PDM ###"پروژه دسکتاپ من"####

اینم از cod6 ها که بالاخره اماده شد! اونقدرها هم hd نیست ولی نسبت به قبلی ها بزرگتر هست.در اینده ای نه چندان دور halo full hd خواهم گذاشت.

این دیگه واقعا hd هست!!!

این کمی عجیب و بسیار زیبا و بینهایت بزرگ هست!!

سلام
انقدر مياين ميگين دوست عزيز كارت 20 هست يا ميگين كارت عاليه پست spm حساب نميشه؟؟
من يه چنتا مدل خوب دارم ميشه اين جا بذارم ؟؟

سلام
انقدر مياين ميگين دوست عزيز كارت 20 هست يا ميگين كارت عاليه پست spm حساب نميشه؟؟
من يه چنتا مدل خوب دارم ميشه اين جا بذارم ؟؟
سلام علیکم و رحمت ا...
اگه تشکر این دوستان نباشه که من هیچ رقبتی برای ساختن کارهای بعدی ندارم.من نوکر همشون هم هستم!تو پست اول توضیح دادم که انتقادات اسپم محسوب میشن !
شما هم اگه طرحی دارید میبایست اول برای من بفرستیدش تا اگه با تم تاپیک(!) مقایرت نداشت شما میتونید خودتون اون رو تو همین تاپیک بذارید.

ممنون .موفق باشید

آخرین ویرایش:
يه انتقاد به کارات دارم اونم اينه که با همه تکنيک های گرافيکی آشنايی ولی جای خودش به کار نميبری و يک کار هات شله قلم کار ميشه
ممنون از انتقادتون دوسته عزیز.
سعی میکنم تو طرحهای بعدی شله قلم کار نشه!:love:
اگه در مورد انتقادت بیشتر توضیح بدی صد در صد بهترش میکنم.:love:
صفحه اول توضیح داده بودم که انتقاداتون رو برام pm کنید.

از FFVII میتونی بذاری ؟!
بعدش اگر ایراد نداشته باشه یه ایراد کوچولو بگیرم !:دی
یکم حجم کارت بیش از حد زیاده ! یعنی ما Dial ـی ها پدرمون در میاد تا عکس ها بالا بیاد !

ممنون بابت کار های فوق العادت !

واسه دوستان dialup ی ها هم یه راه پیدا کردم که عکسها کم حجم ولی با همون کیفیت باشه.ازاین به بعد عکسها کمی از حجمشون کم خواهد شد!

آخرین ویرایش:
این هم یه کاری که خودم درس کردم.... نمی دونم خوبه یا نه ولی 100% به کار NERO جان نمیرسه اگه بد بود حتما بهم بگین (می دونم سایزش درس نیس ولی تو کارای دیگم حتما درسش می کنم. اگر فرمتش و CENTER بزاری خیلی ام بد نیس:blushing::blushing::blushing:):

tumblr_kqtfgoXBoS1qzthiro1_50016170.jpg

این هم یه کاری که خودم درس کردم.... نمی دونم خوبه یا نه ولی 100% به کار NERO جان نمیرسه اگه بد بود حتما بهم بگین (می دونم سایزش درس نیس ولی تو کارای دیگم حتما درسش می کنم. اگر فرمتش و CENTER بزاری خیلی ام بد نیس:blushing::blushing::blushing:):

tumblr_kqtfgoXBoS1qzthiro1_50016170.jpg
ممنون دوسته عزیز بابت طرحتون. ولی این بار پستتون پاک نمیشه ولی دفعه بعد متاسفانه و با عرض معذرت پستتون پاک خواهد شد.
قانون صفحه اول رو باید بخونید!(اول طرح رو برای من میفرستید و اگه مشکلاته خاصی نداشت هر وقت که من گفتم میذارید)

ممنون و متشکر.

اینم یه تعداد طرح از ff13 که من خودم بهش خیلی علاقه دارم.فقط معذرت میخوام ب این دلیل که عکسها کمی کم کیفیت هست!البته تو زوم کیفیت کم میشه والی به صورت معمولی و برای دسکتاپ هیچ مشکلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or