Persian Cliques GTA Online Crew | دار و دسته ایرانی ها

جانه خودتون بزارين ٥شنبه شبا يا چهارشنبه شب ها!!!ما بايد اول صبح بيدارشيم....قرار بعدي اطفاً اين ذوري باشه!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

تو پست مربوط به میتینگ گفتم که اینبار شرایطش فرق میکرد وگرنه ازین به بعد میندازیم به وقتی که روز بعدش تعطیل باشه
یادش بخیر ما محصل بودیم شبا ساعت 3 میخوابیدیم LoL :d

تو پست مربوط به میتینگ گفتم که اینبار شرایطش فرق میکرد وگرنه ازین به بعد میندازیم به وقتی که روز بعدش تعطیل باشه
یادش بخیر ما محصل بودیم شبا ساعت 3 میخوابیدیم LoL :d

منم خودم دير ميخوابم ولي يه داداش داريم!!!TV هم مشتركه!!!كله هفته دسته اونه به جز كل روز هاي چهارشنبه و پنج شنبه!!!(با سخت ترين شرايط بازي ميكنيم)
ولي اين هفته شنبه هم تعطيل هست برنامه بزار!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

والا ما با 4 تا دیگه از اعضای کرو هی میرفتیم جاب اینوایت میدادیم هیچکی نمیومد :d قرار بود تا 11 باشه با دو تا دیگه از بچه ها تا الان بازی کردیم و خندیدم فوق العده لذت داد فقط حیف تعداد کم بود
دوستان سعی کنید هدست رو استفاده کنید و به پارتی ها جوین بشید خودتونم نمیخواید حرف بزنید بزارید که حرفای ما رو بشنوید
خیلی خوش گذشت امشب :d
وای دیشب خیلی حال داد،مخصوصا اون race های ناتموم.دوستان برید هر چی race مسخرس به اکانتتون اد کنید،خیلی حال میده.

سلام
من دیشب با بدبختی همه چی رو جور کردم
یعنی اپدیت کنسول+ بازی تا 2 شب طول کشید
نتونستم اکانت ژاپن بسازم یعنی به هیچ وجه وارد نشد تا نیو اکانت کنم
بعد با پلاس 2 روزه ان شدم
خلاصه
ان شدم ولی نتونستم با هیچ کدام از بچه هایی که ان بودن جوین بشم
با این خارجی میشد ولی بچه های کلوب نه
چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
وای دیشب خیلی حال داد،مخصوصا اون race های ناتموم.دوستان برید هر چی race مسخرس به اکانتتون اد کنید،خیلی حال میده.

چقدر خندیدیم دیشب خدا بگم چیکارت نکنه LoL :))

علیرضا (علی زارع :d) چرا رو سایلنت بودی یه صدایی بوقی چیزی :d [MENTION=112858]al.zare2000[/MENTION]

سلام
من دیشب با بدبختی همه چی رو جور کردم
یعنی اپدیت کنسول+ بازی تا 2 شب طول کشید
نتونستم اکانت ژاپن بسازم یعنی به هیچ وجه وارد نشد تا نیو اکانت کنم
بعد با پلاس 2 روزه ان شدم
خلاصه
ان شدم ولی نتونستم با هیچ کدام از بچه هایی که ان بودن جوین بشم
با این خارجی میشد ولی بچه های کلوب نه
چیکار کنم؟

من از روز اول که این تاپیکو زدم گفتم خیلیا با سرورا هنوز مشکل دارن برای همین میتینگ نمیزاشتم اما اولی رو گذاشتم تا حرفم به بقیه دوستانی که باور نمیکردن ثابت بشه ، ما دیشب تو یه هاست حد اکثری که تونستیم با هم جوین شیم 6 نفر بود در حالی که کلی از اعضا پست رو لایک کرده بودن و قرار بود بیان گرچه همه نیومده بودن ولی قطعا بیشتر از 6 نفر بود آخر سر من موندم و سه تا دیگه از بچه ها که انصافا خیلی لذت بردیم جای همگی خالی

چقدر خندیدیم دیشب خدا بگم چیکارت نکنه LoL :))

علیرضا (علی زارع :d) چرا رو سایلنت بودی یه صدایی بوقی چیزی :d [MENTION=112858]al.zare2000[/MENTION]

من از روز اول که این تاپیکو زدم گفتم خیلیا با سرورا هنوز مشکل دارن برای همین میتینگ نمیزاشتم اما اولی رو گذاشتم تا حرفم به بقیه دوستانی که باور نمیکردن ثابت بشه ، ما دیشب تو یه هاست حد اکثری که تونستیم با هم جوین شیم 6 نفر بود در حالی که کلی از اعضا پست رو لایک کرده بودن و قرار بود بیان گرچه همه نیومده بودن ولی قطعا بیشتر از 6 نفر بود آخر سر من موندم و سه تا دیگه از بچه ها که انصافا خیلی لذت بردیم جای همگی خالی

تو این هفته هدست گلد میگیرم از سایلنتی در میام :d
دیشب خیلی خوش گذشت جا همه خالی
تو دث مچا کلا گند زدم
اون ریس هم که هیچی =)))) به آخرشم نرسیدم :)) نوبم دیگه :d

سلام.منم به Crew اومدم.(Mohammad1080P)الان که میخوام
Join Crew Members رو بزنم میگه شما باید بخش آموزشی GTA Online رو تموم کنید.راهی نیست این بخشو اسکیپ کنم؟

مصطفی جان دیشب از 10:10 تا یکربع 11 هر کاری کردم join crew member نشد.پیام میداد که کرو موجود نیست.نمیدونم مشکل از نت بود یا سرور.

اقا یه سوال! پست من چرا پاک شد؟؟؟؟؟
______________________________________-
از این به بعد دوستان میگم برید نرم افزار kik رو بریزید تا هماهنگ باشیم. تا اگر بیشتر آن بودید یه invite only لابی بزارید که لگ نشیم و یا باز کمتیر بشیم.
اقا برف اومده تو بازی؟ :d
اقایون خواهشا بلند حرف بزنید تو بازی :))))))))

تو این هفته هدست گلد میگیرم از سایلنتی در میام :d
دیشب خیلی خوش گذشت جا همه خالی
تو دث مچا کلا گند زدم
اون ریس هم که هیچی =)))) به آخرشم نرسیدم :)) نوبم دیگه :d
اره گلد عالیه حتما بگیر دیشب یکی از سوژه هامون سایلنت بودن تو بود LoL
نه اتفاقا تو یکی از میشن ها خیلی قشنگ بازی کردی
سلام.منم به Crew اومدم.(Mohammad1080P)الان که میخوام
Join Crew Members رو بزنم میگه شما باید بخش آموزشی GTA Online رو تموم کنید.راهی نیست این بخشو اسکیپ کنم؟
حتما باید برید اون بخش رو نه سخته نه چیزی !
مصطفی جان دیشب از 10:10 تا یکربع 11 هر کاری کردم join crew member نشد.پیام میداد که کرو موجود نیست.نمیدونم مشکل از نت بود یا سرور.

مشکل از سرور بوده چون ما جوین بودیم حالا دفعات بعد بهتر میشه تازه دیشب کار دست اعضا اومده که چیکار باید بکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or