میکردین زمانی که موتور فاکس داشت ساخته میشد این موتور بر اساس بازی ها چند گانه داشت طراحی میشد !

PES 2015 هر مشکلی داشته باشه ربطی به موتور فاکس نداره ، این موتور به اندازه کافی انعطاف پذیری خودش رو نشون داده و در ضمن اصلا این موتور برای بازی های با محیط باز طراحی شده و میتونه کیفیت بافت ها رو حتی در صحنه های دور کاراییش رو نگه داره همین طور تو محیط های بسته و نور پردازی هم که کلی عکس از این موتور بیرون اومده ! و کیفیت این موتور چه در فضای های بسته و چه در فضا های بازی قدرت خودش رو نشون داده . تار بودن تصویر و کیفیت پایین چمن نسخه 2015 چه ربطی به موتور فاکس داره ؟؟ از این قبیل مشکلات کاملا مشخص هستش که مقصر اصلی سازندگان بازی هستن و کلا هم توجه اصلیشون در نسخه 2015 روی گرافیک نبوده

تمرکز اصلی تیم سازنده در نسخه 2015 روی گیم پلی بازی بوده ، من یه سری صحبت ها قبلا کردم و شما نخوندین و مجبورم بازم بیام بنویسم و دوباره کاری کنم ! موتور کرافیکی که شما میگین واقعا فکر میکنین فقط تو جلوه های بصری و تکنیکی خلاصه میشه ؟؟ اگه این طور فکر میکنین سخت در اشتباه هستین .............

شما اگه اون نقد من رو خونده بودین بازم گفته بودم که کیفیت لباس ها در نسخه 2015 نسبت به نسخه 2014 دانگرد یا همون افت کیفیت پیدا کرده بود که توضیحات رو دادم و درباره نسخه 2014 و افت فرم هاش هم که کلا نسخه 2014 یه فاجعه به تمام معنا بود چون اون نسخه کاملا ناقص بود از هر لحاظ !

درباره دوربین وایدی هم که میگین من نمیدونم دارین درباره نسخه نسل هشتمی صحبت میکنین یا نسل هفتم ؟ اگه صحبتتون نسخه نسل هفتمی هستش دیگه باید قبول کنیم اون نسل تموم شده و بازی هایی که تو نسخه نسل هفتمی میاد مشکلات زیاد دارن نسخه نسل هشتمی PES 2015 هم که نسخه اصلی بازی هستش مشکل افت فرم به هیچ وجه نداره !

آخرین ویرایش:
Pes با وجود اینکه خودش رو رسوند به Fifa و گند زدن های این چند ساله خودش رو به نوعی تونست جمع کنه ولی باز هم جای کار داره و باید یکسری چیز ها اضافه بشه . امیدوارم امیدوار باشن سازنده ها و بیشتر پیشرفت کنه بازی . اینطوری Fifa هم رقابت رو جدی میگیره و از اینکه هر سال پیروز بوده و تغییری در بازی نداده دست بر میداره .

دوستان قضیه چیه توی division های بالای 12 بازیکنها کند خنگ احمق گیج و... میشن استپها بیست متر جلوتر میره و همش مال حریفه... بازیکنت شوت رو پر میکنه ولی قدم میزنه تا طرف بگیره... پاسهات همش خطا میره و میشه واسه حریف... هد زدن برات ممنوع میشه و همه توپهای اول مال طرفه...
بابا اعصابمو از سر راه که نیاوردم... اگه قراره طرف فقط لذت ببره بزارمش کنار یه چند بازی اول رو فقط بردم اونم با نتیجه های خوب بعد یه 7 هیچ اینجوری شده... ! طرف تک به تک بلد نیست گل بزنه کلا یدونه حمله شانسی کرده بازی رو میبره!
پول میدن چیزی میخرن؟! من باید کاری کنم؟ مشکل کجاس آخه؟!

Sent from my SM-N910H

دوستان قضیه چیه توی division های بالای 12 بازیکنها کند خنگ احمق گیج و... میشن استپها بیست متر جلوتر میره و همش مال حریفه... بازیکنت شوت رو پر میکنه ولی قدم میزنه تا طرف بگیره... پاسهات همش خطا میره و میشه واسه حریف... هد زدن برات ممنوع میشه و همه توپهای اول مال طرفه...
بابا اعصابمو از سر راه که نیاوردم... اگه قراره طرف فقط لذت ببره بزارمش کنار یه چند بازی اول رو فقط بردم اونم با نتیجه های خوب بعد یه 7 هیچ اینجوری شده... ! طرف تک به تک بلد نیست گل بزنه کلا یدونه حمله شانسی کرده بازی رو میبره!
پول میدن چیزی میخرن؟! من باید کاری کنم؟ مشکل کجاس آخه؟!

Sent from my SM-N910H
مگه دیویژن بالای 12 هم داریم ؟ من همچین مشکلی ک شما میگیرو تا الان نداشتم .

بله دیگه 11 از 12 بالا تره دیگه..
تاحالا شده پر گل کسی رو ببری؟ میگم شاید واسه اینه!!!

Sent from my SM-N910H
من الان دیویژن 6 ام . هر چی این عدد کوچیک تر(!) بشه پیشرفت به لیگ بالاترم سخت تر میشه والا ربطی ب بازیکن نداره . تو بازیام تقریبا 5 تا ب حریف میزنم . بازیم شده 10 تا زدم طرف لیو داده . ولی هیچوقت این اتفاق نیافتاده . البته تعریف از خود نباشه ما کوچیک همه پی ای اس بازاییم .

کماکان نمی شه کیت تیمهایی مثل چلسی رو اپدیت کرد؟ یا مثلاً تیمهای بوندسلیگا رو به بازی اضافه کرد؟ هرکی ps4 داره باید بمیره؟

بالاخره مشکلات Pes هم این چیزها هست که امیدوارید در نسخه های آینده درست بکنن حتما چون نقطه ضعف بزرگی در مقابل Fifa هستش این مشکل .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or