PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
خب تو فیفا هم هیکل همه مث آرنولده...ماشالا همه بادی بیلدرن...بعد هم اگه دو تا فوتبال دیده باشی میفهمی که PES دقیقا استایل ها رو مث واقعیت درست کرده(البته اگه بدونی Player ID چیه)...

شما که میگی فن pes نیستی!!! پس چرا داغ کردی عزیز:-*باشه چشم میرم دو تا فوتبال هم میبینم،درباره Player ID هم تحقیق میکنم تا بفهمم چیه خوردنیه یا پوشیدنی!!!شما خودتو ناراحت نکن زمانی رو هم که میخای صرف کل کل با من کنی رو برو تاپیک بقلی ببین کی از بازی بد میگه زیرشو لایک کن:|

شما که میگی فن pes نیستی!!! پس چرا داغ کردی عزیز:-*باشه چشم میرم دو تا فوتبال هم میبینم،درباره Player ID هم تحقیق میکنم تا بفهمم چیه خوردنیه یا پوشیدنی!!!شما خودتو ناراحت نکن زمانی رو هم که میخای صرف کل کل با من کنی رو برو تاپیک بقلی ببین کی از بازی بد میگه زیرشو لایک کن:|
منظورتو نمیفهمم...یعنی چی داغ کردم...؟:-/
ینی هر کس نقل قول کنه ینی داغ کرده...؟!!!!:-b
خوشم میاد همه ی پست ها و لایک هامو دنبال میکنی...:))
خب شما که دیویژن 5ی نبایدم از فیفا ناراضی باشی...فیفا15 برای نوب جماعت بهترین بازیه چون نیازی به فکر کردن نداره و فقط بزار تو فرمول جواب بگیر...

خب شما که دیویژن 5ی نبایدم از فیفا ناراضی باشی...فیفا15 برای نوب جماعت بهترین بازیه چون نیازی به فکر کردن نداره و فقط بزار تو فرمول جواب بگیر...
مطمئنی دیویژن پنجم:-*بحث رو همین جا تموم میکنم و برات آرزوی موفقیت دارم خوبیت نداره برای هیچ و پوچ همدیگرو آزرده خاطر کنیم :x

خیلی باخالین شما پس بازا =)) چه خبر از london fc ?!

دوستان دیروز از طرف یکی از فروشگاه ها برام پیام اومد که بازی رسیده . کسی تونسته نسخه نهایی بگیره ؟ لطفا امروز یا فردا هر کسی دستش رسید یه نقد کوچیک از بخش های مختلف و گیم پلی بزاره بخصوص دوستانی که فیفابازهستن و میخوان امسال PES بگیرن .

من از 2012 فیفا زدم
امسال میخوام برگردم رو pes
البته نسخه اصلی که هنوز نیومده ولی به عنوان کسی که چند ساله به گیم پلی فیفا عادت کردم مشکلاتی که با دمو pes داشتم و چیزایی که خوشم اومد رو میگم، شاید یه ذهنیتی هم به شما بده و راحتتر بتونی تصمیم بگیری
البته اینا رو به عنوان ایراد یا حُسن نمیگم ها ! (فقط تفاوت هاییه که نسبت به فیفا حس کردم، حالا کدوم بهتره، بماند)
مشکلاتی که نسبت به عادتم به فیفا داشتم اول مدل پاس ها هست که البته تو این نسخه کمی به فیفا شبیه تر شده اما تفاوتهایی هم داره مثلا پاس ساده دقیقا و به طور مطلق به جایی که اون لحظه بازیکن گیرنده ایستاده میره و بازیکن گیرنده مجبوره تکون نخوره تا پاس بهش برسه، این باعث میشه آدم حس کنه این نوع پاس یه کم خشکه، در حالی که تو فیفا هوش مصنوعی بر اساس حالت بازی ممکنه یه مقدار کمی پاس رو با فاصله بده که بازیکن گیرنده از ایستایی دربیاد
اما در پاس فضا pes خیلی پیشرفت کرده و میتونید برای بازیسازی در میانه میدان هم به خوبی ازش استفاده کنید، اما مشکلی که من حس کردم اینه که بعضی مواقع (به ندرت) قدرت پاسی که شما دکمه زدید اصلا با قدرت پاسی که فرستاده شده همخونی نداره! یعنی مثلا پاس رو خیلی پر کردید که به بازیکن دورتر پاس بده، اما خیلی آروم به هدف بازیکن نزدیکتر پاس میده (یا برعکس)
در پاس عمقی هوایی این مشکل بیشتر حس میشه و توپ معمولا از لحاظ قدرت و جهت به اونجایی که میخواید نمیره و اگه به فیفا عادت دارید به راحتی نمیتونید تو pes مشابه اون استفاده کنید (من که فعلا نتونستم بهش عادت کنم)
دوم مدل شوتها هست که با فیفا فرق داره اما آزاردهنده نیست، اولش ممکنه به خاطر تفاوت عادت تون یه مقدار خوشتون نیاد ولی اگه یه مدت بازی کنید به شک میفتید که حتی شاید از فیفا طبیعی تر باشه، شاید هم نباشه ! یعنی تشخیص اینکه کدوم واقعا طبیعی تره و به شوت واقعی شبیه تره سخت هست، در نتیجه به نظرم از این نظر در یه سطح مشابه هستن ... اونچه که من حس کردم اینه که یه مقدار سرعت شوتها از فیفا بیشتره (و از این لحاظ فیفا کمی طبیعی تره) اما این سرعت بیشتر شوت باعث بیشتر گل شدن توپها نمیشه، چون عکس العمل دروازبان ها هم از فیفا سریعتره
سوم عکس العمل دروازبان هاست، عکس العمل دروازبان ها از فیفا کم اشتباه تر هست اما انیمیشن های دروازبان های pes دو حالت داره ! 1 انیمیشن هایی که به تازگی از بیخ و بن طراحی شده که واقعا خیلی شبیه واقعیت هست و یه لحظه حس میکنی مثلا خود بوفون رو داری میبینی ... 2 انیمیشن هایی که از pes های نسخه های قبلی الهام گرفته شده و فقط کمی بهینه شده که اینا زیاد طبیعی نیستن و نسبت به فیفا یه کم تو ذوق میزنه (البته خیلی هم بد نیست)
چهارم تور دروازه هاست که واقعا در حد حتی نسل هفتم هم نیست !! به نظر میرسه اصلا کونامی جدیدا به این مورد اهمیتی نمیده، حتی حرکت تور دروازه های pes 2009 و 2010 به مراتب از این تور ها طبیعی تر بود، چه برسه به فیفای فعلی که برای هر استادیومی تور دروازه جدا ساخته ... البته چمن (مخصوصا در نماهای نزدیک) و جزئیات دیگه مثل صحنه آهسته ها و ... هم در فیفا بهتر هستن اما تو جریان گیم پلی این اختلاف چندان محسوس نیست
پنجم هوش مصنوعی هست که کلا در pes ضعیفتر از فیفاست، اینو هم در حرکات بازیکنان خودی و هم cpu میتونید ببینید (بیشتر در دفاع) اما پیشرفتش نسبت به نسخه های قبلی خودش کاملا مشخصه و معلومه که دارن روش کار میکنن، در حال حاضر در سطحی هست که نسبت به فیفا کمی ضعیفتره اما نه اونجوری که خیلی تو ذوق بزنه و بازی از نظر سختی هم در سطح لذت بخشی هست

اینا مشکلاتی بود که من نسبت به عادت هام به فیفا حس کردم
اما نکات مثبتی که نسبت به فیفا حس کردم:

اول از همه چیزی که به چشم میاد هیکل بازیکن هاست که واقعا نسبت به فیفا طبیعی تر هست، به طوری که اگه چند ساعت بازی کنید و چشم تون بهش عادت کنه دیگه کنار اومدن با هیکل های بازیکنای فیفا براتون سخت میشه ! اگه بلافاصله فیفا بازی کنید هیکل بازیکناش کاملا تو ذوق تون میزنه ...
دوم انیمیشن های بازیکنا هست که بسیار طبیعی تر از فیفا کار شده (البته نمیدونم تعداد انیمیشن ها در کدوم بازی بیشتره، اما کیفیت شون و طبیعی بودن شون در pes خیلی به چشم میاد) یه نکته ای که وجود داره اینه که وصل شدن انیمیشن ها به همدیگه در فیفا نرم تر هست، اما کیفیت خود انیمیشن ها در pes به نظر من تقریبا با اختلاف بهتره ... همونطور که گفتم اگه چند ساعت مداوم pes بازی کنید بعد بلافاصله فیفا بازی کنید، این مجموعۀ انیمیشن و هیکل بازیکنا در فیفا واقعا تو ذوق تون میزنه و حس میکنید بازیکن ها اصلا طبیعی نیستن
(البته ناگفته نمونه که بعضی انیمیشن ها هم در فیفا بهتره، مثلا در مورد شوت های بغل پای سریع که pes چند تا انیمیشن داره که در حالت نه چندان مسلط هم بغل پای سریع و دقیقی میزنه که زیاد طبیعی نیست)
سوم گرافیک چهره ها که در نمای نزدیک (در مورد چهره هایی که ساخته شده باشن) کاملا برتری محسوسی نسبت به فیفا داره که حتی بعضیاش در نمای باز گیم پلی هم قابل مشاهده س!
چهارم حرکت طبیعی تر توپ در کلیت جریان بازی، به نظر میرسه توپ pes سنگین تر از توپ فیفا هست و کلا خود بازی و حرکت بازیکنا هم کاملا سنگین تر و شبیه تر به فوتبال واقعی هست (در حالی که در نسخه های قبلی مثل 12 و 13 این کاملا برعکس بود و جریان بازی در فیفا خیلی طبیعی تر از pes بود

کلا به نظر من فیفا 15 در جزئیات حاشیه ای بهتره و pes 15 در جریان بازی حس طبیعی تری منتقل میکنه (این رو به عنوان کسی میگم که 3 تا نسخۀ اخیر pes رو چند دست بیشتر نتونستم تحمل کنم و 3 ساله که فیفا بازی کردم و باهاش واقعا حال کردم)
البته اینا در مورد بازی تو زمین بود، وگرنه از نظر لایسنس و تعداد استادیوم ها و ... کیه که ندونه فیفا با اختلاف زیاد برتری داره؟ اما من شخصا تو زمین بازی برام مهمتر از چیزای دیگه س
البته این نکته هم برام جالبه که فیفا با این همه استادیوم های بیشتر و تیمهای بیشتر حجمی حدود 15 گیگ داره و pes با تیمها و استادیوم های خیلی کمتر حجم 20 گیگ !
این ممکنه (مطمئن نیستم، فقط گفتم ممکنه!) به خاطر محتوای بیشتر بازی دز زمین مسابقه و در گیم پلی باشه، که به چشم من هم فعلا اینجوری اومده

و در آخر اینکه نظر خودت مهمترین چیزه، اگه دموی pes رو نداری حتما قبل از خرید دانلود کن و چند روز بازی کن ببین خوشت میاد یا نه، اما تاکید میکنم که حتما چند روز بازی کن تا قلق اش دستت بیاد بعد تصمیم بگیر، چون چند دست اول ناخودآگاه آدم گیم پلی رو با فیفا میسنجه و هرچی نزدیک تر به اون باشه بیشتر خوشش میاد، و همه اختلافات رو منفی میبینه اما اگه بیشتر بازی کنی ممکنه حس کنی فلان اختلاف حتی شاید در جهت مثبت باشه

آخرین ویرایش:
خب تو فیفا هم هیکل همه مث آرنولده...ماشالا همه بادی بیلدرن...بعد هم اگه دو تا فوتبال دیده باشی میفهمی که PES دقیقا استایل ها رو مث واقعیت درست کرده(البته اگه بدونی Player ID چیه)...

- - -ویرایش - - -

رفیق اونی که شما بازی کردی نسخه ی PS3 بوده...13 گیگ اختلاف نسخه ی 3 و 4ه...

نه برای ps4 میگم تو اینترنت سرچ کن گیم پلی بازی نسخه اصلی اومده همه انمیشن ها تکاریه

نه هنوز نیومده شنبه احتما داره بیاد...
من نمیدونم فن فیفا از چی میسوزن که میان اینجا پست بی ربط میدن؟؟؟بالا پایین برید فیفا به pes نمیرسه داداش من...استیل بازیکنا عین خودشونه مو نمیزنه اونوقت میگی قوزه؟!!!! واسه فیفا که انگار همه یک هیکل هستن با اون گیم پلی مسخرتون فیفا14 یکماه بازی کردم ردش کردم رفت اصلا سرویس میشدی تا L1 مثلث بندازی...دیگه خود pes بازا میدونن من چی میگم...فیفا از همون اوایلیش بدم میو%k

نه هنوز نیومده شنبه احتما داره بیاد...
من نمیدونم فن فیفا از چی میسوزن که میان اینجا پست بی ربط میدن؟؟؟بالا پایین برید فیفا به pes نمیرسه داداش من...استیل بازیکنا عین خودشونه مو نمیزنه اونوقت میگی قوزه؟!!!! واسه فیفا که انگار همه یک هیکل هستن با اون گیم پلی مسخرتون فیفا14 یکماه بازی کردم ردش کردم رفت اصلا سرویس میشدی تا L1 مثلث بندازی...دیگه خود pes بازا میدونن من چی میگم...فیفا از همون اوایلیش بدم میو%k

بازی اومده محمود جان اما قیمت بالاس 260 اینا... خواهش میکنم نخرید 2.3 روز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or