PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
مای کلاب مود آنلاین هستش دیگه درسته؟
ولی تو مسترلیگ من دیدم میشه به بازیکنا خودت پول پیشنهاد کنی...اینطوری باشه خیلی خوبه
آره My Club مد آنلاین هستش و در مورد مستر لیگ هم همون طور تو پست قبلیم گفتم تو بخش نقل و انتقالات یه سری تغییرات مثبت کرده من عکس ازقسمت های مختلف مستر لیگ چند وقت پیش گذاشته بودم ولی مدیریت گرامی پاکش کرد :(

- - -ویرایش - - -

مسترلیگ آنلاین مثه التیمیت فیفاست یا مای کلاب؟
مصطفی جان تا جایی که میدونم My Club پروژه کاملا بازسازی شده مستر لیگ آنلاین هستش که از دوباره سازی شده و شکل و شمایل جدید و اسم جدید به خودش گرفته !!!

امیدوارم اشتباه نکرده باشم :(

- - -ویرایش - - -

عکس هایی از بخش My Club

آخرین ویرایش:
آقا یه مرد اینجا هست یه توضیح جامع و کامل از بازی بده ؟ کسی حالشو داره ؟ دل تو دلم نی بخدا :(
:))
نالوتیا اگه رو قیمت الکی نمیکشیدن هشت صب بازیو گرفته بودم . ولی حیف ک ایرانی جماعت ..... :(

رومل جان این عکسا از همون کلیپ گرفته شده ؟

آخرین ویرایش:
آقا Urch گرامی زود تر نقل قول کردی آبروی من رو بردی :pعکس ها شلخته پلخته هستش الان درستش کردم :d

آره دیگه این عکس ها مال همون ویدئو تریلر رسمی هستش که کونامی چند روز پش گذاشته بود البته این لینک بالایی که گذاشتن رو نمیدونم همون ویدئو تریلر چند روز پیش هستش و یا جدید تر هستش رو نمیدونم !!!

- - -ویرایش - - -

من یه چیزی دیگه بگم من کلا چون آفلاین باز هستم و اگه هم اومده باشم آنلاین بزنم یه چند تا بازی دوستانه زدم و بخش سیسن رو کمی بازی کرده باشم به همین خاطر چون خیلی به آلتیمیت فیفا آشنایی ندارم و به همین سو زیاد نمیدونم این بخش My Club چی هستش دوست گرامی ما Mostafa682 فکر کنم بتونه به ما کمکی بکنه ! چون آلتیمیت فیفا رو خوب بلده و وارد هستش

میتونم یه سری توضیحات سر سری بدم ولی بخشی رو که اطلاعی ازش ندارم خوشم نمیاد اطلاعات ناقص و غلط به دوستان بدم ، آدم جایی که اطلاعاتی از چیزی نداره همون ساکت باشه بهتره :)

آخرین ویرایش:
من نخریدما !!! گفتم همین طوری یه عکسی ازش بذارم :d

66433473253806043765.jpg

یعنی خاک کاهو بر سرت کونامی با این دیسکت.... مگه درایوره آخه.... یه عکسی یه طرحی...
فکر کنم تمام توان رو گذاشتن رو خود بازی به طرح رو دیسک نرسیده!!!

Sent from my LT22i using Tapatalk

یعنی خاک کاهو بر سرت کونامی با این دیسکت.... مگه درایوره آخه.... یه عکسی یه طرحی...

من بعید میدونم طرح دیسکت این باشه . چون قابی که دیسکت توشه هم قاب درس حسابی ای نیس .

آقا Urch گرامی زود تر نقل قول کردی آبروی من رو بردی :pعکس ها شلخته پلخته هستش الان درستش کردم :d

آره دیگه این عکس ها مال همون ویدئو تریلر رسمی هستش که کونامی چند روز پش گذاشته بود البته این لینک بالایی که گذاشتن رو نمیدونم همون ویدئو تریلر چند روز پیش هستش و یا جدید تر هستش رو نمیدونم !!!

- - -ویرایش - - -

من یه چیزی دیگه بگم من کلا چون آفلاین باز هستم و اگه هم اومده باشم آنلاین بزنم یه چند تا بازی دوستانه زدم و بخش سیسن رو کمی بازی کرده باشم به همین خاطر چون خیلی به آلتیمیت فیفا آشنایی ندارم و به همین سو زیاد نمیدونم این بخش My Club چی هستش دوست گرامی ما Mostafa682 فکر کنم بتونه به ما کمکی بکنه ! چون آلتیمیت فیفا رو خوب بلده و وارد هستش

میتونم یه سری توضیحات سر سری بدم ولی بخشی رو که اطلاعی ازش ندارم خوشم نمیاد اطلاعات ناقص و غلط به دوستان بدم ، آدم جایی که اطلاعاتی از چیزی نداره همون ساکت باشه بهتره :)
التیمیت تیم فیفا یه جور کریر مد انلاینه ولی اینجوری نیست هر بازیکنی دلت خواست بخری بذاری جواب بده باید بازیکنهات یا از یه لیگ باشن یا از یه کشور بعدشم بازیکنها رشد نمیکنن هر هفته یه سری بازیکنان که توی واقعیت توی تیمشون بهترین بازیکن زمین شدن انتخاب میشن حدود 20 نفر بعد اون بازیکنها اون هفته رنگشون مشکی میشه و ابیلیتیهاشون زیاد میشه واسه استفاده از این بازیکنها هم باید اون بازیکن مشکی که قیمتش خیلی از نوع معمولیشه باید بخریش هم همیشه توی انلاین استفاده کرد از بازیکنهای خریداری شده هم افلاین ولی واسه افلاین هم باید حتما به psn یا لایو وصل باشید کلا بخش خیلی جذابیه

امین جان میتونی یه نگاه بندازی انجمن های خارجی نقد کاربراشو که نسخه اصلی رو بازی کردن
به ما هم بگی
در مجموع میتونم بگم درصد بیشتری دارن از بخش گیم پلی بازی تعریف میکنن و براشون راضی کننده بوده یعنی میتونم این طوری بگم آخرین بخشی که ازش ایراد میگیرن همین بخش گیم پلی بازی بوده و گیمر ها بیشتر از کم بودن تعداد استادیوم ها ناراضی هستن ولی کلا کامنت های فروم های خارجی رو میخونم یعنی نسبت به پارسال دارن از بازی کلی تعریف میکنن خصوصا گیم پلی بازی !

در مجموع میتونم بگم درصد بیشتری دارن از بخش گیم پلی بازی تعریف میکنن و براشون راضی کننده بوده یعنی میتونم این طوری بگم آخرین بخشی که ازش ایراد میگیرن همین بخش گیم پلی بازی بوده و گیمر ها بیشتر از کم بودن تعداد استادیوم ها ناراضی هستن ولی کلا کامنت های فروم های خارجی رو میخونم یعنی نسبت به پارسال دارن از بازی کلی تعریف میکنن خصوصا گیم پلی بازی !
سرورها چی از سرورها چی میگن :d؟

سرورها چی از سرورها چی میگن :d؟
دقیقا همین دیگه نیست تازه بازی اومده کم کم دارن میان گیمر ها پست میدین و هنوز صحبتی از سرور های بازی من ندیدم ! کم کم خبرش میاد و میبینیم چی به چیه !

دیگه مثل پارسال نباید سریع جو بگیره حداقل من یکی رو :|

خبری ، چیزی دیدم حتما میذارم البته دوستای دیگه هم هستن که میتونن کمک کنن ..........

- - -ویرایش - - -

One day with Mario Götze :arrowd:

[New & Official] One day with Mario Götze [PES 2015] - YouTube

مرد حسابی این نسخه‌ی ویژه‌ی منتقد هاست که ناشر به طور رایگان میفرسته تا سایت ها و مجلات معتبر نقدش کنن. دیسک اصلی این نیست که. روش هم نوشته Not for resell.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or