PES 2011 | PS3

سلام ببخشید من یخورده تو این بازی تازه واردم میخواستم بدونم یکو دو با چه دکمه ای انجام میشه؟
سلام L1 میگیری x میزنی بعدش بازیکن صاحب توپ پاس میده و شروع به دویدن میکنه و شما هر وقت که بازیکنت در شرایط و مکان مناسب رسید با بازیکنی که پاس دریافت کرده با x یا مثلث پاس میدی

اقا این تعویض تو پس چه طوریه
من هر چی میگردم پیداش نمیکنم
و اینکه چه طوری میشه تعویض اتومات رو خاموش کرد
رو بازیکنی که میخوای تعویض کنی x بزن و بعد برو رو بازیکنی که میخوای بیاری داخل دوباره x بزن
وقتی میری داخل تعویزا چنتا گزینه اولش میاد که معمولا همه سریع میرنن میره یکی از اونا تعویض اتوماتو off میکنه

سلام .
من دستگام هک شدست و بازیرو کپی شده انجام می دم ( ver 1.00 ) میخواستم بدونم پچ جدیدی برای این بازی اومده که آخرین نقل و انتقالات توش انجام شده باشه و من هم بتونم بریزم روی دستگام ؟ با تشکر از زحمت دوستان

آخرین ویرایش:
:d اقایون :d PES 11 رو Plat کردیم رفت .... :d اولین پلات :d
هرکی Add داره میتونه ببینه
دوباره تبریک حسابی.. امیر واقعا راست میگه پلات کردن فوتبال ها واقعا یه کاره فوق العاده ست.. :d
آآآآآآآآآآآ !
پلات کردن فوتبال ها ( هم فیفا هم pes ! ) کلا حس و حال میخواد ! :d
دمت گرم چه کردی :d
اولین پلاتت رو هم تبریک میگم :d
باور کن تورج اولین نفره توی ایران پلاتش میکنه.. چه اولین پلات خفنــــــــــــی.. >:)

• Like
Reactions: Captain Mitchell
دوباره تبریک حسابی.. امیر واقعا راست میگه پلات کردن فوتبال ها واقعا یه کاره فوق العاده ست.. :d

باور کن تورج اولین نفره توی ایران پلاتش میکنه.. چه اولین پلات خفنــــــــــــی.. >:)

قربون تو علی جون :d بخاطر شما هم شده :d 2012 هم پلات میکنم :d Hip Hip :d

ولی انصافا پدرم در اومد :-s سر چندتاش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or