PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
مگه من میگم پیشرفت نکرده ؟ اتفاقا بازی خیلی هم پیشرفت داشته من حرفم این که چرا انمیشن ها تکراریه بعد از یه مدت خسته کننده میشه امیدوار بودم تو نسخه اصلی انمیشن های بیشتری گذاشته باشن که نبود

حرف من این بود که از روی ویدیو نمیشه در مورد بازی قضاوت کرد، بازم میگم بازی هنوز ایراداتی داره که نمیشه کتمان کرد از جمله همین انیمشنها که جا برای پیشرفت زیاد داره ولی مطمئنم با رویه ای که کونامی در پیش گرفته اونا رو به مرور زمان برطرف می کنه و دوباره بازی همونی میشه که ساعتها می نشستیم پاش و گذر زمان رو احساس نمی کردیم.

من نمیدونم چجوریاست انقدر که تو این تاپیک حرف مقایسه با فیفا زده میشه تو تاپیک فیفا درباره pes زده نمیشه
ول کنید توروخدا تاپیک زدن بچه ها مقایسه فیفا و pes برید اونجا کل کل کنید

دوستان که بازی کردند درمورد گرافیک و گیم پلی بیان یه نقدی بکنند و همینطور در مقایسه با دمو چه تغییراتی کرده؟

julien Merceron کارگردان و رهبر استدیوی جدید تیم PES در اروپا که یکی از ارکان اصلی پیشرفت PES 2015 بوده !

29597443542946873969.jpg
01792093824551727620.jpg

و همچنین بازگشت شینگو تاکاتسوکا ( ملقب به سباس افسانه ای ) به عنوان سوپر وایزر تیم PES 2015 !

این موضوع رو برای گیمر های جدید و دوستان کم سن و سال تر توضیح میدم که سباس کسی بود (Shingo 'Seabass' Takatsuka)که باعث و بانی تحول و انقلاب در سری بازی های ورزشی شد و سری وینینگ الون رو این شخص در سه نسل به عهده داشت که در زمان پلی استیشن 1 و 2 باعث شکوه و عظمت سری PES شد که سری PES لقب پادشاه بازی های ورزش رو به خودش گرفت ( انقدر این بازی در اون زمان عالی بود که حتی با وجود مشکلات لایسنس این سری با تمامی این اوصاف به خاطر گیم پلی بی نظیر و گرافیک عالی و نو آوری ها و مد های جدید و بخش مستر لیگ اعتیاد آور باعث شد که سری PES روز به روز شهرت بیشتری پیدا کنه ) و همچنین به شینگو تاکاتسوکا لقب سباس افسانه ای رو دادن ! و صد البته با ورود سری PES در نسل هفتم و افول وحشتناک این سری در نسل هفتم خود همین سباس از همه بیشتر ضرر کرد و کاسه کوزه ها سر این شخص خراب شد در صورتی که مشکل اصلی سری PES نبود برنامه ریزی هدفمند برای نسل هفتم و نبود یک موتور گرافیک جدید و موتور فیزیک جدید باعث سقوط این سری شد که خود سباس در یک مصاحبه ای در سال 2007 بسیار شاکی بود و از خود کونامی انتقاد های بسیار شدیدی کرده بود .

شاید خیلی ها ندونن ایده اولیه تاکتیکال دیفندینگ رو خود سباس مطرح کرده بود ( پروژه در سال 2008 کلید خورد ولی در ادامه نیمه کاره رها موند !!! ) ولی به خاطر نداشتن تکنولوژی روز و موتور منسوخ شده هیچ وقت نتونست بسیاری از ایده هاش رو عملی بکنه مثل ایده فاجعه بار Team Vision در نسخه PES 2008 که جز فاجعه چیزی دیگه ای از خودش باقی نگذاشت به همین خاطر سباس دو سه سالی هستش که در سری PES نبوده و رفته بود برای زیر ساختار های بخش های آنلاین بازی و پروژه My Club بازی کار بکنه و رهبری اون قسمت ها رو به عهده بگیره و امسال از دوباره به عنوان سوپر وایزر سری PES برگشته و این رو بگم این شخص در کونامی بسیار بسیار مورد احترام این شرکت هستش و طرفدار های قدیمی PES این شخص رو به طور وحشتناکی دوست دارن ( از جمله خود من :d )

04379892725647331928.jpg

و همچنین Kei Masuda رهبراصلی تیم PES در استدیوی توکیو ژاپن ! این شخص هم خداییش تونست کشتی به گل نشسته سری PES رو در نسخه 2013 تا جایی که تونست بازی رو جمع و جور کنه و تا حدودی طرفدار هاش رو راضی نگه داره !

درباره PES 2015 هم من هنوز نسخه اصلی رو بازی نکردم و نظری نمیتونم بدم و دوستان دیگه ای که بازیش کردن بیان بگن بازی چه نکات مثبت و منفی داره ! امیدوارم که امسال متای بازی قابل قبول باشه ......... به هر حال ببینیم چی میشه !!!

آخرین ویرایش:
سلام داش امین از مسترلیگ اطلاعاتی نداری.
سلام .......

مستر لیگ امسال تغییرات بزرگ و تحولی درش ایجاد نشده ولی تو قسمت های نقل و انتقالات تغییرات خوبی کرده و بهتر شده ولی من هم مثل شما میخوام بدونم در کل چه پیشرفت هایی کرده ولی این رو بگم تا جایی که پیش نمایش اسیم تنویر رو خوندم گفته بود مستر لیگ تحولی توش ایجاد نشده و این بخش رفته برای سال بعد که بخواد خیلی تغییر کنه و کونامی امسال روی بخش My Club مثل این که خیلی کار کرده ! :-/

کونامی چه خلاقیتی به خرج داده واقعا ، بخش مای کلاب ، کپی پیستِ آلتیمیت تیمِ فیفاست.

خواهشا این بحث تقلید و کپی و... رو وسط نکشید که در این سینه حرف بسیار است ! ازون زمان که تور دروازه های فیفا سیم مفتولی بود هست بگیر تا موارد ریز الان !

سلام .......

مستر لیگ امسال تغییرات بزرگ و تحولی درش ایجاد نشده ولی تو قسمت های نقل و انتقالات تغییرات خوبی کرده و بهتر شده ولی من هم مثل شما میخوام بدونم در کل چه پیشرفت هایی کرده ولی این رو بگم تا جایی که پیش نمایش اسیم تنویر رو خوندم گفته بود مستر لیگ تحولی توش ایجاد نشده و این بخش رفته برای سال بعد که بخواد خیلی تغییر کنه و کونامی امسال روی بخش My Club مثل این که خیلی کار کرده ! :-/

مای کلاب مود آنلاین هستش دیگه درسته؟
ولی تو مسترلیگ من دیدم میشه به بازیکنا خودت پول پیشنهاد کنی...اینطوری باشه خیلی خوبه

چه قدر بده کسی بازی میکنه نسخه اصلی رو ولی نمیاد توضیح بده
من اگر بودم دو تا بازی اول میزدم با کلی عکس و توضیح میامدم اینجا
چون میدونم خیلی ها منتظرن ببین کونامی چه اشی پخته

اينا همشون دارن دروغ حرف ميزنن
اصلا بازي اصلي رو ندارن
فقط دارن همه رو سركار ميزارن
اگه داشتن با سند حرف ميزدن
الكي دارن طفره ميرن و هيچ توضيحي از بازي نميدن و عكسي نميزارن

چه قدر بده کسی بازی میکنه نسخه اصلی رو ولی نمیاد توضیح بده
من اگر بودم دو تا بازی اول میزدم با کلی عکس و توضیح میامدم اینجا
چون میدونم خیلی ها منتظرن ببین کونامی چه اشی پخته

با حرفت کاملا موافقم .
ولی شاید انقد محو بازی شده که وقت نمیکنه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or