PES 2011 | PS3

ممنون برهان جان
این طوری که دوستان میگند احتمالا این دفعه بهتر از قبل شده و خوبه یکمی به من امید دادید که بهتر شده بازیش بلخصوص اون پاس هایی که میده
خواهش می کنم
آره پاس ها که به نظر من فوق العاده کار شده:d البته گرافیک بازی و یک سری مشکلات در داوری و خود گیم پلی باعث میشه بازی عالی نباشه. اما در مجموع به نظر من چیز بهتری از سال 2010 در انتظار طرفداران بازی هست

ولی به نظرم گلر ها خوب شدن ولی عالی نشدن اون مشکل چیپ خوردن گلر های فیفا 10 که وقتی چیپ میزدیم اهسته اهسته میومدن عقب و توپ گل میرفت در صورتی که خیلی راحت میتونن بیان عقب و توپ رو بگیرن رو یادتونه ؟ تو این دمو من الان حدودا 7 8 تا گل به این شکل زدم البته بعضی اوقات توپ رو همون اول مشت میکنن تو اوت ... ??-:

ولی به نظرم گلر ها خوب شدن ولی عالی نشدن اون مشکل چیپ خوردن گلر های فیفا 10 که وقتی چیپ میزدیم اهسته اهسته میومدن عقب و توپ گل میرفت در صورتی که خیلی راحت میتونن بیان عقب و توپ رو بگیرن رو یادتونه ؟ تو این دمو من الان حدودا 7 8 تا گل به این شکل زدم البته بعضی اوقات توپ رو همون اول مشت میکنن تو اوت ... ??-:
والا من هر بار تک به تک شدم این دروازبان ها اون قدری نیومدن جلو که بتونم چیپ بزنم. دو سه بار هم زدم ولی نشد و دروازبان کشید بیرون. البته سیستم گل زدن من جور دیگه ای هست ولی سعی کردم همه راه ها رو تست کنم. از نظر من عالی بود;)

فرستاده شده. اینم لینکش که در بخش اخبار هم موجود هست
مرسی. من خوندمش و تصمیم گرفتم که دمو رو حتما بگیرم. حداقل مشخصه که کونامی امسال بیکار ننشسته و یه تغییراتی رو ایجاد کرده.
یه چیزی هم در مورد خود بازی بگم. من خوشحالم که سیستم پنالتی رو عوض نکردن و مثل پارساله. فکر کنم از معدود انسانهای روی زمین باشم که اینو بیشتر دوست دارم و فکر میکنم واقعی تر و طبیعی تره!

والا من هر بار تک به تک شدم این دروازبان ها اون قدری نیومدن جلو که بتونم چیپ بزنم. دو سه بار هم زدم ولی نشد و دروازبان کشید بیرون. البته سیستم گل زدن من جور دیگه ای هست ولی سعی کردم همه راه ها رو تست کنم. از نظر من عالی بود;)
منظورم تک به تک نبود کلا گفتم اینو ببین
http://www.mediafire.com/?hk992bdd1s1hjad

یه سوال داشتم.سیستم خطا گیری داور درست کردن.اخه تو 2010 با تکل میزدی بازیکن حریفو میکشتی:d:dخطا نمیگرفت.ولی تنه به تنرو خطا میگرفت.:d
تو دمو هنوز که هنوزه تنه به تنه ها رو توی Top Player خطا میگرفت اما تکل های صحیح رو خطا نمیگرفت و بقیه تکل ها هم که خطا بود رو میگرفت:d

• Like
Reactions: гадюка
منم با سرعت 10kb بر ثانیه این دمو رو دانلود کردم :d 2 روز طول کشید :d
ولی می ارزید . بازیش خیلی قشنگ شده .... کلی نشستم بازی کردم ... یه 10-12 دور فک کنم :d
بازیش به نظر من فقط یه عیب داشت . اونم تو گل زدن . تو این 10 تا دوری که بازی کردم نتونستم 1 گل هم بزنم :-o:|=((:d
انشالا تو نسخه کامل دوروس میشه :d
فقط میگم این دمو رو از دست ندید :d

ولی می ارزید . بازیش خیلی قشنگ شده .... کلی نشستم بازی کردم ... یه 10-12 دور فک کنم :d
بازیش به نظر من فقط یه عیب داشت . اونم تو گل زدن . تو این 10 تا دوری که بازی کردم نتونستم 1 گل هم بزنم :-o:|=((:d
سلام.بابا دمت گر چه حوصله ای داشتی:d:d

آخرین ویرایش:
تو در هر دو مورد کلا خسته نباشی:biggrin1: هم برای سرعت اینترنت و هم برای گل نزدنت:biggrin1: بابا من کلی گل زدم تو بازی تازه روی top player:biggrin1: در کل یک دونه ای:biggrin1:

دوستان در دمو بخش مولتی پلیر هم هست؟؟؟
پیش نمایش رو اصلا خوندی؟ البته اگر هم نخونده باشی بازم سوالات یکم یه جوری هست:biggrin1: خودت چی فکر می کنی؟:-/

تو در هر دو مورد کلا خسته نباشی:biggrin1: هم برای سرعت اینترنت و هم برای گل نزدنت:biggrin1: بابا من کلی گل زدم تو بازی تازه روی top player:biggrin1: در کل یک دونه ای:biggrin1:

پیش نمایش رو اصلا خوندی؟ البته اگر هم نخونده باشی بازم سوالات یکم یه جوری هست:biggrin1: خودت چی فکر می کنی؟:-/

کجای سوال جوریه خوب میتونن 2 تیم الکی بزارن تا در مولتی بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or