PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
من چیز خاصی ندیدم...نمیدونم چرا بازی طبیعی نیست...حالت بازیکنا موقع شوت زدن اصلا خوب نیست...نمیدونم ی جوریه انگار طرف تو بازی خیلی محدوده و سوار نیست رو بازی...امیدوارم اشتباه کرده باشم و PES امسال شگفت زدمون کنه...
احتمال هم داره بازی کنش بازی بلد نبوده باشه.

احتمال هم داره بازی کنش بازی بلد نبوده باشه.

آره این احتمال هم زیاده...ولی خب من خودم وقتی PES14 رو بازی کردم همین حسو داشتم...انگا محدود بودم...بازیکنا زود واکنش نشون نمیدادن...اصن نمیشد توش پاس های تک ضرب سریع ردو بدل کرد که بازیکنا در برن...

به نظر من که داره پیش رفت میکنه و تویه پی اس 17 دیگه فکر کنم تکمیل تکمیل بشه و فیفا هم نتونه باهاش مقابله کنه

اگه همین روند پیشرفتو ادامه بده و فیفا هم تکونی به خودش نده احتمالش خیلی زیاده، PES توو مسیر خوبی افتاده فقط باید خوب ادامش بده

داشتم ویدیوهای مقایسه های Fifa15 و PES2015رو میدیدم، بیشترشون خیلی احساس خوبی داشتن از بازی کردن PES و میگفتن مارو یاد دوران PS2 و بهتر بودن PES میندازه ولی فیفارو میگفتن مثل همیشه خوبه و پیشرفتای خوبی ام داشته

کسی میدونه اون موقعی که ضربه ایستگاهی میشد یه فلش مسخره بود که حتما باید با شوک جابه جا میشد
ایا برداشتن؟
و اینکه دفاع خیلی زود به مهاجم میرسید از پشت

خب اون فلش رو که میشد برداشت:|
خب بله میشد برداشت ولی اگه برمیداشتی دیگه خودت نمیتونستی بزنی که...در کل این فلش ها خیلی مسخره اند...اگه بخوای جلو یکی بازی کنی خب تابلو میشه...
ولی متاسفانه تو PES15 هم این فلش ها هستند...

1 - Instagram

2 - Instagram

- - -ویرایش - - -

:d

60064427079910784463.jpg

با اینکه معلومه یه خبراییه ولی نمیدونم چرا توو کتم نمیره نمیتونه PES توو یه سال از فیفا بهتر شه :-?

خب بله میشد برداشت ولی اگه برمیداشتی دیگه خودت نمیتونستی بزنی که...

یعنی چی؟ :| خودت نتونی بزنی کی میتونه بزنه؟ کافیه غلقشو بلد باشی، اون خطم اجباریه چون باید اولش با غلقش آشنا شی، اگه بازی کرده باشی میفهمی که خودش بعد یه مدت خطو به صورت اتوماتیک حذف میکنه

مشکلات مسخره ای که از دید من هنوز پابرجاست...

در صحنه هایی که توپ از کنار دروازه باید شروع بشه قبلش چند ثانیه ای صحنه بازی تصویر سیاه میشه و بعد دوباره از جلوی دروازه نشون میده...این مشکل سیاه شدن چند ثانیه ای تصویر در بین تصویر صحنه اهسته هم بود که در این نسخه هم گویا پابرجاست و روی مخه...

انعطاف تور دروازه هنوزم مثل نسخه قبلی سفت هست انگار وقتی توپ وارد دروازه میشه داره میخوره به یک جسم سخت مثل تیر آهن نه جسمی به نام تور دروازه...

گیم پلی بازی دقیقا مشابه نسخه 14 هست و هنوزم به همون حالت arcade و سرعتی ادامه داره....

صورت بازیکنان طبق تصاویری که پارسال تبلیغ میشد و عکسهای بهتری از صورت بازیکنان قبل از انتشار بازی منتشر میشد و در بازی صورتها شطرنجی بود امسال هم به همون شکل هست و بازم توفیقی نکرده....

در کل امیدی به این نسخه ندارم و هنوزم PES رو یک رقیب شکت خورده میدونم...

تمامیه این نتیجه گیری ها از دیدن ویدیوی گیم پلی بازی هلند برزیل در نمایشگاه GAMESCOM بود...

مشکلات مسخره ای که از دید من هنوز پابرجاست...

در صحنه هایی که توپ از کنار دروازه باید شروع بشه قبلش چند ثانیه ای صحنه بازی تصویر سیاه میشه و بعد دوباره از جلوی دروازه نشون میده...این مشکل سیاه شدن چند ثانیه ای تصویر در بین تصویر صحنه اهسته هم بود که در این نسخه هم گویا پابرجاست و روی مخه...

انعطاف تور دروازه هنوزم مثل نسخه قبلی سفت هست انگار وقتی توپ وارد دروازه میشه داره میخوره به یک جسم سخت مثل تیر آهن نه جسمی به نام تور دروازه...

گیم پلی بازی دقیقا مشابه نسخه 14 هست و هنوزم به همون حالت arcade و سرعتی ادامه داره....

صورت بازیکنان طبق تصاویری که پارسال تبلیغ میشد و عکسهای بهتری از صورت بازیکنان قبل از انتشار بازی منتشر میشد و در بازی صورتها شطرنجی بود امسال هم به همون شکل هست و بازم توفیقی نکرده....

در کل امیدی به این نسخه ندارم و هنوزم PES رو یک رقیب شکت خورده میدونم...

تمامیه این نتیجه گیری ها از دیدن ویدیوی گیم پلی بازی هلند برزیل در نمایشگاه GAMESCOM بود...

داداش PES13 ارکید و سرعتی بود :| .. PES14 که چسبیده بودن به زمین تکون نمیخوردن! گیمپلی سنگین شده بود اصلا! ..منم که گیم پلی دیدم حس کردم مث 14 هستش اما 14 کجاش ارکید و سرعتی بود :|
والا ما هم از خدامونه دیگه اونقدر کند نباشه! حالا نه مثل PES13 ..

الان یه ویدیویه 1080p ازش دیدم..
متاسفانه بازی خیلی شبیه به نسخه ی 14 هست و نحوه ی شوت زدن و عکس العمل دروازه بانا خیلی شخمیه..یارو با شواین اشتایگر از وسط زمین زد صاف رفت تو گل.. :d
تور دروازه به شدت مصنوعیه..بازی خیلی خیلی آرکیده و برای کسایی لذت بخشه که فوتبال براشون صرفا مثه یه شوی تلویزیونی سرگرم کنندس و به صورت حرفه ای دنبالش نمیکنن..
یه مثال ساده بزنم براتون:برای خیلی از ماها فوتبال صرفا یه ورزش نیس که بشینیم فقط نگاهش کنیم و 4 تا تخمه بشکنیم و اصن به جزئیات توجه نکنیم..مثلن من برام از جزئیاتی مثه دونه های چمن تا عکس العمل تماشاگرا مهم و حیاتیه..و خیلی خیلی چیزای دیگه مثه تاکتیک و...
چیزی که به هیچ وجه تو این ویدیویی که ازش دیدم بهش توجه نشده لایسنسای لیگ انگلیسم که باز هم گرفته نشده..
در هر صورت باید منتظر دمو بود ولی تا جایی که دیدم این بازی به هیچ عنوان برای کسایی که حرفه ای فوتبال میبینن توصیه نمیشه ولی برای کسایی که صرفا میخوان با دوستاشون بشینن و تفریحی بازی کنن لذت بخشه..

داداش PES13 ارکید و سرعتی بود :| .. PES14 که چسبیده بودن به زمین تکون نمیخوردن! گیمپلی سنگین شده بود اصلا! ..منم که گیم پلی دیدم حس کردم مث 14 هستش اما 14 کجاش ارکید و سرعتی بود :|
والا ما هم از خدامونه دیگه اونقدر کند نباشه! حالا نه مثل PES13 ..

در گیم پلی نسخه 14 بازی شما به راحتی با بازیکنی مثل کریس رونالدو میتونستی عرض زمین رو تنهایی تا دروازه حریف یک تنه بری ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or