PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

بازم شروع شد!:)
دوستان فکرشو نمیکنید که یکم شورشو درآوردید؟:)
بحث رو منحرف نکنید عاجزاً تقاضا می کنیم!
خوب : آقا کسی در بالا شهر یه پاساژ میشناسه به ما معرفی کنه تا بریم ببینیم چند میدن بازی رو؟:دی
من در محدوده ی کاشانک می خواستم مثلا پاساژ کاشانک!:دی
دوستان سریال نامبری که بازی میخواد رو از کجا باید گیر اورد؟:دی
ممنون میشم جوابمو بدین.

بازم شروع شد!:)
دوستان فکرشو نمیکنید که یکم شورشو درآوردید؟:)
بحث رو منحرف نکنید عاجزاً تقاضا می کنیم!
خوب : آقا کسی در بالا شهر یه پاساژ میشناسه به ما معرفی کنه تا بریم ببینیم چند میدن بازی رو؟:دی
من در محدوده ی کاشانک می خواستم مثلا پاساژ کاشانک!:دی
دوستان سریال نامبری که بازی میخواد رو از کجا باید گیر اورد؟:دی
ممنون میشم جوابمو بدین.

برو پاساژ زعفرانیه (دات کام) کارش حرف نداره.یکم ازت دوره ولی ارزششو داره.قبلنا پاساژ کوهستان فرمانیه بازی PC میاورد ولی الان همش شده 360. بازیو باید اوریجینال بخری تا بتونی online بزنی.سریالشم یه چیزی تو مایه های 40 در میاد که ارزش نداره.همون پک اصلو بخری خیلی بهتره.

برو پاساژ زعفرانیه (دات کام) کارش حرف نداره.یکم ازت دوره ولی ارزششو داره.قبلنا پاساژ کوهستان فرمانیه بازی PC میاورد ولی الان همش شده 360. بازیو باید اوریجینال بخری تا بتونی online بزنی.سریالشم یه چیزی تو مایه های 40 در میاد که ارزش نداره.همون پک اصلو بخری خیلی بهتره.

خوب پس شما پیشنهاد میدید که برم زعفرانیه درسته؟
البته برای Offline Server میخوام. ببخشید یه سوال مسخره: پک اصلی چجوریه؟:دی

خوب پس شما پیشنهاد میدید که برم زعفرانیه درسته؟
البته برای Offline Server میخوام. ببخشید یه سوال مسخره: پک اصلی چجوریه؟:دی

آره اونجا بری آرشیو داره هر بازی رو که بخوای داره. منظور از پک اصلی همون اورجیناله که شامل دفترچه و خود بازی اصلی هستش.اگه فقط سریال رو بخری یه کد هست که چندان جالب بنظر نمیاد و قیمتش تقریبا با دیسک بازی یکی در میاد.

اقا یکی اموزش پنالتی زدن رو بزاره هرچی میزنیم اوت میره
براي پنالتي زدن شما اول زربه شوت رو ميزني و وقتي بازيكن به سمت توپ ميره كه شوت كنه شما بايد جهت موورد نظر رو انتخواب كنيد و حتما حواستون باشه اصلا جهت رو زياد نگيريد براي بالا بردن هم پس از زربه بايد بالا رو بزنيد .

دوستان منم بازي رو گرفتم.
انصافا كه خيلي بدم ازش اومد.
چرا اينجور راه ميرن اينا؟:-s
اين قوز چيه آخه؟:p
پاس كاري چرا اينطور شده؟
اي باباااااااااااااااااااااااااا:((
نميدونم اين مشكل مال فقط منه يا همه اين مشكل رو دارن: وقتي راه ميرم(‌ سريع نه . معمولي)يه باگ ميبينم كه توپ ميره تو پاي بازيكن( خيلي ضايس)
كركي چيزي نيست واسش؟

چرا اينجور راه ميرن اينا؟:-s
اين قوز چيه آخه؟:p
پاس كاري چرا اينطور شده؟
1- طبیعی راه میرن خیلی ، مشکلی ندیدم .
2- اگه قوز مسی و آلوز رو میگی ، یه نگاه به بازی هاشون تو TV کن ، حق میدی به KONAMI
3- پاس کاری که شاهکار شده ، واقعا لذت بخش .

1- طبیعی راه میرن خیلی ، مشکلی ندیدم .
2- اگه قوز مسی و آلوز رو میگی ، یه نگاه به بازی هاشون تو TV کن ، حق میدی به KONAMI
3- پاس کاری که شاهکار شده ، واقعا لذت بخش .
حالا اينا به كنار:d
ولي ايني كه گفتم خيلي رو اعصابمه.( همون جريان توپ كه ميره تو پاي بازيكن)
علي جون مال خودت كرك داشت؟؟

سلام .
آقا من یه پنالتی گرفتم ، اما توپ از تو دست دروازه بان رد شد و گل شد ، نامردی رو نگاه کنید ، عین روح ....
reply کردمش ، لینک دانلود ـش در سطر زیر آمده است :
http://632199.20upload.net/files/sh5/12864815311.zip

ببینم علی آقا این فایلو که دان کردیم باید تو قسمت save های PES 2011 بذاریم و توی Reply نگاه کنیم درسته؟:دی

آره اونجا بری آرشیو داره هر بازی رو که بخوای داره. منظور از پک اصلی همون اورجیناله که شامل دفترچه و خود بازی اصلی هستش.اگه فقط سریال رو بخری یه کد هست که چندان جالب بنظر نمیاد و قیمتش تقریبا با دیسک بازی یکی در میاد.

ممنون دوست عزیز. فهمیدم. منتها الان بازیه بدون مشکلو میفروشن دیگه؟(منظورم اینه که بازی کامل و درست هست دیگه؟:دی پک اصلی مشکلی دیگه نداره نه؟:دی نرم تا اونجا بعد ... :دی:دی)

ببینم دوست عزیز مگه من اون کرکی رو که گذاشتم براتون به دردتون نخورده؟:)
كدوم كرك ؟:d
من چيزي دان نكردم ميشه يه بار ديگه بزاريش؟:x
راستي اون پنالتيه آقا علي رو هم درسته بايد بزاري تو سيو خود pes .(‌ديدمش خيلي باحال بود. اونجور كه من ديدم توپ از دست والدز رد نشد . والدس دستشو كشيد نميدونم چرا=)):)))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or