PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
ببینید بنظر من این زرنگی EA رو میرسونه که تونست خودشو بالا بکشه در موقعی که KONAMI تریلرهای جذاب از PES 2008 میداد و من خود واقعا کف کرده بودم که چه شود ... ولی وقتی اومد و عملکرد EA رو هم دیدم رفتم طرف فیفا.
بزارید اصلا یک مثال بزنم :
فوتبال 98 و 99 رو که همه یادشونه ... چه خاطراتی با این بازیها داشتیم ، بعد اون 2000 اومد که کلا روند گیم پلی رو عوض کرد ، یک تلنگری که کونامی به "الون" زد تو 2000 واقعا عالی بود ، با این که گیم پلی 99 عالی بود ولی از تقریبا 3 مشکل بزرگ رنج میبرد ، یکی راحت دریبل زدن جوری که 90% گلها رو میشد همرو دریبل کرد بعد گلر رو هم دریبل کرد و گل ، یکی دیگه سانتر کردن بود که خودش یکی از راه هایی بود که 95% به گل ختم میشد دروازه بان ها تو این موقعیت مثل آب خوردن گل میخوردن به طوری که هنوز انیمیشن های حرکاتشون (بخصوص چیلاورت
:biggrin1:) تو ذهنمه و مشکل سوم هم بازم مربوط به دروازه بان ها میشه ، واقعا بدترین فرد بازی که با یک حرکت راحت گل میخوردن و بیشتر مواقع نتیجه بازیها از 6 گل به بالا میبود ... طی 1 سال که که 2000 اومد واقعا همه ایرادها رو برطرف کرد گیم پلیش درسته اول برای ما کمی ناخوشایند بود چون خیلی به 99 عادت کرده بودیم ولی بعد مدتی 2000 جا افتاد و همه فقط اونو بازی میکردن ... کونامی مشکل اول و آخر که دروازه بان ـها بودن رو حل کرد ... سانتر کردن ها رو نظم بخشید و مهمتر دریبل کردن ها دیگه مثل 99 فضایی نبود که گلر هم با یک تغییر جهت بره کنار ، ضمن گیم پلی روُن و سریع در کل 2000 واقعا یک فوتبال ایده آل بود ... گذشت رسید به 2001 که برای ما واقعا بد شد ... وقتی اولین بار 2001 رو خریدم واقعا نا امید شدم ، چون اون گیم پلی روون و سریع تبدیل به یک گیم پلی کند شده بود و کلا هسته مرکزی گیم پلی رو بهم ریخت ، دقیقا یادمه همه دوباره روی آوردن به 2000 و همونو بازی میکردن و شاید بعضا یکی دوبار هم 2001 میزدیم اونم فقط به خاطر یک قابلیت جدیدش که هممون ازش خوشش میومد که بازیکن ساختن بود ، مثلا خودم بازیکن میساختم قد بلند سرعتی و این گوشه ای از نبود جذابیت بازی رو پر میکرد ... تا که رسیدیم نسل بعدی و کونامی هم از تجربیاتش درس گرفته بود و اگه اشتباه نکنم "Eleven 2002" رو داد بیرون که ما تازه فهمیدم فوتبال یعنی چی ، یه شاهکار به تمام عیار وقتی برای اولین بار تو مغازه دوستم تجربش کردم بال در آوردم ، خط افساید رو وقتی کمک افساید میگرفت میدیدم ذوق میکردم ، واقعا کونامی فهمیده بود مخاطبانش چی میخوان اون فوتبال خیلی منو یاد 2000 انداخت و شروع دوباره سری الون بود تا الون 2006 که اوج کار کونامی بود (فیفا هم که شوت اصلا تو باغ نبود ، غیر یک بازی که فکر کنم اسمش fifa 98 بود که واقعا قشنگ بود ولی فقط روی کامپیوتر اومده بود و اونموقع ما تو حسرت یه PS1 بودیم چه برسه به کامپیوتر ... من خودم خونه پسر خالم بازی کردم که بعدا نتونستم بازم بازی کنم که یادم رفت اصلا ، فکر میکنم اگه اونموقع کامپیوتر بین همه شایع بود بازخورد فوق العاده ایی بین مردم میداشت) بعد اون که دیگه وارد نسل بعد شدیم و دیگه منتظر تحول 2008 بودیم و کونامی هم با تریلرهاش اطمینان ما رو بیشتر میکرد و همگی منتظر شاهکار دیگه ای از کونامی بودیم ولی دوباره شد جریان (2000 و 2001) یک جهش گیم پلی ولی واقعا بد ... دوباره شد قضیه اون سال و پسرفت پرو نسبت به قبل ولی اینبار دیگه ea بیکار نشسته بود و با دگرگون کردن کل بازی فیفا 2008 رو ارائه داد و تحولی در فوتبال که تا رسیدیم به اینجا و در این مقطع زمانی پرو کاملا زیر سایه فیفا قرار داره دقیقا مثل سالهای قبل که فیفا زیر سلطه پرو بود فقط تفاوتش اینه که اونموقع ea اصلا دیده نمیشد ولی الان کونامی رو میشه تشخیص داد ... کونامی اگه میخواد دوباره به روزهای اوجش برگرده باید مثل دو بار قبل تغییر کلی در الون داشته باشه !

"خب تموم شد ولی تو این چند دقیقه که مینوشتم چه خاطراتی از جلو چشمم گذشت ... چه دوستایی که اومدن و رفتن و کلوپ بازی چقدر تو محلمون عوض شد و هزار حرف دیگه ، لازم نیست حرف منو نقل قول کنید چون من تمام و کمال گوشه ای از دیده های زندگیمو براتون گفتم بدون هیچ طرفداری و اینو میگم بحث الکی فایده ای نداره و وقت با ارزشتون رو از دست میدید ... و این که از زندگی لذت ببرید چون زود از کفتون میره"

موفق باشید.

از بچگي fifa بازي ميكردم تا تقريبا 6 , 7 سال پيش كه رفتم جزو فن هاي پرو تا همين شماره آخر

يعني 2010 كه فيفا تركوند و پرو تقريبا به نظر من خراب كرد ...

ولي من همچنان ايستادم و فقط پرو 2010 رو دارم و فيفا توي كنسول من جايي نداره :mad::p:biggrin1: (شخي كردم , پس فردا از فيفا تعريف كردم اين پست رو نكوبيد تو سرم)

كاري هم ندارم بعضي ها ميخوان بگن بي منطقم يا هرچي ! ولي من كلا با استيل بازي تو پرو بيشتر حال ميكنم !

ولي جدا نميدونم چرا ولي با پرو راحت تر از فيفا هستم هنوزم ...

اميدوارم 2011 پرو بتركونه ...

------------------

ويرايش : يادم رفت بگم , دوستاني كه علاقه اي به اين بازي ندارن لطفا اينجا نظرهاي قشنگشون رو ندن و نظرهاشون رو يا

واسه خودشون نگه دارن يا موقعي كه تاپيكي مخصوص جنگ در اين مورد ايجاد شد اونجا اظهار نظر كنن ...

اين تاپيك فكر كنم واسه pro هستش ...

قبلا از همكاريتون كمال تشكر را دارم .

قابل توجه دوستانی که فکر می کنند اصولا حرف خودشون فقط درسته. من اینجا حاضرم شرط ببندم کلا توی این سایت 10 نفر هم نیستند که به تعداد ساعت های من PES بازی کرده باشند. جواد و محمد و احسان خدابیامرز :دی و خیلی ها دیگه این قضیه می دونند. بهتره قبول کنید بازی داره هر سال بدتر از سال قبل میشه. من خودم بعد از PES 2010 کلا فوتبال بازی نمی کنم چون از فیفا خوشم نمیاد منتها کونامی شورشو در اورده هر سال یک سری مزیت می ذاره گند میزنه به 90 درصد چیز ها دیگه. این سیستم مسخره پنالتی و سیستم سیو فرمیشن یعنی واقعا چه فکری کردند معلوم نیست. اون از سیستم پاس که ماشالا 50 سال طول می کشه بازیکن عمل کنه. پاس تو عمق فاجعه. فقط سیستم شوتش خوب شده که اون هم خیلی فضایی شده بود. حالا هی بگید این بازی بزرگه. تموم شد دوران PES چه بخواهید چه نخواهید فروشش هم کمتر شده. الکی نیست فیفا انقدر می فروشه PES هر سال بدتر از سال قبل.

pm me --- all pro evolution soccer series fans ` i have something for ya about pes:mad:

فارسي تايپ كن , بعدشم سعي كن بجاي حرص , آب پرتقال بخوري !...

قابل توجه دوستانی که فکر می کنند اصولا حرف خودشون فقط درسته. من اینجا حاضرم شرط ببندم کلا توی این سایت 10 نفر هم نیستند که به تعداد ساعت های من PES بازی کرده باشند. جواد و محمد و احسان خدابیامرز :دی و خیلی ها دیگه این قضیه می دونند. بهتره قبول کنید بازی داره هر سال بدتر از سال قبل میشه. من خودم بعد از PES 2010 کلا فوتبال بازی نمی کنم چون از فیفا خوشم نمیاد منتها کونامی شورشو در اورده هر سال یک سری مزیت می ذاره گند میزنه به 90 درصد چیز ها دیگه. این سیستم مسخره پنالتی و سیستم سیو فرمیشن یعنی واقعا چه فکری کردند معلوم نیست. اون از سیستم پاس که ماشالا 50 سال طول می کشه بازیکن عمل کنه. پاس تو عمق فاجعه. فقط سیستم شوتش خوب شده که اون هم خیلی فضایی شده بود. حالا هی بگید این بازی بزرگه. تموم شد دوران PES چه بخواهید چه نخواهید فروشش هم کمتر شده. الکی نیست فیفا انقدر می فروشه PES هر سال بدتر از سال قبل.

داداش كلا هرجور راحتي شما , كاري ندارم چندهزار ساعت pes بازي كردي !!

ولي كساني كه pes باز هستن اينجوري داستان سرايي نميكنن درباره اين بازي ...

pes انقدرها هم كه شما ميگيد خراب نشده , معمولا ما ايراني ها عادت داريم همه چيز رو رنگي تعريف كنيم ...

نميدونم شما كه ناظم انجمن هستي چرا همچين پستي تو اين تاپيك داديد ؟! ...

فارسي تايپ كن , بعدشم سعي كن بجاي حرص , آب پرتقال بخوري !...

داداش كلا هرجور راحتي شما , كاري ندارم چندهزار ساعت pes بازي كردي !!

ولي كساني كه pes باز هستن اينجوري داستان سرايي نميكنن درباره اين بازي ...

pes انقدرها هم كه شما ميگيد خراب نشده , معمولا ما ايراني ها عادت داريم همه چيز رو رنگي تعريف كنيم ...

نميدونم شما كه ناظم انجمن هستي چرا همچين پستي تو اين تاپيك داديد ؟! ...
مشکل این هست که شماها فکر می کنید PES همچنان بازی عالی هست که نیست. شما میگی من بزرگنمایی می کنم. خب بگو کدوم از حرف ها من غلطه و ایراد بازی نیست.
جدیدا مد شده هر کی میخواد حرف خودشو ثابت کنه به فرهنگ ایرانی جماعت گیر میده. این داستان سرایی نیست واقعیت می تونید قبولش نکنید.

اصلا حرف تمام کسایی که میگن PES تو نسل جدید خراب شده اشتباه هست و اون همه ساعتی که تو Master League روی کنسول PS2 هدر دادیم به کنار که خودش نشون میده چقدر به زیر و بم بازی آشنا بودیم. این همه مجله و سایت معتبر هم تو این چند سال دارن دروغ میگن؟ می خوای لینک امتیازهای بازی رو برات بیارم؟ البته می دونم الان برمیگردی جواب میدی امتیاز برای من مهم نیست یا میگی پس چرا این همه بازم میفروشه. اگه جوابت جمله دوم باشه دقیقا جواب درست رو دادی. مشکل همینه چون که Konami سعی نمیکنه تغییری تو بازی ایجاد کنه و همون بازی سال قبل رو با دو تا تغییر بد و یک تغییر خوب روانه بازار میکنه و ملت هم دوباره میخرن. اما از دیدگاه کارشناسی(سایت ها و مجلات خارجی رو میگم نه حرف ها امثال خودم توی سایت بازیسنتر رو) هر سال پسرفت کرده و همین جور اشکالاتی که به بازی گرفته میشه بیشتر از سال قبل میشه

مشکل این هست که شماها فکر می کنید PES همچنان بازی عالی هست که نیست. شما میگی من بزرگنمایی می کنم. خب بگو کدوم از حرف ها من غلطه و ایراد بازی نیست.
جدیدا مد شده هر کی میخواد حرف خودشو ثابت کنه به فرهنگ ایرانی جماعت گیر میده. این داستان سرایی نیست واقعیت می تونید قبولش نکنید.

عزيزه من , شما رنگي تعريف نكردي ؟! اگه حرف هاي شما درست بود فروش pes شديدا

افت ميكرد كه اينطور نبود ...

من نميگم افت نكرده ميگم اونجوري كه شما ميگيد نيست .

در ضمن (شما تو فكر مني؟!) من فكر نميكنم pes بازي عالي هستش , يقين دارم كه pes براي من و خيلي هاي ديگه هنوز يه فوتبال دوست داشتنيه با تمام ايرادها و ضعف هايي كه داره ...

بازم ميگم , من نميگم pes بهترين هستش در حال حاضر ولي اونقدرها هم كه بعضي ها از جمله شما ميگين بد نشده ...

بعدشم بودن بازي هايي كه افت كردن و تو شماره هاي بعدي جبران كردن , من خودم گفتم كه

اولا فيفا بازي ميكردم (با ضعيف شدن فيفا) بعد اومدم سمت پرو و هنوز هم با تمام ايرادهاش برام قابل قبوله ...

(ولي الان فيفا بعد از چند سال ركود دوباره خودش رو كشيد بالا)

شما كه به قول خودت ساعت ها pes بازي كردي (البته شك دارم!) چرا با 2 / 3 شماره ضعيف از اين

بازي مياي همچين پست هايي ميدي و ميخواي كل سابقه ي بازي رو خراب كني ؟!

برید شما تو تاپیک فیفا پست بدید اینجارو ول کنید!
آقا صدرا بحث خوابیده بودش. شما برو ببین کی بود که صفحه قبل برگشت یک پستی که برای 2-3 روز پیش بود رو نقل قول کرد و دوباره بحث رو پیش انداخت. میای میگی فلان و حرف خودت رو میزنی بعد آخرش میگی برین تو تاپیک خودتون. این جوری که نمیشه شما حرفت رو بزنی و بقیه نظرشون رو نگند. مطمئن باش من خیلی خیلی بیشتر از تو روی PS2 نشستم و PES یا WE بازی کردم. حق دارم و دوست دارم نظرم رو در مورد سری این بازی تو تاپیک جدید این شماره بگم. در ضمن کسی نگفته این نسخه بد میشه. همه دارن میگن اگه مثل نسخه قبلی بازی باشه دوباره همون راه نسخه های قبلی رو میره

1- من تو فکر شما نیستم منتها شما به من تهمت دروغ گویی میزنی و میگی من PES بازی نکردم و در ثانی جواب منو نداید گفتم کدوم از ایرادهایی که من گفتم وارد نیست ؟ فروشش اتفاقا خیلی افت کرده و تا اونجایی که یادمه کونامی امسال فقط 2 میلیون شیپ کرده بود PES خیلی سریع هم گوی توی فروش به فیفا باخت. ببخشید ولی شما خوشتون میاد من بهتون بگم وقتی اطلاعات نداری پست ندید ؟ شما توی یک تاپیک دیگه پست اشتباه دادی و من خیلی راخت اومدم گفتم اینطور نیست منتها شما اینجا به من میگی شک دارم راست میگی !!
ربطی به سابقه نداره. پست من این بود که هر سال داره بدتر میشه و دارند گند میزنند به بازی. درباره اشکالاتش گفتم که خدا رو شکر هیچ کس جواب ما رو نداد فقط گفتند شما میگی PES باز نیستی و بقیه دوستان هم میگند شما پست نده اینجا !!
شما وقتی جواب منو دادی و گفتی کدوم از ایرادات من غلط هست من اگه اشتباه کردم قبولش می کنم. یک مثال دیگه می زنم. تنها فوتبال دنیا که میشه باهاش تو سیستم 3-2-5 بازی کرد همین PES هست. توی همین 2010 که خیلی راخت میشه باهاش بازی کرد. چون اصولا توی 2010 فاکتور فقط اسپید و خدا رو شکر بر عکس 2009 پرسینگ تاثیر اونچنانی نداره کافیه با این سیستم همه رو نابود کنید.
برید شما تو تاپیک فیفا پست بدید اینجارو ول کنید!
چشم از این به بعد با شما هماهنگ می کنم که کجا پست بدم و کجا ندم. ما را عفو بفرمایید.

1- من تو فکر شما نیستم منتها شما به من تهمت دروغ گویی میزنی و میگی من PES بازی نکردم و در ثانی جواب منو نداید گفتم کدوم از ایرادهایی که من گفتم وارد نیست ؟ فروشش اتفاقا خیلی افت کرده و تا اونجایی که یادمه کونامی امسال فقط 2 میلیون شیپ کرده بود PES خیلی سریع هم گوی توی فروش به فیفا باخت. ببخشید ولی شما خوشتون میاد من بهتون بگم وقتی اطلاعات نداری پست ندید ؟ شما توی یک تاپیک دیگه پست اشتباه دادی و من خیلی راخت اومدم گفتم اینطور نیست منتها شما اینجا به من میگی شک دارم راست میگی !!
ربطی به سابقه نداره. پست من این بود که هر سال داره بدتر میشه و دارند گند میزنند به بازی. درباره اشکالاتش گفتم که خدا رو شکر هیچ کس جواب ما رو نداد فقط گفتند شما میگی PES باز نیستی و بقیه دوستان هم میگند شما پست نده اینجا !!
شما وقتی جواب منو دادی و گفتی کدوم از ایرادات من غلط هست من اگه اشتباه کردم قبولش می کنم. یک مثال دیگه می زنم. تنها فوتبال دنیا که میشه باهاش تو سیستم 3-2-5 بازی کرد همین PES هست. توی همین 2010 که خیلی راخت میشه باهاش بازی کرد. چون اصولا توی 2010 فاکتور فقط اسپید و خدا رو شکر بر عکس 2009 پرسینگ تاثیر اونچنانی نداره کافیه با این سیستم همه رو نابود کنید.

چشم از این به بعد با شما هماهنگ می کنم که کجا پست بدم و کجا ندم. ما را عفو بفرمایید.

تهمت نميزنم , وقتي صحبتهاي شما باهم تناقض داره نبايد وقتي همچين برداشتي ازش ميشه ناراحت بشي ...

ميگي pes بازي كردم بعد تو چنتا پست قبلي ميگي كونامي بايد درش تخته بشه ...

اشتباهي كه من تو تاپيك ديگه كردم به اينجا ربطي نداره عزيز ,اصولا درباره چيزي كه

اطلاعات نداشته باشم پست نميدم , درضمن من هم جواب پست شما رو تو اون تاپيك

صادقانه گفتم ... (به نظر شما باورت نشده ... حتما اينجوري راحت تر بودي كه باور نكني) ,

مگه من گفتم پرو بيشتر از فيفا فروخته ؟! من گفتم فروش پرو اونجوري هم كه شما زدي تو سرش نيومده پايين ...

مگه من گفتم پرو ايراد نداره ؟! مگه من غير از اين گفتم كه من شخصا پرو رو با تمام ايراد هايي كه داره دوست دارم و كساني مثل من هم هستن هنوز؟!

شما چرا عادت نكرديد به صليقه هاي مختلف احترام بزاريد ؟! شايد يه نفر دوست داره تو فوتبال سرعت رو بگيره و همه

رو رد كنه بزنه تو گل (البته من علاقه اي ندارم, اين مثال بود) , شايد يه نفر دوست داره وقتي سانتر

ميكنه توپ دقيقا بياد رو سره بازيكن ... شايد يه نفر فوتبال رو اونجوري كه شما دوست داريد دوست نداره ...

تو همين پستتون هم دوباره از 2010 حرف زديد , من ميگم اين كار درست نيست , شما حق داريد پست بديد

ولي درست نيست پستهايي كه ميديد مثلا از شماره هاي ضعيف بازي (البته به نظر خودتون ) ياد كنيد ...

ميگي pes بازي كردم بعد تو چنتا پست قبلي ميگي كونامي بايد درش تخته بشه ...
شما همون پست من که گفتم کونامی باید درش تخته بشه بیار من قول میدم دیگه BC نیام. من گفتم PES داره هر سال بدتر از سال پیش میشه مگه غیر از این هست ؟؟؟ به هر حال شما می تونید فکر کنید من PES بازی نکردم.
اطلاعات نداشته باشم پست نميدم , درضمن من هم جواب پست شما رو تو اون تاپيك

صادقانه گفتم ... (به نظر شما باورت نشده ... حتما اينجوري راحت تر بودي كه باور نكني) ,
اون مثال بود گفتم من به نرمی و با اسمایل جواب دادم نه مثل شما.
تهمت نميزنم , وقتي صحبتهاي شما باهم تناقض داره نبايد وقتي همچين برداشتي ازش ميشه ناراحت بشي ...
کدوم تناقض ؟ میشه برای من نقل قول کنید. من اصلا قصد نداشتم پست امروز بدم منتها وقتی پست های صفحه قبل دیدم تصمیم عوض کردم.
تو همين پستتون هم دوباره از 2010 حرف زديد , من ميگم اين كار درست نيست , شما حق داريد پست بديد
برادر اون تیکه اخر مربوط به شما نمی شد پست یک نفر دیگه رو تقل قول کردم.
شما چرا عادت نكرديد به صليقه هاي مختلف احترام بزاريد ؟! شايد يه نفر دوست داره تو فوتبال سرعت رو بگيره و همه
من به سلیقه کسی بی احترامی نکردم. نگفتم PES بازی نکنید گفتم داره هر سال بدتر از سال قبل میشه و اشکالاتش گفتم. میشه بگید این کجاش بی احترامی هست ؟
ولي درست نيست پستهايي كه ميديد مثلا از شماره هاي ضعيف بازي (البته به نظر خودتون ) ياد كنيد ...
کلا توی سه چهار سال اخیر بازی افت کرده یعنی بعد از PS2 و وقتی نمره هاش پایین اومده و خیلی از طرفدارها هم ازش فراری شدند دیگه نظر من نیست نظر کلی هست. من کلا داشتم اشکالات شماره قبل می گفتم. پست صفحه اول ببینید متوجه میشید بحث من از کجا شروع شد.

2jflmkh.jpg

sorry for spam

o91x5y.jpg

من واقعا اصلا علاقه اي به اين بحث ها ندارم ولي ,

Pes دقیقا داره مثل سونیک میشه هر شماره بدتر از شماره قبلی این هم مثل همون ها میشه.

فكر كنم اين پست شماست تو صفحه اول ؟! من ميگم اينجور حرف ها درست نيست ...

به نظرم پستهايي كه واسه يه بازي كه در آينده منتشر ميشه بايد شامل اطلاعات درباره بازي , علاقه دوستان يا هر چيزه ديگه غير از كوبيدن شماره جديد كه

هنوز منتشر نشده باشه ... همين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or