Persian Cliques GTA Online Crew | دار و دسته ایرانی ها

ممنون یه سوال اینه که چه جوری تو انلاین میشه چت کرد
دوم اینکه من اینرنتم هشت مگه سرعت دانلود هم دو هست راهی داره سرعت پینک و ببرم بالا
بعد میشه وقتی میخوای ماموریت انجام بدم راهی داره فقط با ایرانی ها بازی کنم

میتونید از هدست استفاده کنید و هرکی رو میخواید باهاش چت کنید به پارتی دعوت کنید البته باید تو psn فرند باشید همچنین میتونید پیغام متنی هم براش ارسال کنید
پینگ رو بالا نباید برد باید پایین برد پینگتون الان رو چنده ؟ اکثر شرکت ها سرویس کاهش پینگ دارن ماهیانه به مقداری که بگن پول میدید پینگو کاهش میدن
بله باید خودتون هاست شید و فقط ایرانی ها رو اینوایت بدید از بین فرند هاتون یا اعضای Crew

داداش تو gta شما با من چت کردید اون لحظه من هدست نداشتم منظورم اینه تو منوی خاصی باید رفت

شما هدست نداشته باشی صدای من تو اسپیکر یا هدفون یا هرپی که صدا ازش میاد برای شما پخش میشه منوی خاصی نیاز نیست بری

با یک مگ مخابرات پینگ 320 بازی آنلاین عین هلو بالا میاد بدون هیچ لگ و بیرون افتادنو این چیزا ! در عرض دو روز از رنک 0 رسیدم به 10 با همین نت. روزی کم کم 5-6 ساعت با دوستان مشغولیم و پشت سر هم جاب میریم ... از ریسینگ تا دف مچ و میشن !
اگه دیدید مشکل دارید برید dns تون رو درست کنید اوکی میشه ...
دی ان اس اولی 8.8.8.8
دی ان اس دومی 8.8.4.4
حال کنید و سریع میتینگ بزارید منتظریم :d

من پینگم ۱۰۰ عه
دی ان اس هم از قبل ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ بود
ولی بازم مشکل دارم :|

آقا من نفهمیدم چجوری عضو شم ؟ اصلا تا بحال انلاین نزدم ببینم چی به چیه. میشه یکم ساده تر بگین؟ رنک چیو میخواین؟ psn id من :
dracula0787/ پلاس میخواد یا نه؟

آقا من نفهمیدم چجوری عضو شم ؟ اصلا تا بحال انلاین نزدم ببینم چی به چیه. میشه یکم ساده تر بگین؟ رنک چیو میخواین؟ psn id من :
dracula0787/ پلاس میخواد یا نه؟

لینکی که دادم رو برید سوشیال کلاب راک استار هستش اگه اونجا عضوید که به Crew جوین شید اگر نه اول باید سوشیال کلاب عضو شید
والا به ساده ترین شکل ممکن گفته شده اگر شما آنلاین بازی میکردید همه گزینه ها رو متوجه میشدید ، رنک GTA Online شما
بله برای آنلاین بازی کردن تو همه بازیها لاس میخواید

۳-۴ تا دث مچ پشت هم رفتیم ما دوتا بودیم تیم مقابل ۳ نفر بودن یکیشونم جواد تو کرو خودمون بود
دهنشونو سرویس‌کردیم :d
فقط آخرین بار مساوی کردیم که اونم تقصیر‌من بود :d

پ.ن: علیرضا‌ نیستم به خدا :| :d علی‌ام

آخرین ویرایش:
PSN ID :Javad9090
Social club ID :Javad90
رنک 9 :d
72900075254880211407.jpg

دوستانی که موافقن برای فرداشب میتینگ آنلاین بزاریم همین پست رو لایک کنید لطفا
تعداد لایک ها 15 تا بشه به معنای اعلام آمادگی 10 نفر هست تا آخر شب و بعدش جزئیات رو به پست اول اضافه میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or