PDM ###"پروژه دسکتاپ من"####

امروز با چندتا طرح اومدم.ولی به دلایلی کامپیوترم خراب شد و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.:(
تا چند روزه دیگه منتظر طرح هایی از دو بازی معروف ALAN WAKE و HEAVY RAIN باشید.:love:
فقط ببخشید که طرح ها یکمی بد شده!!!!تو طرح های بعدی جبران میکنم.!

اینم تک سایزه!!!!!چرا؟.....
چون تو این سایز هم به زور جاش شده!!!چه برسه به 1024!!!!!!

ایول داداش کارت خیلی دروسته:love: میتونی از فیفا 10 wallpaper بزاری؟:confused:
والا من از فیفا 10 گذاشتم و دیگه نمیتونم بذارم چون والپیپر خاصی نداره تا من ازش طرح درست حسابی بسازم!!!!:confused::(
یه نگاهی به چند صفحه قبل بنداز چند تا ساختم.احتمالا خوشت میاد!!!:love:امیدوارم خوشت بیاد.

سلام میکنم خدمت تمامی دوستان.
بالاخره چندتا طرح اماده کردم که فعلا با توجه به قولی که دادم alan wake ها رو میذارم.البته منتظر طرح های heavy rain هم باشید.
در کل حدود 28 طرح ساختم که با کمک خدا در اسرع وقت میذارمشون.
به غیر از alan wake و heavy rain چند عنوان دیگه هم هست از جمله tekken و naruto و final fantasy 13 و assassin's creed 2 و mgs:peace ealker و...
نا گفته نمونه طرح final fantasy و naruto یکی از بهترین کارهام هست که مطمئنم خوشتون میاد!!!

خوب با alan wake روع میکنیم:

این طرح رو حدود ساعت 12 شب داشتم میساختم.موقعی که این افکت رو روش انداختم خیلی ترسیدم!!! شبیه زامبی ها شده!!!!

منتظر طرح های بعدی باشید...!

سلام داداش
کارت فوقالعادس
میتونم یک درخواستی ازت داشته باشم
اون آرم بازی gears of war که قرمز رنگ هستش که یک کله اسکلت داخله یک چرخ دنده هست زیرشم اسم بازی رو نوشته . یک کیفیت بالا شو هم درست کنی هم برای اچ دی هم برای آیفون ازت ممنون میشم.
نمیدونم کار درخواستی هم قبول میکنی. برای همین اگر ناراحت شدی شرمنده .

سلام داداش
کارت فوقالعادس
اون آرم بازی gears of war که قرمز رنگ هستش که یک کله اسکلت داخله یک چرخ دنده هست زیرشم اسم بازی رو نوشته . یک کیفیت بالا شو هم درست کنی هم برای اچ دی هم برای آیفون ازت ممنون میشم.
دشمنت شرمنده!!!!
کاره درخواستی هم داریم.
در اسرع وقت براتون میسازم.

سلام داداش
کارت فوقالعادس
بفرمائید خدمت شما...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or