Persian Cliques GTA Online Crew | دار و دسته ایرانی ها

شاید منظورش این بوده من 7 تا لول اپ کردم کرو رو . مثلا 81 بوده شده 88 :-?

:-? رنک Crew بر اساس رنک اعضا اگر اشتباه نکنم بالا میره و میانگینی از رنک اعضا هست روزی که ایجادش کردیم تا 75 رفت و از اون روز من روزی یکی دو رنک میبینم مرتب بالا میره یهو Crew 7 تا رنکش بالا نمیره :d
احتمالا یه چیز دیگه بوده

یه عدد اون پایین مینویسه زیر لوگو کرو که برا هرکی جداس نمیدونم چجوریم هس :d مثن من الان thug 11 ام
مال مصطفی street boss بود
یه اسم دیگه هم هس برا هرکی من از thug شدم hustler

یه عدد اون پایین مینویسه زیر لوگو کرو که برا هرکی جداس نمیدونم چجوریم هس :d مثن من الان thug 11 ام
مال مصطفی street boss بود
یه اسم دیگه هم هس برا هرکی من از thug شدم hustler
آره ΔⓐᖇᏫℕ هم همونو دیده اون بتگی به رنک هر عضو داره که از 1 تا 100 هرچقدر پیشرفت کنی چندین گروهه که درشون ترفیع میگیری :d

اقا سلام. من یه عرضی دارم (نمیدونم درست نوشتم یا نه). اینه که خواهشا که وارد انلاین میشید اولا میکروفون بزنید. بی احترامی نکنید. و صد البته از شما خواهش میکنم خواهشا join to the crew رو بزنید. حتی اگر هم دوست خواستی داشتید و میخواستید او هم باشد یا اورا جوین کنید یا به اون بگید که join to friends بزنه و نه شما... بعد هماهنگ باشید... cool باشید و تک روی نکنید. و الکی همدیگر را نکشید. (البته میتونید با هم قرار بگذارید. بعدش با هم هماهنگ کنید که یکی هاست شه و بقیرو اینوایت کنه.
ببخشید مدیر تاپیک اقا شلدون :d که این پستو دادم اگه قبول داری بزار پست اول به نظرم که به درد میخوره. امشبم من ساعت 6:30 یا 6:40 دقیقه آن میشم.
خواهش میکنم که ادد کنید. ممنون.
psn: mamalatishi
social club: mamal17 یا Mamal17

اقا سلام. من یه عرضی دارم (نمیدونم درست نوشتم یا نه). اینه که خواهشا که وارد انلاین میشید اولا میکروفون بزنید. بی احترامی نکنید. و صد البته از شما خواهش میکنم خواهشا join to the crew رو بزنید. حتی اگر هم دوست خواستی داشتید و میخواستید او هم باشد یا اورا جوین کنید یا به اون بگید که join to friends بزنه و نه شما... بعد هماهنگ باشید... cool باشید و تک روی نکنید. و الکی همدیگر را نکشید. (البته میتونید با هم قرار بگذارید. بعدش با هم هماهنگ کنید که یکی هاست شه و بقیرو اینوایت کنه.
ببخشید مدیر تاپیک اقا شلدون :d که این پستو دادم اگه قبول داری بزار پست اول به نظرم که به درد میخوره. امشبم من ساعت 6:30 یا 6:40 دقیقه آن میشم.
خواهش میکنم که ادد کنید. ممنون.
psn: mamalatishi
social club: mamal17 یا Mamal17

والا من چند بازی با اعضای کرو آنلاین شدم ندیدم کسی بی احترامی کنه یا ناهماهنگ باشه :d
شما هم آنلاین شو خیالت راحت
البته حرف خوبی زدی من چکیده ای ازش رو به چست اول اضافه میکنم حتما
6:30 تا 6:40 ده دقیقه خیلی کم نیست ؟ فقط لودین 10 دقیقه طول میکشه :d

اقا امشب کرو رو جمع کنید بی زحمت بریم یه حالی بکنیم.....

امشب یه 2 تا job رفتم حال داد ....

بعضی از ایم ماموریت های simeon یا lamar رو اگه co op بریم خدایی خیلی حال میده .....

تا‌ پریروز با پارس آنلاین ۲ مگ محدود بازی میکردم، هیچ مشکلی نداشتم، راحت جوین میشدم بازی میکردم دیسکانکتم نمیشدم. اما پریروز حجمش تموم شد (۸ گیگ حجم داشتم ، پلی تایمم ۲۰ ساعت بود استفاده دیگه ای هم از پارس آنلاین نمیکردم :| )
حالا ازون موقع با مخابرات ۲مگ نامحدود میخوام بازی کنم نمیشه اصلا :| یا جوین نمیشه ، یا اگه بشه بعد چن دیقه دیسکانکت میشم یا یهو همه لفت میدن تنها میشم. سیو هم خیلی موقع ها fail میشه. پینگمم خوبه :|
مشکل سرورم نمیتونه باشه چون با‌ پارس آنلاین مشکلی نداشتم. :|
ممکنه مخابرات پورتی رو بسته باشه یا *****ی چیزی کرده باشه؟
راه حلی دارین؟

تا‌ پریروز با پارس آنلاین ۲ مگ محدود بازی میکردم، هیچ مشکلی نداشتم، راحت جوین میشدم بازی میکردم دیسکانکتم نمیشدم. اما پریروز حجمش تموم شد (۸ گیگ حجم داشتم ، پلی تایمم ۲۰ ساعت بود استفاده دیگه ای هم از پارس آنلاین نمیکردم :| )
حالا ازون موقع با مخابرات ۲مگ نامحدود میخوام بازی کنم نمیشه اصلا :| یا جوین نمیشه ، یا اگه بشه بعد چن دیقه دیسکانکت میشم یا یهو همه لفت میدن تنها میشم. سیو هم خیلی موقع ها fail میشه. پینگمم خوبه :|
راه حلی دارین؟
کلا بحث سر شرکت های ارائه دهنده اینترنت زیاد هستش . پارس آنلاین واقعا گران هستش . اما مخابرات ارزان . توی بیشتر شهر ها مخابرات واقعا بهترین ارائه دهنده هستش و اکثر گیمر های حرفه ای برای گیمینگ آنلاین مخابرات رو انتخاب میکنن . چون هم کیفیتش خوبه هم قیمتش نسبت به بقیه شرکت ها بهتره . به هر حال اینترنت ایران اوضاعش این هست و مخابرات هم در بعضی از شهر ها اونجوری که باید قدرتمند باشه قدرتمند نیست . باور بفرمایید من خودم داشتم با تلفن صحبت میکردم هی خط رو خط میشد و حرف های یکسری دوستان دیگه میومد رو خط ما و ما میشنیدیم اون رو. چیزی که در کشور های خارجی به هیچ وجه اتفاق نمی افته و مخصوص مخابرات ایران هستش . به هر حال امیدواریم روزی برسه که ما به سطح اینترنت جهانی و فراتر از آن هم برسیم .

اقا امشب کرو رو جمع کنید بی زحمت بریم یه حالی بکنیم.....

امشب یه 2 تا job رفتم حال داد ....

بعضی از ایم ماموریت های simeon یا lamar رو اگه co op بریم خدایی خیلی حال میده .....
تو هفت صفحه ای که گذشته چند باری گفتم هنوز سرورا مشکل داره و خیلی از اعضا نمیتونن بیان برای همین فعلا صرفا عضو گیری میکنیم تا قرار آنلاین رو بزاریم برای وقتی که تکلیف سرور ها مشخص شد ایشالا قرار میزاریم هفته ای یکی دو بار
راه حلی دارین؟

من مخابرات دارم و وصل میشم اما متاسفانه سرعت لودینگ ها افتضاحه و خیلی مواقع سر همین سرعت لودینگ جاب شروع میشه و من به دلیل دیر رسیدن پرت میشم بیرون از جاب -_-
100% هم مشکل از ISP هستش اگه از سرورا بود خیلیا مشکل داشتن در حالی که من وصل میشم اما یه عده اصلا نمیتونن وصل شن حتی

با یک مگ مخابرات پینگ 320 بازی آنلاین عین هلو بالا میاد بدون هیچ لگ و بیرون افتادنو این چیزا ! در عرض دو روز از رنک 0 رسیدم به 10 با همین نت. روزی کم کم 5-6 ساعت با دوستان مشغولیم و پشت سر هم جاب میریم ... از ریسینگ تا دف مچ و میشن !
اگه دیدید مشکل دارید برید dns تون رو درست کنید اوکی میشه ...
دی ان اس اولی 8.8.8.8
دی ان اس دومی 8.8.4.4
حال کنید و سریع میتینگ بزارید منتظریم :d

سلام اقا مسطفا من یه چنتا سوال داشتم اگه مشکلی نداره ایدیتون رو بدید اد کنم تا بتون سوال هام رو بپرسم

سلام
عزیز من یاهویی نیستم :d داخل تاپیک بپرسید منم بلد نبودم بچه ها جواب میدم
مصطفی درسته البته :d

ممنون یه سوال اینه که چه جوری تو انلاین میشه چت کرد
دوم اینکه من اینرنتم هشت مگه سرعت دانلود هم دو هست راهی داره سرعت پینک و ببرم بالا
بعد میشه وقتی میخوای ماموریت انجام بدم راهی داره فقط با ایرانی ها بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or