نه باگه هرکاری کنی گل میشه توپ از بین پاهای بازیکن رد میشه میره تو گل
چه ضربدر بگیری چه نگیری
![]()
واقعیت !!؟ :-o کجای دنیا وقتی جلوی چشم داور تکل دو پا اونم از پشت می زنی روی بازیکن به طوری که کمرش می شکنه و مصدوم هم می شه . داور خطا اعلام نمی کنه !!؟ این مشکل باید حل بشه و اگه توی نسخه جدید هم باشه . pes رو می زارم کنار و از اونجایی هم که با فیفا اصلا حال نمی کنم دیگه فوتبال بازی نمی کنم :dیه چیزی تو بازی هست به نامه اشتباه داوری یعنی ممکنه تکل درست رو هم خطا بگیره ! مثل واقعیت ...
والا من تو گیم پلی ای که توی نمایشگاه گیمزکام دیدم،دفاع ها همچون بزهایی آزاد،حرکت میکردن و جا خالی میدادن و دروازبان هم که بهترین تماشاگر صحنه بود و توپ قل قل قل قل قل میرف دروازه !!!
اتفاقا دقیقا تو همین گیم پلی ای که من دیدم،مسی باز همرو دریبل کرد . توپ رو گذاشت تو دروازه!
من اصلا قصد منحرف کردن بحث رو ندارم،به تمام نظرات و علایق دوستان هم احترام میزارم ولی (انصافا) این بازی،بازی بشو نیست و جناب آقای Sea Bass عوض وقت گذاشتن روی گیم پلی بازی و روان تر کردن و واقعی تر کردن اون،حالتی اضافه کرده که شما میتونی به جای توپ وسط زمین،از یه شکلات استفاده کنی و ... !!!!
من که فکر نمیکنم این بازی ارزش بازی کردن داشته باشه و به جز گرافیکش (که انصافا بالا و خوبه) تو بقیه ی زمینه ها،فیفا به شدت جلو افتاده...
عزیزم بحث pes و fifa نیس ملت بازی خوب میخوان برو تو همون تاپیک فیفا 11 به فیفات برس ! حرف جالبی نیسعزیز شما تریلر ها شو دیدید . ما داریم بازیش می کنیم که اینا رو میگیم ! عجب ... یجوری حرف میزنی که انگار الان نسخه کامل دستته همه چیزا رو میدونی دربارش !
هیچ کدوم از حرفایه بالا در مورد گیم پلی بازی درست نیس ! امیدوارم هرچه زودتر این دمو public بشه . همتون بازی کنین اون وقت این حرفا رو بزنید !
اقایه شهروز وقتی از چیزی خبر نداری الکی نیا اینجا همه چیزو بریز به هم ! برو تو همونت تاپیک فیفا 11 به فیفات برس !
یه چیزی تو بازی هست به نامه اشتباه داوری یعنی ممکنه تکل درست رو هم خطا بگیره ! مثل واقعیت ...
برهان میتونی تو pes 11 همرو با مسی دریبل کنی بزنی گل ؟:d
عزیزم بحث pes و fifa نیس ملت بازی خوب میخوان برو تو همون تاپیک فیفا 11 به فیفات برس ! حرف جالبی نیس
نه کاملا در اشتباهات داوری تعادل وجود داره
کمی بیشتر در مورد اشتباهات داوری میگی؟
رو اعصاب میره داور؟
شما میتونی با مسی همه رو دریبل کنی؟
این که خیلی بده
واقعیت !!؟ :-o کجای دنیا وقتی جلوی چشم داور تکل دو پا اونم از پشت می زنی روی بازیکن به طوری که کمرش می شکنه و مصدوم هم می شه . داور خطا اعلام نمی کنه !!؟ این مشکل باید حل بشه و اگه توی نسخه جدید هم باشه . pes رو می زارم کنار و از اونجایی هم که با فیفا اصلا حال نمی کنم دیگه فوتبال بازی نمی کنم :d
عزیز شما تریلر ها شو دیدید . ما داریم بازیش می کنیم که اینا رو میگیم ! عجب ... یجوری حرف میزنی که انگار الان نسخه کامل دستته همه چیزا رو میدونی دربارش !
هیچ کدوم از حرفایه بالا در مورد گیم پلی بازی درست نیس ! امیدوارم هرچه زودتر این دمو public بشه . همتون بازی کنین اون وقت این حرفا رو بزنید !
اقایه شهروز وقتی از چیزی خبر نداری الکی نیا اینجا همه چیزو بریز به هم ! برو تو همونت تاپیک فیفا 11 به فیفات برس !
عزیزم بحث pes و fifa نیس ملت بازی خوب میخوان برو تو همون تاپیک فیفا 11 به فیفات برس ! حرف جالبی نیس
مصمئنا با اومدن Pro Passing و Personality + تفاوت هت کاملا مشخص میشه،اینو من نمیگما ! ایشالا کارشناس ها تو Gamespot با نمره هایی که به این 2 بازی میدن،همه چیز رو مشخص میکنن،بعدشم من یه سوال از شما داشتم : بازی ای که سال پیش شظ 10 ، 9 گرفته و این همه مورد استقبال طرفدارها بوده،برای چی باید تغییرات اساسی تو خودش داشته باشه؟ خوب مسلما وقتی سازنده ی یک بازی میبینه با این سبک،این همه نظر ها رو جلب کرده،سعی میکنه همون خط رو ادامه بده و اصول رو عوض نکنه و فقط به فیکس کردن باگ های احتمالی و اضافه کردن چند چیز جدید اکتفا کنه و این کاملا منطقیهحالا من تریلر فیفا 11 رو دیدم . واقعا چیزیش عوض نشده بود همش همون بود تازه به نظرم چرخش 360 درجه رو تا حدودی از دست داده بود و حالا من باید برم این حرفا رو تو تاپیک فیفا 11 بزنم ؟ معلومه هزار نفر میریزن سرم . پس ایشون هم همینطور . با یه تریلر دیدن نباید بیان همچین چیزایی بگن !
خداداد افشاریان تو ایران!

عزیز،من همونطور که گفتم اصلا قصد بی احترامی نداشتم و طبق چیز هایی که تو گیم پلی های گیمزکام دیدم و طبق عکس هایی که از این بازی دیدم،نظرمو دادم و به شما که فن این بازی هستی،اصلا قصد بی احترامی نداشتمو ندارمفکر کنم انقد حق دارم که نظر خودمو بدم
من خودم یکی از فن های سرسخت PES بودم ولی باید قبول کنیم که Sea Bass به قول هایی که دادهتو چند سال اخیر،اصلا عمل نکرده...اگه ممکنه بهم بگو کدوم یک از حرف هایی که در مورد PES زدم،همینطوری و بدون سند و منطق بوده؟ ممنونم
![]()

نظرتو وقتی بده که بازیو بازی کردیبا یه تریلر دیدن که نمیشه نظر داد عزیز
:d
شما یه تریلر رو دیدی داری این حرفا رو میزنی ما اینجا دمو رو بازی کردیماصلا آقا psn آد کن مارو . منم بت یوزر پس میدم برو دمو رو دانلود کن !
:d