PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

فقط میتونم برای konami تاسف بخورم با این بازی 010 یه جورایی امیدوار کننده بود 011 که ادمها مثل خمیر میمونن اون از پاس دادناشون و بقیه هم دیگه بی خیال /:)
من هنوز بازی رو تهیه نکردم. 2011 نسبت به 2010 پسرفت داشته؟!

والا از هر کی میپرسیم میگه از PES 2011 از نسخه پارسالیش خیلی بهتر بود!

والا از هر کی میپرسیم میگه از PES 2011 از نسخه پارسالیش خیلی بهتر بود!
تایید میشه ...
واقعی تر شده تا حدّ بسیار زیاد .
طبیعی شدن چمن .
سخت شدن بازی .
امکانات بسیار زیاد در منو و ...
زیبا شدن منو و ... (این کار هر سال KONAMI هست)
لیسانس شدن تیم ها و لیگ های دیگر ....
داشتن لیگ COPA
========
یه بدی که آخرین نقل و انتقالات رو تو بعضی تیم ها نداره ، مثلا ozil تو real madrid نیست .

pes 2011 واقا عالی شده
سیستم پاس دهی محشره
با این مشکلیم که میگن رو سرشون اسمه بازیکن مینویسه همون اول که بازیرو اجرا کردم یه سری تنظیمات اومد که یه سوالایی پرسید
همونجا در این مورد هم سوال شد که ایا میخواین شماره بزنه یا اسمه بازیکن رو بزنه که منم شماره انتخاب کردم
مشکلی هم نداره
دوربینشم که بعضیا میگن قبلیو حذف کرده والا هنوزم دوربینه wide تو بازی هست .. خیلی هم باحاله
خلاصه که بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده
فقط یکم تول میکشه تا به نحوه ارنج و سیستمه تیم و بازیکنا عادت کنیم
چون کاملا فرق کرده و به واقعیت کاملا نزدیکه
خیلی خصوصیاته دیگه هم به بازی اضافه شده که نمیشه دونه دونه گفت
کونامی امثال ترکوند

به نظر من این دفعه دیگه کونامی از هر لحاظ واقعا قدم مثبتی رو ورداشته و نشون داد که یه کارایی بلده بکنه فقط کم داور زیاد خطا میگیره اونم به خاطر اینه که توی 2010 اصلا خطا نمیگرفت و الان این جوری تصور میشه.
پاس و شوت و حرکت بازیکنان هم خیلی طبیعی شده و همینجوری یلخی نمیشه عمقی داد و فرط گل زد.
من که راضی ام.

ببینید دوست عزیز ...
دوربین احتمالا باید رو همون حالت واید قرار بگیره.
تنظیمات هم در اول بازی ممکنه با تنظیمات مورد نظرتون فرق کنه پس یه نگاهی به تنظیمات اولیه بندازید لطفا.
نقلو انتقالات در بازی کامل نیست و احتیاج به Patch داره که اینم لینک مورد نظر برای دانلود لینک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=34382
برای پاس تو عمق احتمالا باید بیشتر از حد معمول که به بازیکن نزدیک پر میکنید، پر کنید!(امیدوارم منظورمو رسونده باشم).
فکر کنم در رابطه با شوت های قدرتی باید w رو همراه با زدن شوت(البته نه به صورت همزمان) بزنید.
تو Trainig اول تمرین کنید بعد که دستتون اومد برین تو بازی های اصلی
;)

شوت با W تو همهی سری ها توپ رو روپا و محکم شوت میکرده.

دوست عزيز من خودم از فن هاي PES ام. كم و بيش هم ميشه گفت نيمه حرفه اي هستم. تو اين شماره KONAMI ... به شوتها. تا يكذره پر ميكني ميزنه زير توپ كه دوتا خيابان اونطرفتر از ورزشگاه مياد پايين.:-o كسي نميدونه چطور شوت محكم ميزه،ولي مستقيم،نه به زير توپ.:-s:((
در ضمن من با گيم پد بازي ميكنم. نميدونم معادلشون رو كيبورد چي ميشه.

دوست عزيز من خودم از فن هاي PES ام. كم و بيش هم ميشه گفت نيمه حرفه اي هستم. تو اين شماره KONAMI ... به شوتها. تا يكذره پر ميكني ميزنه زير توپ كه دوتا خيابان اونطرفتر از ورزشگاه مياد پايين.:-o كسي نميدونه چطور شوت محكم ميزه،ولي مستقيم،نه به زير توپ.:-s:((
در ضمن من با گيم پد بازي ميكنم. نميدونم معادلشون رو كيبورد چي ميشه.
شوت زدنش یه قلقی داره که به سختی کشفش کردم و طوری که نمیتونم بهت بگم یعنی چه طوری بگم یه پیشنهاد بهت میکنم برو تو قسمت تمرین و تمرین شوت کن در هر جای زمین باید به یک اندازه پر کنی

دوستان pes بازي كه با شوت زدن در pes جديد مشكل دارن قلقش اينه : شما بايد دكمه شوت رو به طور نرمال بگيريد مثل وقطي كه ميخواهيد پاس بديد اگرهم به اصتلاح يه تقه بزنيد توپ به اوج آسمانها ميره اگر هم دكمه شوت رو زياد بگيريد باز هم به اوج آسمانها ميره . ( تقديم به همه pes بازا از طرف يه fifa 11 باز !! )

کاربر EA اگه میخوای به کسانی که مد نظرت هستن بفهمونی که FIFA خیلی بهتر از PES هستو از این حرفا اینجا جاش نیست.میتونی تو پروفایلشون نظراتو بگی.اینجا تاپیک PES هستش نه fifa و مقایسه این دو با همدیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or