PDM ###"پروژه دسکتاپ من"####

سلام دوست من ، کار هاتو تک و توک دیدم . خوب هستند اما چند تا نکته رو به یاد داشته باش که اولا این تصاویری که طراحی کرده اصلا فنی و حرفه ای نیست ، افکت های جالبی هم ندارند .. تماما از یک سری بِراش آماده که هیچ ربطی به تصویر نداره استفاده شده و تصویر رو که نکات زیبایی درش ایجاد شده خراب میکنه . به نظر من تصاویر رو خیلی ساده با افکت های تکنیکی ادیت کن نه اینکه بِراش گل و بوته وسطش بزاری ;)

سلام دوست من ، کار هاتو تک و توک دیدم . خوب هستند اما چند تا نکته رو به یاد داشته باش که اولا این تصاویری که طراحی کرده اصلا فنی و حرفه ای نیست ، افکت های جالبی هم ندارند .. تماما از یک سری بِراش آماده که هیچ ربطی به تصویر نداره استفاده شده و تصویر رو که نکات زیبایی درش ایجاد شده خراب میکنه . به نظر من تصاویر رو خیلی ساده با افکت های تکنیکی ادیت کن نه اینکه بِراش گل و بوته وسطش بزاری ;)
دوسته عزیز من این کاری که شما میگین که خیلی ساده تر از براش زدن هست.من اگه با تکنینکهایی تصویر رو اذیت کنم و در بافتهاش تغییراتی ایجاد کنم.اونوقت چه تغییر خاص و جالبی به تصویر اضافه شده؟؟؟؟!!!!!
پس نتیجه میگیریم که براش بهتره.بعدش هم این کاری که شما میگید رو من انجام دادم تو بعضی از طرح هام ولی فقط و فقط موجب اذیت چشم میشه!!!!!!!!!!
راستی جالب اینجاست که بدونید این کاری که من میکنم یه کار تقریبا حرفه ای است.حرفه ای هاش برای ایجاد یه تصویر حرفه وقت میذارن که من هیپوقت همچین کاری رو نمیکنم.
من تمامی متودهای طراحی رو کاملا بلدم ولی باید در جای خودش استفاده بشه!

ممنون و متشکر.;)

به دلیل درخواست دوستمون که میخواستند تغییرات تو عکسها بهتر بشه و به نویز در عکس یا اذیت در عکس به وجود اید.ما هم درخواست ایشون رو رو تخم چشممون گذاشتیم و چندتا طرح جدید با هم متد ساختیم.

اینم یه طرح ساده ولی بسیار زیبا!:love:

حیفه پاک شه ، چون خیلی باحاله.............
راستی nero1371 واقعا خسته نباشی ، کارات هر روز بهتر میشن ، من که هر موقع کار جدید میدی background رو عوض میکنم :love:

به دلیل درخواست دوستمون که میخواستند تغییرات تو عکسها بهتر بشه و به نویز در عکس یا اذیت در عکس به وجود اید.ما هم درخواست ایشون رو رو تخم چشممون گذاشتیم و چندتا طرح جدید با هم متد ساختیم.

اینم یه طرح ساده ولی بسیار زیبا!:love:

سلام دوست عزیز این عکسهایی که این بالاست کار خودتون هست ؟

نه پس کار عمشه:biggrin1:(شوخی)
خود عکسا که مال شرکته ولی تغییراتش رو خود استاد حمید انجام میدن.:biggrin1:البته الان سرشون به علت کار سخت خونه نشینی شلوغه :biggrin1:(البته همراه با یک عدد xbox720:biggrin1:)
حیف خودم الان photoshop ندارم وگرنه ی عکسایی می ساختم کفتون ببره.:biggrin1:
در کل قصد اسپم نداشتم فقط خواستم ی پستی تو تاپیک پسر خالم زده باشم:biggrin1:

بله این کارها ماله خودم هست .این سری عکسها به دلیل درخواست یکی از دوستان ساختم که میخواستن تغییرات در عکس فقط همین باشه!!! یعنی تو عکس فقط نویز ایجاد کنم!

با اجازه:

os3q5hbj7stpycw62ur2.jpg

1280x1024 - 1650x1080 - 1920x1080(Original)l

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or