ببینید بنظر من این زرنگی EA رو میرسونه که تونست خودشو بالا بکشه در موقعی که KONAMI تریلرهای جذاب از PES 2008 میداد و من خود واقعا کف کرده بودم که چه شود ... ولی وقتی اومد و عملکرد EA رو هم دیدم رفتم طرف فیفا.
بزارید اصلا یک مثال بزنم :
فوتبال 98 و 99 رو که همه یادشونه ... چه خاطراتی با این بازیها داشتیم ، بعد اون 2000 اومد که کلا روند گیم پلی رو عوض کرد ، یک تلنگری که کونامی به "الون" زد تو 2000 واقعا عالی بود ، با این که گیم پلی 99 عالی بود ولی از تقریبا 3 مشکل بزرگ رنج میبرد ، یکی راحت دریبل زدن جوری که 90% گلها رو میشد همرو دریبل کرد بعد گلر رو هم دریبل کرد و گل ، یکی دیگه سانتر کردن بود که خودش یکی از راه هایی بود که 95% به گل ختم میشد دروازه بان ها تو این موقعیت مثل آب خوردن گل میخوردن به طوری که هنوز انیمیشن های حرکاتشون (بخصوص چیلاورت:biggrin1
تو ذهنمه و مشکل سوم هم بازم مربوط به دروازه بان ها میشه ، واقعا بدترین فرد بازی که با یک حرکت راحت گل میخوردن و بیشتر مواقع نتیجه بازیها از 6 گل به بالا میبود ... طی 1 سال که که 2000 اومد واقعا همه ایرادها رو برطرف کرد گیم پلیش درسته اول برای ما کمی ناخوشایند بود چون خیلی به 99 عادت کرده بودیم ولی بعد مدتی 2000 جا افتاد و همه فقط اونو بازی میکردن ... کونامی مشکل اول و آخر که دروازه بان ـها بودن رو حل کرد ... سانتر کردن ها رو نظم بخشید و مهمتر دریبل کردن ها دیگه مثل 99 فضایی نبود که گلر هم با یک تغییر جهت بره کنار ، ضمن گیم پلی روُن و سریع در کل 2000 واقعا یک فوتبال ایده آل بود ... گذشت رسید به 2001 که برای ما واقعا بد شد ... وقتی اولین بار 2001 رو خریدم واقعا نا امید شدم ، چون اون گیم پلی روون و سریع تبدیل به یک گیم پلی کند شده بود و کلا هسته مرکزی گیم پلی رو بهم ریخت ، دقیقا یادمه همه دوباره روی آوردن به 2000 و همونو بازی میکردن و شاید بعضا یکی دوبار هم 2001 میزدیم اونم فقط به خاطر یک قابلیت جدیدش که هممون ازش خوشش میومد که بازیکن ساختن بود ، مثلا خودم بازیکن میساختم قد بلند سرعتی و این گوشه ای از نبود جذابیت بازی رو پر میکرد ... تا که رسیدیم نسل بعدی و کونامی هم از تجربیاتش درس گرفته بود و اگه اشتباه نکنم "Eleven 2002" رو داد بیرون که ما تازه فهمیدم فوتبال یعنی چی ، یه شاهکار به تمام عیار وقتی برای اولین بار تو مغازه دوستم تجربش کردم بال در آوردم ، خط افساید رو وقتی کمک افساید میگرفت میدیدم ذوق میکردم ، واقعا کونامی فهمیده بود مخاطبانش چی میخوان اون فوتبال خیلی منو یاد 2000 انداخت و شروع دوباره سری الون بود تا الون 2006 که اوج کار کونامی بود (فیفا هم که شوت اصلا تو باغ نبود ، غیر یک بازی که فکر کنم اسمش fifa 98 بود که واقعا قشنگ بود ولی فقط روی کامپیوتر اومده بود و اونموقع ما تو حسرت یه PS1 بودیم چه برسه به کامپیوتر ... من خودم خونه پسر خالم بازی کردم که بعدا نتونستم بازم بازی کنم که یادم رفت اصلا ، فکر میکنم اگه اونموقع کامپیوتر بین همه شایع بود بازخورد فوق العاده ایی بین مردم میداشت) بعد اون که دیگه وارد نسل بعد شدیم و دیگه منتظر تحول 2008 بودیم و کونامی هم با تریلرهاش اطمینان ما رو بیشتر میکرد و همگی منتظر شاهکار دیگه ای از کونامی بودیم ولی دوباره شد جریان (2000 و 2001) یک جهش گیم پلی ولی واقعا بد ... دوباره شد قضیه اون سال و پسرفت پرو نسبت به قبل ولی اینبار دیگه ea بیکار نشسته بود و با دگرگون کردن کل بازی فیفا 2008 رو ارائه داد و تحولی در فوتبال که تا رسیدیم به اینجا و در این مقطع زمانی پرو کاملا زیر سایه فیفا قرار داره دقیقا مثل سالهای قبل که فیفا زیر سلطه پرو بود فقط تفاوتش اینه که اونموقع ea اصلا دیده نمیشد ولی الان کونامی رو میشه تشخیص داد ... کونامی اگه میخواد دوباره به روزهای اوجش برگرده باید مثل دو بار قبل تغییر کلی در الون داشته باشه !
"خب تموم شد ولی تو این چند دقیقه که مینوشتم چه خاطراتی از جلو چشمم گذشت ... چه دوستایی که اومدن و رفتن و کلوپ بازی چقدر تو محلمون عوض شد و هزار حرف دیگه ، لازم نیست حرف منو نقل قول کنید چون من تمام و کمال گوشه ای از دیده های زندگیمو براتون گفتم بدون هیچ طرفداری و اینو میگم بحث الکی فایده ای نداره و وقت با ارزشتون رو از دست میدید ... و این که از زندگی لذت ببرید چون زود از کفتون میره"
موفق باشید.
بزارید اصلا یک مثال بزنم :
فوتبال 98 و 99 رو که همه یادشونه ... چه خاطراتی با این بازیها داشتیم ، بعد اون 2000 اومد که کلا روند گیم پلی رو عوض کرد ، یک تلنگری که کونامی به "الون" زد تو 2000 واقعا عالی بود ، با این که گیم پلی 99 عالی بود ولی از تقریبا 3 مشکل بزرگ رنج میبرد ، یکی راحت دریبل زدن جوری که 90% گلها رو میشد همرو دریبل کرد بعد گلر رو هم دریبل کرد و گل ، یکی دیگه سانتر کردن بود که خودش یکی از راه هایی بود که 95% به گل ختم میشد دروازه بان ها تو این موقعیت مثل آب خوردن گل میخوردن به طوری که هنوز انیمیشن های حرکاتشون (بخصوص چیلاورت:biggrin1
"خب تموم شد ولی تو این چند دقیقه که مینوشتم چه خاطراتی از جلو چشمم گذشت ... چه دوستایی که اومدن و رفتن و کلوپ بازی چقدر تو محلمون عوض شد و هزار حرف دیگه ، لازم نیست حرف منو نقل قول کنید چون من تمام و کمال گوشه ای از دیده های زندگیمو براتون گفتم بدون هیچ طرفداری و اینو میگم بحث الکی فایده ای نداره و وقت با ارزشتون رو از دست میدید ... و این که از زندگی لذت ببرید چون زود از کفتون میره"
موفق باشید.

:biggrin1: (شخي كردم , پس فردا از فيفا تعريف كردم اين پست رو نكوبيد تو سرم)