PES 2011 | PS3

خوب با گرفتن ضربدر یا همون x تو pc توپ از زیره دفاع رد نمیشه و این یه باگ نیس دقیقا یه همچین چیزی تو فیفا هم هست ;)
نه باگه هرکاری کنی گل میشه توپ از بین پاهای بازیکن رد میشه میره تو گل
چه ضربدر بگیری چه نگیری
copy.png

نه باگه هرکاری کنی گل میشه توپ از بین پاهای بازیکن رد میشه میره تو گل
چه ضربدر بگیری چه نگیری
copy.png

کاملا موافقم!!! شاید با ضربدر گرفتن بشه جلوی پرش دیوار دفاعی رو گرفت و بهتر عمل کرد ولی اگه بخواد رد بشه،اگه شده باشه از تو شورت ورزشی حریف هم رد بشه،رد میشه و گل میشه !!!! سریال Pes رو همه ی شما بهتر از من میدونین دیگه!!!! سریال ارواحه !!!! PEs2009 رو که یادتونه !!!!! Eto'o و یا مسی و یا کریس رونالدو،از تو دل طرف رد میشدن!!! که البته این موضوع تو نسخه 2010 بهتر و بهتر شد

یه چیزی تو بازی هست به نامه اشتباه داوری یعنی ممکنه تکل درست رو هم خطا بگیره ! مثل واقعیت ...
واقعیت !!؟ :-o کجای دنیا وقتی جلوی چشم داور تکل دو پا اونم از پشت می زنی روی بازیکن به طوری که کمرش می شکنه و مصدوم هم می شه . داور خطا اعلام نمی کنه !!؟ این مشکل باید حل بشه و اگه توی نسخه جدید هم باشه . pes رو می زارم کنار و از اونجایی هم که با فیفا اصلا حال نمی کنم دیگه فوتبال بازی نمی کنم :d

والا من تو گیم پلی ای که توی نمایشگاه گیمزکام دیدم،دفاع ها همچون بزهایی آزاد،حرکت میکردن و جا خالی میدادن و دروازبان هم که بهترین تماشاگر صحنه بود و توپ قل قل قل قل قل میرف دروازه !!!

اتفاقا دقیقا تو همین گیم پلی ای که من دیدم،مسی باز همرو دریبل کرد . توپ رو گذاشت تو دروازه!

من اصلا قصد منحرف کردن بحث رو ندارم،به تمام نظرات و علایق دوستان هم احترام میزارم ولی (انصافا) این بازی،بازی بشو نیست و جناب آقای Sea Bass عوض وقت گذاشتن روی گیم پلی بازی و روان تر کردن و واقعی تر کردن اون،حالتی اضافه کرده که شما میتونی به جای توپ وسط زمین،از یه شکلات استفاده کنی و ... !!!!

من که فکر نمیکنم این بازی ارزش بازی کردن داشته باشه و به جز گرافیکش (که انصافا بالا و خوبه) تو بقیه ی زمینه ها،فیفا به شدت جلو افتاده...

عزیز شما تریلر ها شو دیدید . ما داریم بازیش می کنیم که اینا رو میگیم ! عجب ... یجوری حرف میزنی که انگار الان نسخه کامل دستته همه چیزا رو میدونی دربارش !

هیچ کدوم از حرفایه بالا در مورد گیم پلی بازی درست نیس ! امیدوارم هرچه زودتر این دمو public بشه . همتون بازی کنین اون وقت این حرفا رو بزنید !

اقایه شهروز وقتی از چیزی خبر نداری الکی نیا اینجا همه چیزو بریز به هم ! برو تو همونت تاپیک فیفا 11 به فیفات برس !

عزیز شما تریلر ها شو دیدید . ما داریم بازیش می کنیم که اینا رو میگیم ! عجب ... یجوری حرف میزنی که انگار الان نسخه کامل دستته همه چیزا رو میدونی دربارش !

هیچ کدوم از حرفایه بالا در مورد گیم پلی بازی درست نیس ! امیدوارم هرچه زودتر این دمو public بشه . همتون بازی کنین اون وقت این حرفا رو بزنید !

اقایه شهروز وقتی از چیزی خبر نداری الکی نیا اینجا همه چیزو بریز به هم ! برو تو همونت تاپیک فیفا 11 به فیفات برس !
عزیزم بحث pes و fifa نیس ملت بازی خوب میخوان برو تو همون تاپیک فیفا 11 به فیفات برس ! حرف جالبی نیس

یه چیزی تو بازی هست به نامه اشتباه داوری یعنی ممکنه تکل درست رو هم خطا بگیره ! مثل واقعیت ...

برهان میتونی تو pes 11 همرو با مسی دریبل کنی بزنی گل ؟:|:d

کمی بیشتر در مورد اشتباهات داوری میگی؟
رو اعصاب میره داور؟

شما میتونی با مسی همه رو دریبل کنی؟
این که خیلی بده

عزیزم بحث pes و fifa نیس ملت بازی خوب میخوان برو تو همون تاپیک فیفا 11 به فیفات برس ! حرف جالبی نیس

منم بحث فیفا و pes راه ننداختم ! بعضیا میان بدون اینکه دمو رو بازی کرده باشن یه چنتا عیب میندازن رو pes ! من خودم تا سال پیش فقط فیفا 10 میزدم با اینکه فنه pes هستم ! ولی با دیدن چنتا تریلر که نمیشه این همه به بازی چیز گفت ! حالا من تریلر فیفا 11 رو دیدم . واقعا چیزیش عوض نشده بود همش همون بود تازه به نظرم چرخش 360 درجه رو تا حدودی از دست داده بود و حالا من باید برم این حرفا رو تو تاپیک فیفا 11 بزنم ؟ معلومه هزار نفر میریزن سرم . پس ایشون هم همینطور . با یه تریلر دیدن نباید بیان همچین چیزایی بگن !

کمی بیشتر در مورد اشتباهات داوری میگی؟
رو اعصاب میره داور؟

شما میتونی با مسی همه رو دریبل کنی؟
این که خیلی بده
نه کاملا در اشتباهات داوری تعادل وجود داره

راستش من خیلی دوست دارم این کارو انجام بدم ولی واقعا سخته !

دوستان لطفا بیشتر رعایت کنند و باز بحث رو به سمت مقایسه نبرن چون علاوه بر پاک کردن پست ها باهاشون برخورد هم میشه. ممنون

واقعیت !!؟ :-o کجای دنیا وقتی جلوی چشم داور تکل دو پا اونم از پشت می زنی روی بازیکن به طوری که کمرش می شکنه و مصدوم هم می شه . داور خطا اعلام نمی کنه !!؟ این مشکل باید حل بشه و اگه توی نسخه جدید هم باشه . pes رو می زارم کنار و از اونجایی هم که با فیفا اصلا حال نمی کنم دیگه فوتبال بازی نمی کنم :d

خداداد افشاریان تو ایران :دی!

عزیز،من همونطور که گفتم اصلا قصد بی احترامی نداشتم و طبق چیز هایی که تو گیم پلی های گیمزکام دیدم و طبق عکس هایی که از این بازی دیدم،نظرمو دادم و به شما که فن این بازی هستی،اصلا قصد بی احترامی نداشتمو ندارم :) فکر کنم انقد حق دارم که نظر خودمو بدم :) من خودم یکی از فن های سرسخت PES بودم ولی باید قبول کنیم که Sea Bass به قول هایی که دادهتو چند سال اخیر،اصلا عمل نکرده...اگه ممکنه بهم بگو کدوم یک از حرف هایی که در مورد PES زدم،همینطوری و بدون سند و منطق بوده؟ ممنونم :)

:) من ناراحت نمیشم،شاید فکر کردن که من قصد بی احترامی دارم که با توضیحاتی که دادم،فکر کنم سوتفاهم ها برطرف شده باشه :)

حالا من تریلر فیفا 11 رو دیدم . واقعا چیزیش عوض نشده بود همش همون بود تازه به نظرم چرخش 360 درجه رو تا حدودی از دست داده بود و حالا من باید برم این حرفا رو تو تاپیک فیفا 11 بزنم ؟ معلومه هزار نفر میریزن سرم . پس ایشون هم همینطور . با یه تریلر دیدن نباید بیان همچین چیزایی بگن !
مصمئنا با اومدن Pro Passing و Personality + تفاوت هت کاملا مشخص میشه،اینو من نمیگما ! ایشالا کارشناس ها تو Gamespot با نمره هایی که به این 2 بازی میدن،همه چیز رو مشخص میکنن،بعدشم من یه سوال از شما داشتم : بازی ای که سال پیش شظ 10 ، 9 گرفته و این همه مورد استقبال طرفدارها بوده،برای چی باید تغییرات اساسی تو خودش داشته باشه؟ خوب مسلما وقتی سازنده ی یک بازی میبینه با این سبک،این همه نظر ها رو جلب کرده،سعی میکنه همون خط رو ادامه بده و اصول رو عوض نکنه و فقط به فیکس کردن باگ های احتمالی و اضافه کردن چند چیز جدید اکتفا کنه و این کاملا منطقیه :)

خداداد افشاریان تو ایران :دی!

lol بیچاره خداداد که داور خوبیه :))

Last edited by a moderator:
عزیز،من همونطور که گفتم اصلا قصد بی احترامی نداشتم و طبق چیز هایی که تو گیم پلی های گیمزکام دیدم و طبق عکس هایی که از این بازی دیدم،نظرمو دادم و به شما که فن این بازی هستی،اصلا قصد بی احترامی نداشتمو ندارم :) فکر کنم انقد حق دارم که نظر خودمو بدم :) من خودم یکی از فن های سرسخت PES بودم ولی باید قبول کنیم که Sea Bass به قول هایی که دادهتو چند سال اخیر،اصلا عمل نکرده...اگه ممکنه بهم بگو کدوم یک از حرف هایی که در مورد PES زدم،همینطوری و بدون سند و منطق بوده؟ ممنونم :)

نظرتو وقتی بده که بازیو بازی کردی :) با یه تریلر دیدن که نمیشه نظر داد عزیز :):d
شما یه تریلر رو دیدی داری این حرفا رو میزنی ما اینجا دمو رو بازی کردیم :) اصلا آقا psn آد کن مارو . منم بت یوزر پس میدم برو دمو رو دانلود کن ! ;):):d
اگه تو این دمو اینجوری که میگی دفاع ها مانند بز هایی ازاد سرشون پایین بندازن و دروازبان هم مترسکی بیش نباشه که فقط بلده گل بخوره و با مسی هم میشه همه رو دریپ کردو باش رفت تو گل من دیگه دست به هیچ فوتبالی نمیزنم ! ;):):d

نظرتو وقتی بده که بازیو بازی کردی :) با یه تریلر دیدن که نمیشه نظر داد عزیز :):d
شما یه تریلر رو دیدی داری این حرفا رو میزنی ما اینجا دمو رو بازی کردیم :) اصلا آقا psn آد کن مارو . منم بت یوزر پس میدم برو دمو رو دانلود کن ! ;):):d

lol دیشب add کردمت، که فکر کنم پر بودی !

من بفهم کی دقیقا این صحبت رو انداخت تو تاپیک که دفاع ها و دروازبان های این نسخه بد هستند و با مسی میشه یک تنه همه رو دریبل کرد. فکر کنم من اینجا جزو اولین نفرات بودم که dl کردم دمو رو و بهتون قول میدم نه می تونی با مسی همه رو دریبل بزنی، نه دفاع ها تعطیل هستند و نه دروازبان ها. در ضمن دروازبان ها واقعا عالی شدن تو این نسخه و خیلی توپ ها رو بهتر از قبل میگیرند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or