PES 2011 | PS3

من بفهم کی دقیقا این صحبت رو انداخت تو تاپیک که دفاع ها و دروازبان های این نسخه بد هستند و با مسی میشه یک تنه همه رو دریبل کرد. فکر کنم من اینجا جزو اولین نفرات بودم که dl کردم دمو رو و بهتون قول میدم نه می تونی با مسی همه رو دریبل بزنی، نه دفاع ها تعطیل هستند و نه دروازبان ها. در ضمن دروازبان ها واقعا عالی شدن تو این نسخه و خیلی توپ ها رو بهتر از قبل میگیرند

دقیقا صفحه 9 آقا شهروز اومدن حرفایه منو نقل قول کردنو :
متن پنهان ها جواب ایشون هست !

در مورد مسی هم تو این نسخه دیگه سوپر جت نبید که بتونه از همه رد شه . بازی همکاری هم میخواد
اتفاقا دقیقا تو همین گیم پلی ای که من دیدم،مسی باز همرو دریبل کرد . توپ رو گذاشت تو دروازه!
دفعه توپ هم توسط دروازبانا عالی شده و الکی نیس دیگه از هر جا شوت بزنی بره تو گل ! وقتی هم دفع () میکنن نمیوفته دقیق جلو پایه حریف در کل تو دفاع و دروازبانی بازی خیلی پیشرفت کرده ، دفاع ها عین بز سرشونو نمیندازن پایین و بیان توپو بگیرن . سره پستشون بایمیسن و خوب پوشش میدن که کسی نتونه رد شه
والا من تو گیم پلی ای که توی نمایشگاه گیمزکام دیدم،دفاع ها همچون بزهایی آزاد،حرکت میکردن و جا خالی میدادن و دروازبان هم که بهترین تماشاگر صحنه بود و توپ قل قل قل قل قل میرف دروازه !!!

یکی نیس یه ایشون بگه ولک من نشستم بازیش کردم دارم این حرفا رو میزنم !!!!!!!!!!!!! :d
مثه این میمونه که یه غذا خوشمزه باشه و کسی که میخوره بگه خوشمزس ولی یکی بیاد بگه این غذا از قیافش معلومه خوشمزه نیس !

نه کاملا دراشتباهات داوری تعادل وجود داره

راستش من خیلی دوست دارم این کارو انجام بدم ولی واقعا سخته !
والا از PSE 2008 به بعد اشتباهات داوری به جای اینکه کم بشه بیشترم شد.حالا شما میگی دراشتباهات داوری تعادل وجود داره.والا ما که تعادلی ندیدیم.

دقیقا صفحه 9 آقا شهروز اومدن حرفایه منو نقل قول کردنو :
متن پنهان ها جواب ایشون هست !

یکی نیس یه ایشون بگه ولک من نشستم بازیش کردم دارم این حرفا رو میزنم !!!!!!!!!!!!! :d
مثه این میمونه که یه غذا خوشمزه باشه و کسی که میخوره بگه خوشمزس ولی یکی بیاد بگه این غذا از قیافش معلومه خوشمزه نیس !

شایدم شما درست میگی،منم امیدوارم من اشتباه کنم چون به هر حال ( به قول بزرگها!)دیریست که با این بازی اخت گرفته بودیم و امیدواریم همینطوری باشه که شما میگی و بشه یک سال باهاش عشق کرد! ولی فقط امیدوارم !!! :d:d:d

من اگر بدونم شماها چرا این قدر بحث میکنید من گفتم حالا خبری شده که بچه ها تاپیک را درباره جدید شده
نه بگو فقط بحث های الکی و بیخود واقعا متاسفم
بجای اینکه صبر کنید تا بازیش بیاد و همه انوقت درباره بازیش بحث خوبی میکنیم

خب ما هم این دمو بحث برانگیزه بازی کردیم.:d:dدروازبان ها که کلا راحت گل میخورن.تو TOP PLAYER که بازی میکردم 4 تا به بالا میزدم.داورم نسبت به قبل بهتر شده ولی بازم سیستم خطا گیری مشکل داره.چه شود نسخه کامل بازی.:d:d:d:d

خب ما هم این دمو بحث برانگیزه بازی کردیم.:d:dدروازبان ها که کلا راحت گل میخورن.تو TOP PLAYER که بازی میکردم 4 تا به بالا میزدم.داورم نسبت به قبل بهتر شده ولی بازم سیستم خطا گیری مشکل داره.چه شود نسخه کامل بازی.:d:d:d:d

lol
من هی میگم ولی این حامد مخالفت میکنه :d یحتمل از امشب میشه دانلودش کرد !

بازيرو ديشب گرفتم

به نظر خيلي اومدن ديگه واقعيش كنن . 5 دقيقه طول كشيد تا بفهمم چطور بايد تركيب بچينم :d

در كل فكر كنم خيلي طول بكشه بتونم با اين ساكر كنار بيام !

فيفارم گرفتم كه البته اونم خوشم نيومد ، آخ واسه سريهاي قديم ساكر !:-s

بازيرو ديشب گرفتم

به نظر خيلي اومدن ديگه واقعيش كنن . 5 دقيقه طول كشيد تا بفهمم چطور بايد تركيب بچينم :d

در كل فكر كنم خيلي طول بكشه بتونم با اين ساكر كنار بيام !

فيفارم گرفتم كه البته اونم خوشم نيومد ، آخ واسه سريهاي قديم ساكر !:-s

بچه ها چرا PSN STORE من ، PES رو نیاورده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or