PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
خوب داداش چه فرقی میکنه تو چند تا از کشور ها بازی دستشون رسیده تو یوتیوب پره از گیم پلی همشو نگاه کنی به حرفم میرسی
آخه اینم شد دلیل؟ مدل جدید ترول کردنه؟! دوست عزیز برو بازی رو تهیه کن و خودت بازی کن و با نسخه های قبل مقایسه کن ببین بازی چقدر پیشرفت کرده. نمیگم بازی بی عیب و نقصه و با هیچ بازی دیگه ای هم مقایسه اش نمی کنم ولی منی که از PES 2009 به این طرف سر جمع 2-3 ساعت PES بازی نکردم( یعنی اصلا" نتونستم تحمل کنم) معتاد دموی بازی شدم! بدون تعصب می گم بازی خیلی بهتر شده و قطعا" تو نسخه های بعد بهتر از اینم خواهد شد و این یعنی شرکت رقیب باید بره روی بازیش کار کنه نه هر سال بازیشو با یه سری تغییرات جزیی به بازار بده و از فروشش مطمئن باشه...

خوب داداش چه فرقی میکنه تو چند تا از کشور ها بازی دستشون رسیده تو یوتیوب پره از گیم پلی همشو نگاه کنی به حرفم میرسی
یه حرفا میزنی داداش مگه قراره نسخه نهایی 100 انیمیشن بیشتر داشته باشه .نسخه دمو رو که میدن ئاسه اینه نظرات رو بدونن و عیب ها رو برطرف کنن و اینکه فقط مشکل گیمرها وصل شدن انیمیشن ها به هم بود نه انیمیشن ها .این و هم بدونن نسخه دمو خودش کامل بود و چندتا مشکل کوچیک داشت.

- - -ویرایش - - -

یه حرفا میزنی داداش مگه قراره نسخه نهایی 100 انیمیشن بیشتر داشته باشه .نسخه دمو رو که میدن ئاسه اینه نظرات رو بدونن و عیب ها رو برطرف کنن و اینکه فقط مشکل گیمرها وصل شدن انیمیشن ها به هم بود نه انیمیشن ها .این و هم بدونن نسخه دمو خودش کامل بود و چندتا مشکل کوچیک داشت.

- - -ویرایش - - -

اگه بحثی داری بیا تو پروفایلم بحث کنیم...اینجا تاپیک مقایسه ی PES و دومیدانی نیست...

ایول به شما
جوری پست نوشتی که هوادارای فیفا دیگه جرات ندارن اینطرفا بیان
دمت گرم

دوستان کسی خبر داره قیمت معقول برای بازی حدودا چنده

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه هنوز نیومده شنبه احتما داره بیاد...
من نمیدونم فن فیفا از چی میسوزن که میان اینجا پست بی ربط میدن؟؟؟بالا پایین برید فیفا به pes نمیرسه داداش من...استیل بازیکنا عین خودشونه مو نمیزنه اونوقت میگی قوزه؟!!!! واسه فیفا که انگار همه یک هیکل هستن با اون گیم پلی مسخرتون فیفا14 یکماه بازی کردم ردش کردم رفت اصلا سرویس میشدی تا L1 مثلث بندازی...دیگه خود pes بازا میدونن من چی میگم...فیفا از همون اوایلیش بدم میو%k
حرفات واسه خنده اخر هفته خوبه.کاری اصلا با فن و فن بازی ندارم ولی لااقل نقدهای این چندسال و فروش و بازخورد رو نگاه کن میفهمی این چندسال کدوم بهتر بوده.به بالا پایین پریدن نیست.پی ای اس بهتر بود تا سال های 2010 بعدش شد فیفا .اینده رو هم کسی نیمدونه.شاید باز پی ای اس بهتر بشه.یکم فکر کن بعد .

- - -ویرایش - - -

منظورتو نمیفهمم...یعنی چی داغ کردم...؟:-/
ینی هر کس نقل قول کنه ینی داغ کرده...؟!!!!:-b
خوشم میاد همه ی پست ها و لایک هامو دنبال میکنی...:))
خب شما که دیویژن 5ی نبایدم از فیفا ناراضی باشی...فیفا15 برای نوب جماعت بهترین بازیه چون نیازی به فکر کردن نداره و فقط بزار تو فرمول جواب بگیر...
داداش اینجوری نیست هرکس فیفا بازی کرد نوبه.من خودم پی ای اس خوب باشه اونم میخرم.ولی کلا جمع نبند.نوب جماعت...این نوب بخدا کلمه بیخودیه .

- - -ویرایش - - -

دوستانی که فیفا بازی میکنن و پی ای اس 15 رو تجربه کردن نظرشونو بگن بینم ارزش داره بخرمش اینم یا نه؟مرسی

بازی اومده محمود جان اما قیمت بالاس 260 اینا... خواهش میکنم نخرید 2.3 روز

داداش من دیجیتالی گرفتم...

- - -ویرایش - - -

حرفات واسه خنده اخر هفته خوبه.کاری اصلا با فن و فن بازی ندارم ولی لااقل نقدهای این چندسال و فروش و بازخورد رو نگاه کن میفهمی این چندسال کدوم بهتر بوده.به بالا پایین پریدن نیست.پی ای اس بهتر بود تا سال های 2010 بعدش شد فیفا .اینده رو هم کسی نیمدونه.شاید باز پی ای اس بهتر بشه.یکم فکر کن بعد .

- - -ویرایش - - -

داداش اینجوری نیست هرکس فیفا بازی کرد نوبه.من خودم پی ای اس خوب باشه اونم میخرم.ولی کلا جمع نبند.نوب جماعت...این نوب بخدا کلمه بیخودیه .

- - -ویرایش - - -

دوستانی که فیفا بازی میکنن و پی ای اس 15 رو تجربه کردن نظرشونو بگن بینم ارزش داره بخرمش اینم یا نه؟مرسی

از اون حرفا بودا...همین pes 2013 بهترین بازی بود فقط 2014 بد بود...

آخه اینم شد دلیل؟ مدل جدید ترول کردنه؟! دوست عزیز برو بازی رو تهیه کن و خودت بازی کن و با نسخه های قبل مقایسه کن ببین بازی چقدر پیشرفت کرده. نمیگم بازی بی عیب و نقصه و با هیچ بازی دیگه ای هم مقایسه اش نمی کنم ولی منی که از PES 2009 به این طرف سر جمع 2-3 ساعت PES بازی نکردم( یعنی اصلا" نتونستم تحمل کنم) معتاد دموی بازی شدم! بدون تعصب می گم بازی خیلی بهتر شده و قطعا" تو نسخه های بعد بهتر از اینم خواهد شد و این یعنی شرکت رقیب باید بره روی بازیش کار کنه نه هر سال بازیشو با یه سری تغییرات جزیی به بازار بده و از فروشش مطمئن باشه...
مگه من میگم پیشرفت نکرده ؟ اتفاقا بازی خیلی هم پیشرفت داشته من حرفم این که چرا انمیشن ها تکراریه بعد از یه مدت خسته کننده میشه امیدوار بودم تو نسخه اصلی انمیشن های بیشتری گذاشته باشن که نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or