آخرین ویرایش:
با ۵ شروع کن، اگه خوشت اومد ۳ و ۴ هم بازی کن. با اینکه یک سری اشتراکات دارن، از لحاظ داستانی کاملا از هم جدا هستن.آقا با وجود اینکه persona 3 و ۴ هم به استور اضافه شدن و من تا حالا اصلا persona بازی نکردم . پیشنهاد میدید از کدوم نسخه شروع کنم ؟
بعد سوال بعدیم اینه که persona 5 ultimate کاملتره یا Royal edition?
قابلیت ارتقا نداره متاسفانه. ولی واقعا هیچ تفاوت محسوسی بین نسخه ps4 و ps5 نیست.سلام دوستان
من دیسک Persona 5 Royal رو برای PS4 دارم.الان راهی هست من همینو به نسخه PS5 ارتقا بدم؟ یعنی میشه آپگریدش کرد به نسخه PS5 یا اصن این قابلیت برای بازی های دیسکی امکان پذیر نیست؟
بعد اینکه دوستانی که نسخه PS5 رو بازی کردن لطفا بگن که ارزششو داره ارتقا یا هیچ تفاوت خاصی ندارن نسخه PS4 و PS5؟
حتی لودینگ هم سریعتر نیست یعنی؟قابلیت ارتقا نداره متاسفانه. ولی واقعا هیچ تفاوت محسوسی بین نسخه ps4 و ps5 نیست.
لودینگا نسخه PS4ش هم سه سوته بودن، اگه تفاوتی هم باشه اونقدر زیاد نیست که ارزش دوباره خریدن بازیو داشته باشه.حتی لودینگ هم سریعتر نیست یعنی؟
۱۵۰ ساعت بازیه. یکی از طولانی ترین بازی هاست.برای ارتباط برقرار کردن با این سری باید کار خاصی کنی ؟ یه 5 ساعت بازی کردم ولی بازی اصلا جذبم نکرد
با مبارزات نوبتی اصلا مشکلی ندارم ولی چرا هر شخصیت انقدر حرف میزنه ؟ انتظار ندارم دیالوگ ها مثل بازی های سینماتیک غربی باشه ولی لازمه شخصیت ها همش در حال حرف زدن باشن ؟حقیقتا وسط بازی خوابم گرفت
پرسونا سه رو داشتم روی گیم پس میرفتم و داشت خوشم میومد که از سرویس حذف شد ولی شماره 5 رو اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم به نظرم شماره 3 شروع بهتری داشت۱۵۰ ساعت بازیه. یکی از طولانی ترین بازی هاست.
طبیعت سری داستان محور است. اگر ده ساعت دیگه بازی کردن خوشت نیومد دیگه خوشت نمیاد.
من برعکس بود. روز لانچ P3 رو گرفتم. میتونم بگم خواب آلود ترین بازی های عمرم بوده. هنوز نصف بازی هستم و تمومش نکردم.پرسونا سه رو داشتم روی گیم پس میرفتم و داشت خوشم میومد که از سرویس حذف شد ولی شماره 5 رو اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم به نظرم شماره 3 شروع بهتری داشت
همینطور که محمد گفت حداقل 12-10 ساعت اول رو بازی کن.برای ارتباط برقرار کردن با این سری باید کار خاصی کنی ؟ یه 5 ساعت بازی کردم ولی بازی اصلا جذبم نکرد
با مبارزات نوبتی اصلا مشکلی ندارم ولی چرا هر شخصیت انقدر حرف میزنه ؟ انتظار ندارم دیالوگ ها مثل بازی های سینماتیک غربی باشه ولی لازمه شخصیت ها همش در حال حرف زدن باشن ؟حقیقتا وسط بازی خوابم گرفت