PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
دوست عزیز وقتی که اینوایت بدید و طرف بازی هم ریجن شما رو نداشته باشید نمیتونه بهتون join بشه شک نکنید

اصلا به جای join نوشته که بازی رو باید بخرید

گفتم من از نسخه 12 تا الان که 15 هستش رو بازی کردم همشون همینجورین مطمین باشید

من چون خودم با دوستام امتحان کردیم دقیقا مطمینم که نمیشه

موفق باشید

دوست عزیز این بحثی رو که شما میگین اصلا امکان پذیر نیستش آخه اگه اینجوری بود مفهوم بازی آنلاین زیر سوال میرفت (یعنی همه با همه نمیتونن بازی کنن) .ریجن فقط مربوط به مسائل مالی و اقتصادی میشه و خریدهای آنلاین.

کاملا مخالفم.

نوکرتم:d

- - -ویرایش - - -

PES در حالت آفلاین فقط و فقط زمانی لذت داره که یک یا چند گیمر حرفه ای و کاردرست کنارت باشن و باهاشون کری بخونی و بازی کنی!

منم منظورم همین بود و الا یه نفره که ادم انگار داره علف میخوره جذابیتی نداره

نوکرتم:d

- - -ویرایش - - -

منم منظورم همین بود و الا یه نفره که ادم انگار داره علف میخوره جذابیتی نداره
عزیزی... ولی خداییش حالت دیویژنش خیلی حال میده!
البته منم فکر کردم تک نفره رو میگی... اون کل کلای دونفره و چهارنفره رو که نگوووو....

Sent from my SM-N910H

سلام مگه می شه عزیز من انلاین بازی کردن هیچ ربطی به ریجن نداره

دوست عزیز این بحثی رو که شما میگین اصلا امکان پذیر نیستش آخه اگه اینجوری بود مفهوم بازی آنلاین زیر سوال میرفت (یعنی همه با همه نمیتونن بازی کنن) .ریجن فقط مربوط به مسائل مالی و اقتصادی میشه و خریدهای آنلاین.

دوستان عزیز اینو من نمیگم برید به کونامی بگید چرا اینجوریه

من دارم میگم از نسخه 12 تا الان دارم آنلاین pes بازی میکنم همشون همینجورین دروغ که ندارم بگم چیزیم به من نمیرسه این وسط

در ضمن اگه باورتون نمیشه با یکی از دوستانتون که ریجن بازیش با شما فرق داره بازی کنید اونوقت به حرفای من میرسید

متاسفانه کونامی در بازی pes یه سری مشکلات تو بخش آنلاینش داره مثل این تعمیرات سرور و cortesy rating و همین ریجن و ...

که واقعا باعث میشه از فیفا عقب بمونه

- - -ویرایش - - -

خوب ... با این بحث اگر من بخوام این بازی و بگیرم، قائدتاً باید رجیون 2 باشد. که با کیفیت بهتری بازی کنیم.

بله دوسته عزیز حتما ریجن 2 بگیرید

دوستان عزیز اینو من نمیگم برید به کونامی بگید چرا اینجوریه

من دارم میگم از نسخه 12 تا الان دارم آنلاین pes بازی میکنم همشون همینجورین دروغ که ندارم بگم چیزیم به من نمیرسه این وسط

در ضمن اگه باورتون نمیشه با یکی از دوستانتون که ریجن بازیش با شما فرق داره بازی کنید اونوقت به حرفای من میرسید

متاسفانه کونامی در بازی pes یه سری مشکلات تو بخش آنلاینش داره مثل این تعمیرات سرور و cortesy rating و همین ریجن و ...

که واقعا باعث میشه از فیفا عقب بمونه

- - -ویرایش - - -

بله دوسته عزیز حتما ریجن 2 بگیرید
سلام بازی های دیگه اینطور نیست نمی دونم والا شاید شما چون از 12بازیمی کردید بهتر می دونید منو ادد کنید لطفا چهارشنبه باهم بازی کنیم بازی یاد بگیرم:d

سلام بازی های دیگه اینطور نیست نمی دونم والا شاید شما چون از 12بازیمی کردید بهتر می دونید منو ادد کنید لطفا چهارشنبه باهم بازی کنیم بازی یاد بگیرم:d

سلام داداشم

دقیقا درست میگید هیچ بازی اینطور نیست جز این بازی که واقعا مسخرس و مطمین باشید همینجوری هست که میگم

متاسفانه به این خاطر که من بازی رو به صورت شیرینگ گرفتم فقط ریجن 1 موجود بود و واقعا با این برزیلیها بازی کردن حالت بهم میخوره

تازه بیشتر موقعها هم همش دیلی دارم ولی دوستان حتما ریجن 2 بگیرید

داداشم آیدیتو ننوشتی اما آیدیه من اینه : Black-Love1986

من کوچیکتم داداش ما به شما تو فوتبال نمیرسیم داداش سامان :bighug:

دوستانی که بازیشون ریجن 1 یا all هستش ادد کنند بزنیم

سلام داداشم

دقیقا درست میگید هیچ بازی اینطور نیست جز این بازی که واقعا مسخرس و مطمین باشید همینجوری هست که میگم

متاسفانه به این خاطر که من بازی رو به صورت شیرینگ گرفتم فقط ریجن 1 موجود بود و واقعا با این برزیلیها بازی کردن حالت بهم میخوره

تازه بیشتر موقعها هم همش دیلی دارم ولی دوستان حتما ریجن 2 بگیرید

داداشم آیدیتو ننوشتی اما آیدیه من اینه : Black-Love1986

من کوچیکتم داداش ما به شما تو فوتبال نمیرسیم داداش سامان :bighug:

دوستانی که بازیشون ریجن 1 یا all هستش ادد کنند بزنیم
اگه اینطوری ریجن 1 شما هستید که نمی شه بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or