Persian Cliques GTA Online Crew | دار و دسته ایرانی ها

منم میخوام عضو بشم ..چکار باید بکنم؟راهنمایی لطفا..

صفحه قبل توضیح دادم عزیز
اگه سوشیال کلاب عضوید که لینک Crew تو پست اول همین تاپیک هست برید و Join شید در غیر اینصورت اول تو سوشیال کلاب عضو شید بعدش به کرو Join شید
پیشاپیش خوش اومدید

PSN ID :MostafaRezaei
رنک 102 پول 13 میلیون :d
BF8MY4I_YEefs9UsMNUTkg_0_0.jpg

آخرین ویرایش:
آقایون پست اول آپدیت شد و زمان برای میتینگ فرداشب (امشب) درنظر گرفته شد چون جمعه هست ممکنه خیلیا بیرون باشن و برای همین یه تایمی مشخص کردم که نه دیروقت باشه نه زود باشه که همه خونه باشن
ایشالا دفعات بعد یه روزی برگزار میکنیم که روز بعدش تعطیلی باشه

قرار آنلاین شماره 1 - زمان : جمعه 14 آذر 1393 ساعت 10 تا 11 شب
ظرفیت : 30 نفر

چون اولین قرار آنلاین هست ممکنه Job انجام ندیم و صرفا مشغول گشتن تو شهر و گرفتن عکس بشیم همچنین یه جایی تو هر قرار آنلاین پیدا میکنیم و جمع میشیم عکس یادگاری میندازیم که لیدر یا جانشینش عکس رو میگیره و قرار میده تو همین تاپیک

قوانین و نکات حضور در قرار های آنلاین :

• هماهنگی کامل با گروه
  • استفاده از هدست اختیاری
  • کشتن اعضا از قصد و بی احترامی به اعضا باعث میشه از Crew اخراج بشید
  • اعضای Crew داخل رادار به صورت دایره های سفیدی هستن و دور نیمدایره رنگ سبز دارن
  • چنانچه لیدر Crew به هر دلیلی نتونه آنلاین بشه مسئولیت هماهنگ کردن اعضا رو به فرد دیگه ای واگذار میکنه که داخل تاپیک اعلام میشه
  • بعد از اینکه آنلاین شدید گزینه option رو روی گیمپد بزنید و برید به بخش Online و گزینه Join Crew Members رو انتخاب کنید تا به جمع اعضای Crew بیاید

میتینگ

حاجی منو دوستم 11 نمیتونیم بیایم به دلیل.... :) اگه 8 بزاری جدا میگم برا خیلیا خوبه چون 11 شب یک سری مساعلی هست :))))) اگر شروع رو بزاری 8 عالی میشه و ممنونت میشیم.

من امشب هستم 10 تا 11 خوبه

پریشب اعصابم به هم ریخت :|
رنکم 18 شد ، پولمم 105K بود ولی سیو نمیکرد [h=1]Saving failed - unable to connect to the Rockstar game services.[/h]بعضی موقع ها اینطوری میشد اما یه دیقه بعد SAVE SUCCESSFUL میداد
این دفعه نیم ساعت همینطوری میگشتم اون سیو شه آخر سرم نشد :|
_______
الان یه دث مچ بودم تایمش یک ساعت بود تارگت هم نداشت :| (بعضی این دث مچ هایی که پلیرا میسازن خیلی مضخرفن :| )
نفر اول بودم ، 8 دیقه ی آخر ارور داد :| :| :| :| :| :|
خلاصه گند زده تو اعصابم :d

حاجی منو دوستم 11 نمیتونیم بیایم به دلیل.... :) اگه 8 بزاری جدا میگم برا خیلیا خوبه چون 11 شب یک سری مساعلی هست :))))) اگر شروع رو بزاری 8 عالی میشه و ممنونت میشیم.

11 نیست عزیز 10 هستش ساعت 8 خیلی ها به خیلی دلایل ممکنه خونه نباشن اما ساعت 10 قطعا درصد بیشتری دسترسی دارن و خونه هستن متاسفانه شرایط طوریه که باید طبق موقعیت اکثریت زمانبندی کرد درثانی ساعت 8 اکثر مردم تازه شام میخورن :d
اون مسائل هم 11 شب نیست مقداری دیرتره -_-

من امشب هستم 10 تا 11 خوبه

پریشب اعصابم به هم ریخت :|
رنکم 18 شد ، پولمم 105K بود ولی سیو نمیکرد Saving failed - unable to connect to the Rockstar game services.

بعضی موقع ها اینطوری میشد اما یه دیقه بعد SAVE SUCCESSFUL میداد
این دفعه نیم ساعت همینطوری میگشتم اون سیو شه آخر سرم نشد :|
_______
الان یه دث مچ بودم تایمش یک ساعت بود تارگت هم نداشت :| (بعضی این دث مچ هایی که پلیرا میسازن خیلی مضخرفن :| )
نفر اول بودم ، 8 دیقه ی آخر ارور داد :| :| :| :| :| :|
خلاصه گند زده تو اعصابم :d
از این مشکلا زیاد پیش میاد سرور ها هم درسته مشکل دارن اما 70 درصدش حداقل به دلیل نفتی بودن نت خودمونه -_-

وعده دیدار ما امشب ساعت 11 ، بلوار لوس سانتوس LoL :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or