гадюка
کاربر سایت
شما لازم نیست ناراحت شی.:dدوستان لطفا بیشتر رعایت کنند و باز بحث رو به سمت مقایسه نبرن چون علاوه بر پاک کردن پست ها باهاشون برخورد هم میشه. ممنون
شما لازم نیست ناراحت شی.:dدوستان لطفا بیشتر رعایت کنند و باز بحث رو به سمت مقایسه نبرن چون علاوه بر پاک کردن پست ها باهاشون برخورد هم میشه. ممنون
من بفهم کی دقیقا این صحبت رو انداخت تو تاپیک که دفاع ها و دروازبان های این نسخه بد هستند و با مسی میشه یک تنه همه رو دریبل کرد. فکر کنم من اینجا جزو اولین نفرات بودم که dl کردم دمو رو و بهتون قول میدم نه می تونی با مسی همه رو دریبل بزنی، نه دفاع ها تعطیل هستند و نه دروازبان ها. در ضمن دروازبان ها واقعا عالی شدن تو این نسخه و خیلی توپ ها رو بهتر از قبل میگیرند
در مورد مسی هم تو این نسخه دیگه سوپر جت نبید که بتونه از همه رد شه . بازی همکاری هم میخواد
اتفاقا دقیقا تو همین گیم پلی ای که من دیدم،مسی باز همرو دریبل کرد . توپ رو گذاشت تو دروازه!
دفعه توپ هم توسط دروازبانا عالی شده و الکی نیس دیگه از هر جا شوت بزنی بره تو گل ! وقتی هم دفع () میکنن نمیوفته دقیق جلو پایه حریف در کل تو دفاع و دروازبانی بازی خیلی پیشرفت کرده ، دفاع ها عین بز سرشونو نمیندازن پایین و بیان توپو بگیرن . سره پستشون بایمیسن و خوب پوشش میدن که کسی نتونه رد شهوالا من تو گیم پلی ای که توی نمایشگاه گیمزکام دیدم،دفاع ها همچون بزهایی آزاد،حرکت میکردن و جا خالی میدادن و دروازبان هم که بهترین تماشاگر صحنه بود و توپ قل قل قل قل قل میرف دروازه !!!
والا از PSE 2008 به بعد اشتباهات داوری به جای اینکه کم بشه بیشترم شد.حالا شما میگی دراشتباهات داوری تعادل وجود داره.والا ما که تعادلی ندیدیم.نه کاملا دراشتباهات داوری تعادل وجود داره
راستش من خیلی دوست دارم این کارو انجام بدم ولی واقعا سخته !
دقیقا صفحه 9 آقا شهروز اومدن حرفایه منو نقل قول کردنو :
متن پنهان ها جواب ایشون هست !
یکی نیس یه ایشون بگه ولک من نشستم بازیش کردم دارم این حرفا رو میزنم !!!!!!!!!!!!! :d
مثه این میمونه که یه غذا خوشمزه باشه و کسی که میخوره بگه خوشمزس ولی یکی بیاد بگه این غذا از قیافش معلومه خوشمزه نیس !
منظور من دمو بودوالا از PSE 2008 به بعد اشتباهات داوری به جای اینکه کم بشه بیشترم شد.حالا شما میگی دراشتباهات داوری تعادل وجود داره.والا ما که تعادلی ندیدیم.

خب ما هم این دمو بحث برانگیزه بازی کردیم.:d:dدروازبان ها که کلا راحت گل میخورن.تو TOP PLAYER که بازی میکردم 4 تا به بالا میزدم.داورم نسبت به قبل بهتر شده ولی بازم سیستم خطا گیری مشکل داره.چه شود نسخه کامل بازی.:d:d:d:d
راستی لیگ المان کامل گذاشتن با فقط بایر گذاشتن؟
منظورم نسخه کامل بازی هستش نه دمو قابل بازیفقط bayern هستش و تیم بارسلونا از لیگ اسپانیا!!
بازيرو ديشب گرفتم
به نظر خيلي اومدن ديگه واقعيش كنن . 5 دقيقه طول كشيد تا بفهمم چطور بايد تركيب بچينم :d
در كل فكر كنم خيلي طول بكشه بتونم با اين ساكر كنار بيام !
فيفارم گرفتم كه البته اونم خوشم نيومد ، آخ واسه سريهاي قديم ساكر !![]()
بچه ها چرا PSN STORE من ، PES رو نیاورده؟