PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

آقایون تمام مشکلات از قبیل پاس در عمق بلند و شوت ضعیف مربوط به بازی نیست . اگر با کیبورد بازی می کنید این مشکل وجود داره و باید با دسته بازی کنید . همین الان خودم انجامش دادم و درست شد . :-o

:-o:-o:-o
فکر نکنم به این ربط داشته باشه ها....:-o:|

کاملا ربط داره . من خودم امتحان کردم . اگر با دسته بازی کنی درست میشه . تازه اگه بخوای با کیبورد بازی کنی تنها راهش اینه که بری تو Settings و قسمت controller بعد کنترلر 1 رو روی دستت تنظیم کنی . حالا با کیبورد ه می تونی بازی کنی .
تمام این کار تست شده توسط خودم هست .
icon14.gif

بازی رو دیروز گرفتم فقط میتونم بگم گزارشگری بازی یک افتضاح به تمام معناست دیشب نزدیک بود خوابمون ببره همین یه گزارشگری گند زده به تمام قسمتای مثبت بازی

کاملا ربط داره . من خودم امتحان کردم . اگر با دسته بازی کنی درست میشه . تازه اگه بخوای با کیبورد بازی کنی تنها راهش اینه که بری تو Settings و قسمت controller بعد کنترلر 1 رو روی دستت تنظیم کنی . حالا با کیبورد ه می تونی بازی کنی .
تمام این کار تست شده توسط خودم هست .
icon14.gif

امکان ندازه من خودم با یکی از دوستام با کیبرد بازی کردم هیچ مشکلی نداشت شما احتمالا دکمه های کیبردت مشکل داشته یا یه چیز دیگه.... اون ستینگی هم که میگی ربطی به بازی نداره اگه هر 2تا روی کنترل 1باشه نمیتونی 2نفر بازی کنی همین...
اصلا محال ممکنه بازی که شرکتی معتبری مثل konami عرضه میکنه و واسه pc هم هست کیبردش مشکل داشته باشه... اینجور مشکلات معمولا توی بازی هایی که سازندگانش گمنام هستن به وجود میاد همین....

فقط میتونم برای konami تاسف بخورم با این بازی 010 یه جورایی امیدوار کننده بود 011 که ادمها مثل خمیر میمونن اون از پاس دادناشون و بقیه هم دیگه بی خیال /:)

امکان ندازه من خودم با یکی از دوستام با کیبرد بازی کردم هیچ مشکلی نداشت شما احتمالا دکمه های کیبردت مشکل داشته یا یه چیز دیگه.... اون ستینگی هم که میگی ربطی به بازی نداره اگه هر 2تا روی کنترل 1باشه نمیتونی 2نفر بازی کنی همین...
اصلا محال ممکنه بازی که شرکتی معتبری مثل konami عرضه میکنه و واسه pc هم هست کیبردش مشکل داشته باشه... اینجور مشکلات معمولا توی بازی هایی که سازندگانش گمنام هستن به وجود میاد همین....

داداش تنها راه همینه که دوستمون گفت باید دسته رو کنترلر یک کنی و کیبورد رو دوم!
تو دموش که اینطوری بود....

دوستان من یه سفر رفتم دوبی و برگشتم بازی هنوز release نشده بود که بگیرم.ببینم بازی چجوریه؟ارزش org خریدن نداره نه؟کونامی گند زد؟ نسبت به 10 چقد پیشرفت یا پسرفت داشته؟ممنون میشم یه مقدار در رابطه با gameplay توضیح بدید.

آه بحث های تکراری !
pes بهتره یا fifa !!!
xbox بهتره یا ps3
ds بهتره یا psp
ایران خودرو بهتره یا سایپا (این آخری چه ربطی داشت؟؟؟)

اگر اون 3 تای دومی را به خاطر قیمتشون نمی تونید با هم و همزمان بخرید ! خوب این بازیها که تو ایران تغریبا رایگانند !
یک جایی هست تو اصفهان به اسم فروشگاه نارسیس که هر دیویدی بازیهاش را با پک 1200 تومان می ده !! به درد ما اصفهانیها می خوره ! من که هر دوش را گرفتم و حالی به حولی ...
خوب اگر اصفهانی هم نیستید این سایته هر دو را باهم و با قیمت جالی گذاشته می تونید برید بگیرید
PES 2011 + FIFA 11

قبل از اومدن بازی کسایی که نقد میکرد میگفتن خیلی خوب می شه و در اول کلمه فری دام رو مینویسه و آزادانه پاس میدهو از این حرفها حالا که اومده از 2010 هم بدتر شده پاسها هم که خراب شده اون هم که از وضعیته دوربین اومده یه چیز جدیدی گذاشته یکی نیست بهشون بگه جدید رو گذاشتی چرا دوربین قدیمی رو حذف کردین که ما چندین ساله بهش عادت داشتیم
من که اصلا نتونستم این بازی رو به خوبی ورژنهای قبل بازی کنم و پاس ها و شوت ها اصلا خوب نمیره منی که تو آخرین درجه بازی میکردم حالا هی دارم شکست میخورم اصلا لامصب یه پاس درست نمیره)x

بازی فوق العاده زیبا و طبیعی شده. پاس ها هم سخت تر شده همین!! قرار نیست مثل سری های پیش به آسونی آب خوردن پاس بدیم!! باید قدرت و دقت پاس و در نظر داشته باشیم. به نظر من که خیلی پیشرفت کرده.
فقط این که اسم بازیکنای کامپیوتر را بالای سرشون میزنه روی اعصاب میره نمیشه کاری کرد شماره بزنه؟
و دوربین هم تغییر کرده که زمان میبره باهاش عادت کنیم.
صدای گزارشگر و ورزشگاه هم مثل سری های گذشته از ضعف های بازی است. ولی گوینده ورزشگاه اضافه شده که جالب بود

آقایون تمام مشکلات از قبیل پاس در عمق بلند و شوت ضعیف مربوط به بازی نیست . اگر با کیبورد بازی می کنید این مشکل وجود داره و باید با دسته بازی کنید . همین الان خودم انجامش دادم و درست شد . :-o

اینهمه آدم رو جفتش بازی کردن مشکل داشتن! چطوره کلا کیبرد رو از مدار PC خارج کنیم؟

بلیکم
بروبچ کسی بازی روی با دسته XBOX توی PC بازی کرده؟
اگر کسی بازی کرده مشکلی نداشته؟

نه مشکلی نبود! حالا چه مشکلی؟

Last edited by a moderator:
بازی فوق العاده زیبا و طبیعی شده. پاس ها هم سخت تر شده همین!! قرار نیست مثل سری های پیش به آسونی آب خوردن پاس بدیم!! باید قدرت و دقت پاس و در نظر داشته باشیم. به نظر من که خیلی پیشرفت کرده.
فقط این که اسم بازیکنای کامپیوتر را بالای سرشون میزنه روی اعصاب میره نمیشه کاری کرد شماره بزنه؟
و دوربین هم تغییر کرده که زمان میبره باهاش عادت کنیم.
صدای گزارشگر و ورزشگاه هم مثل سری های گذشته از ضعف های بازی است. ولی گوینده ورزشگاه اضافه شده که جالب بود

دوست عزیز شما برای اینکه بتونید اسم بازیکنان رو از روی سرشون بردارید ابتدا باید هنگامی که تو بازی هستین بازی رو Stop کنید بعد توی قسمت کنترل دسته (اسمش یادم نیست تو پنجرش دسته X-360 رو نشون میده که اینور و اونور میره با چپ و راست زدن شما) بعد با زدن دکمه ای که شوتتون رو روش تنظیم کردین میتونید برید و اسم بازیکنان رو تغییر بدین به شماره 1 اکثرا!:دی)
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or