PES 2011 | PS3

ببین دفاش رو قوی کردن ولی بازم میشه گل زد ولی اگه راهشو بلد نباشی به هیچ میزارنت!
هوش مصنویی هم بهتر شده و لی باز هم بعضی از بازی کنا منگ میزنن!
داوری هم بهتر شده و زیاد و الکی سوت نمیزنه.
بسیار سخته و کار من نیستش!
دروازه بانها رو عالی کار کردن از نظر من و به راحتی گل نمیخورن و باید یا بهشون گل تکنیکی بزنی.
منو دستکم گرفتی؟ :d
پنالتی زدنش چه طور؟
دروازبان می تونه بگیره یا 90 درصد گل می خوره؟

من هم بازی کردم 2 دست و به نظرم بد نبود اما این جوری که بقیه میگن هم خوب و عالی نبود. توضیحات تکمیلی رو به زودی میدم. فقط رو اعصاب ترین قسمت قضیه این بود که بعد از هر بازی کل تریلرهایی که از بازی اومده بود بیرون رو نشون میدادن و هیچ جوری نمیشد ردش کرد. فکر کنم از کل این چیزی که دانلود کردم 600-700 مگش تریلرهای HD بازی بوده که نمی دونم با چه انگیزه ای قرارش دادند

من هم بازی کردم 2 دست و به نظرم بد نبود اما این جوری که بقیه میگن هم خوب و عالی نبود. توضیحات تکمیلی رو به زودی میدم. فقط رو اعصاب ترین قسمت قضیه این بود که بعد از هر بازی کل تریلرهایی که از بازی اومده بود بیرون رو نشون میدادن و هیچ جوری نمیشد ردش کرد. فکر کنم از کل این چیزی که دانلود کردم 600-700 مگش تریلرهای HD بازی بوده که نمی دونم با چه انگیزه ای قرارش دادند
به نظرت گیم پلی و پاس کاری نرم تر شده ؟

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1125801:
به نظرت گیم پلی و پاس کاری نرم تر شده ؟

پاس کاری به نظرم خیلی خیلی از قبل بهتر شده بود. قشنگ به هر جا و هر کی که دوست داشتم پاس میدادم. گیم پلی هم خوب بود اما هنوز یک سری مشکلات عمده داشت. اگه تا فردا صبر کنی حتما بررسی دمو رو روی سایت میزارم تا افرادی که دو به شک هستند که این همه دانلود بکنند یا نه بهتر تصمیم بگیرند.

دقیقا من همین نکته رو تو پیش نمایش هم نوشتم. مثل اینه که توپ به تور میخوره. البته مشکلات دیگه ای هم داشت
دروازه بان هم به راحتی از تیرک و تور عبور میکنه و اینکه حتی با دروازه بان هم میشه همه تکنیک ها رو زد

دروازه بان هم به راحتی از تیرک و تور عبور میکنه و اینکه حتی با دروازه بان هم میشه همه تکنیک ها رو زد
البته اون که با دروازبان ها تکنیک بزنی به نظر من مشکل نیست چون خیلی از دروازبان ها حرکات تکنیکی بلد هستند. البته من اون دو تا نکته دیگه رو اصلا ندیدم. حتی یک بار. دروازبان های من اصلا از خط اون ورتر تا حالا نرفتن

البته اون که با دروازبان ها تکنیک بزنی به نظر من مشکل نیست چون خیلی از دروازبان ها حرکات تکنیکی بلد هستند. البته من اون دو تا نکته دیگه رو اصلا ندیدم. حتی یک بار. دروازبان های من اصلا از خط اون ورتر تا حالا نرفتن
مشکل اینجاس که همه بازیکن ها تکنیک ها رو میتونن بزنن حتی تکنیک های رونالدو
دوم اینکه اون سیستم مسخره پنالتی سال قبل رو هنوز بر نداشتن ....
جدا از این ها یعنی اگه اینا fix بشه بازی عالی شده به نظرم

راستی دوستان واسه بازی کردن تو روز بایرن رو بردارید با بارسا بازی کنید که تو حالت روز بازی می کنید و در ورزشگاه کنامی

Last edited by a moderator:
کامل شده متنش ولی عکس ها آماده نشده هنوز و احتمالا فردا ارسال میشه چون الان دیر وقت هست و عکس ها هنوز نرسیده;)
سلام برهان جان از زحماتتم ممنونیم منتظر پیش نمایشت هستم از اونجا که میدونم توهم مثله من عاشق فوتبالی خواستم این سوال بکنم ازا اقا بازی به حالت ارکید گونش برگشته یا نه؟ چیزی که باید از یه pes واقعی انتظار داشت اون حالت فانش بدست اورده؟ نمیدونم اما نظر من این بوده همیشه pes حالت ارکید داشته بهترین نسخه هایی که تو اوج بودن مثله 98 psone :x از موقعی که خواست به سمت واقعه گرایی بره یا به قولی سیمیلیوشن بازیش افت کرده
ممنون

سلام برهان جان از زحماتتم ممنونیم منتظر پیش نمایشت هستم از اونجا که میدونم توهم مثله من عاشق فوتبالی خواستم این سوال بکنم ازا اقا بازی به حالت ارکید گونش برگشته یا نه؟ چیزی که باید از یه pes واقعی انتظار داشت اون حالت فانش بدست اورده؟ نمیدونم اما نظر من این بوده همیشه pes حالت ارکید داشته بهترین نسخه هایی که تو اوج بودن مثله 98 psone :x از موقعی که خواست به سمت واقعه گرایی بره یا به قولی سیمیلیوشن بازیش افت کرده
ممنون
سلام نوید جان. شما همیشه به من لطف داشتی ممنونم
ببین من از این نسخه خیلی خوشم اومد چون اون حالت آرکید مانند قدیمی تا حدودی بهش اضافه شده و عنصرهایی هم که به واقعیت نزدیکش بکنه هنوز تو بازی به چشم میومد. البته بگم تو گیم پلی، گرافیک و یک سری موارد دیگه مشکلاتی رو داشته که بهش اشاره کردم اما در مجموع با توجه به امکاناتی که من تو خود این دمو دیدم و بخش Master League Online که در موردش هم توضیح دادم این نسخه به نظر من خیلی موفق از سال 2010 خواهد بود.

پ.ن: بازم شرمنده بابت تاخیر همش تقصیر این مرتضی هست:d هنوز هم عکس ها رو نداده و تو سایت هم نیست.

ممنون برهان جان
این طوری که دوستان میگند احتمالا این دفعه بهتر از قبل شده و خوبه یکمی به من امید دادید که بهتر شده بازیش بلخصوص اون پاس هایی که میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or