pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
ما که یه pc بازیم ولی منم حرف بالایی خودم VahiD_ST رو قبول دارم الان نه ولی یکی دو سال دیگه حتما این اتفاق می افته

ولی داشتن یه کامپیوتر و کنسول کنار هم بهتره تا یکی از اونا

چی میگید هی پای گرافیک رو میکشین وسط مگه همه چیز برای بازی گرافیک هست.؟ اتفاقا ما تو این نسل به خاطر همین تمرکز بیش از حد به گرافیک بازی رو تا حدودی نابود کردیم و دیگر کمتر میبینیم بازی سازی روی نو آوری ها و جذابیت های بازی کار کنن

نمونش هم B.F3 و Crysis و Metro و... هستن که با وجود اینکه گرافیکشون یک سیستم 2 میلیونی میخواد ولی نه جذابیت دارن نه نو آوری نه داستان و نه هزار تا چیز دیگه..! که این رو میشه مرگ گیم دونست..

در کل اگر گیم رو به چند قسمت تقسیم کنیم یکی از بی ارزش ترین قسمتهای اون گرافیک است چون همه گیم رو با جذابیت و سرگرمی میشناسند..

شما درست میگی ، خیلی هم درست میگی
شما سیستم درست حسابی نداری و C2 و Withcher 2 و Crysis Warhead و GF3 رو با بالاترین تنظیمات بالا نکردی مجبور نیستی یه لیستی رو که معنیش رو نمیدونی و مبنای انتخاب هاش رو هم نمیدونی فرت و فرت کپی پیست کنی واسه منی که صد برابر شما این لیست ها رو از برم.
یه جیزی رو که امسال شما ها هیچ وقت درک نمیکنند اینه که از بهتر بودن PC یا کنسول پولی تو جیب من و شما نمیره
نه من بخاطر حماقت ، خودم رو از بازیهایی مثه GeOW و Uncharted و RDR محروم میکنم و نه کسی که پولشو داشته باشه خودشو ازون بازیهایی PC که اسم بردم محروم میکنه.
یه سری چیزا حقایق انکار ناپذیر هستند که رد کردنشون باعث ضایع شدن خودمون میشه
این که بازیهای انحصاری کنسول ها بیشتر هستند و اینکه گرافیک بازیهای PC بخصوص توی آخرای نسل بیشتر از کنسول هاست ، فکت هایی هستند که فقط امثال شما از پس انکارشون بر میان

آفرین به تو :))

چه بخوای چه نخوای برای گیم کنسول به صرفه تر و بهتره از هر لحاظ خاطرت جمعه و تا الانم عالی ساپورت شده از طرف شرکتهای بازیسازی
والا منم بهم فشار میاد برم 1 تومان پول پا سیستم بدم بعد چند ماه تو بازیها کم بیاره از اون طرف با 300 تومان همه بازیها رو طرف بازی کنه با بهترین کیفیت + بازیهای انحصلری که همیشه حرف اول میزنن

شما برو به همون crysis 2006 دلتو خوش کن که گرافیک داره ماهم هردفعه با دیدن گرافیک بازهای از قبیل u3 , god3 , gew3 ,......... فکم با زمین برخورد میکنه

ولی داشتن یه کامپیوتر و کنسول کنار هم بهتره تا یکی از اونا

خسته نباشی واقعا ، غیب گفتی ؟ :d

آفرین به تو
yahoo_21.gif

چه بخوای چه نخوای برای گیم کنسول به صرفه تر و بهتره از هر لحاظ خاطرت جمعه و تا الانم عالی ساپورت شده از طرف شرکتهای بازیسازی
والا منم بهم فشار میاد برم 1 تومان پول پا سیستم بدم بعد چند ماه تو بازیها کم بیاره از اون طرف با 300 تومان همه بازیها رو طرف بازی کنه با بهترین کیفیت + بازیهای انحصلری که همیشه حرف اول میزنن

شما برو به همون crysis 2006 دلتو خوش کن که گرافیک داره ماهم هردفعه با دیدن گرافیک بازهای از قبیل u3 , god3 , gew3 ,......... فکم با زمین برخورد میکنه

به جان جدم قسم بخورم باور میکنی که منم موافقم کنسول به صرفه تره ؟!
مگه من گفتم کنسول کم صرفه تره ؟ من توی پستم هم گفتم فقط بحث پوله . هر کس پولشو داشته باشه میخره هر کی هم نداشته باشه نمیخره
بیخود نزنید توی سر یه پلتفرم ، هر کدوم مزایای خودشو داره ، دیگه بحثه جیب ماست که سبک سنگین میکنیم که آیا میصرفه برامون که مثلا PC رو به روز کنیم یا نه !
درک موضوعاتی به این سادگی اینقدر سخته ؟!
توی پست قبلیم گفتم الانم میگم ، اونقدر احمق نیستم که از سر لجاجت خودم رو از بازیهایی مثه Uncharted و GOW محروم کنم
شما هم پولشو داشتی خودتو از داشتن یه PC ـه قدرتمند محروم نمیکردی
من این همه بحث کردم شما هنوز نفهمیدی که من از پلتفرم خاصی طرفداری نمیکنم فقط دارم میگم یه سری حقایق انکار ناپذیر رو بیخود و بی جهت و از روی تعصب انکار نکنید
دیگه همه میدونن توی گرافیک اونم توی آخرای نسل بازیهای PC برتر هستند همونطور که هیچ کس منکر این مساله نمیشه که بازیهای انحصاری کنسول بیشتر و متنوع تر هستند.

آخرین ویرایش:
اخه و اگر و اینا نیست.فعلا که بازیهای انحصاری ناب دارند که اونها رو در موقعیت بهتری قرار میده.
خوب آفرین به کنسول‌ها! اگر این بازی‌ها وجود نداشتند جای تعجب بود، و همچنین احمق بودن کمپانی‌های سازندش رو نشون میداد!
به هر حال من میدونم که حتی خودتون هم منکر کیفیت برتر PC برای اجرای بازی‌های رایانه‌ای نیستید، که همین کیفیت دلیلی بر برتر بودن پلت فرم PC هست.

این تاپیک 7 صفحه رفته جلو، ولی متاسفانه منهای 3-2 تا پست، هیچ نوشته منطقی و قشنگی از بچه های کنسول فن توش نیست. :(

- گرون بودن PC: این موضوع بیشتر از هر چیز دیگه به سلیقه و میزان توقع و حرفه ای بودن آدم توی سخت افزار بستگی داره! به هیچ وجه لازم نیست همه گرافیک GTX 590 یا Radeon HD 6990 داشته باشند! من 2 سال قبل یک کارت گرافیک GTX 260 خریدم به قیمت 235 تومن. کل این دو سال رو با کیفیت حداقل 6-5 برابر کنسول ها گیم بازی کردم و همین یک ماه پیش به خاطر اسمشو نبر 3 و Skyrim فروختمش به قیمت 140 تومن! این یعنی توی 2 سال من فقط 95 هزار تومن خرج کارت گرافیک کردم! حالا هی فکر کنید PC خوب 3 میلیون تومنه!
من بهتون قول میدم اگر سخت افزار بلد باشید و توقع غیرمنطقی نداشته باشید PC باز بودن بیشتر از کنسول باز بودن خرج نداره!

- کنسول راحت تره و با تلویزیون بزرگ بازی میشه: همین الان PC من به تلویزیون ال سی دی 32 اینچ وصله! هیچ مشکلی هم باهاش نیست! ماوس و کی بردم هم وایرلسه و دسته وایرلس هم دارم (EEE Stick که عین کنترلر Wii هستش) و هر موقع دوست داشته باشم می تونم برم عقب! در کل مطرح کردن یه همچین چیزی به عنوان مزیت کنسول اصلا جالب نیست، چون PC به راحتی قابل تغییره و هر چی دوست داری می تونی واسه اش بگیری.

- بازی های PC به درد نمی خوره: این یکی که دیگه اصلا خنده داره! ظاهرا بازی از نظر بچه ها یعنی بازی انحصاری! این همه بازی مشترک میاد که اگر 10 ثانیه نسخه PC اش رو ببینیم دیگه به نسخه کنسولش نگاه هم نمیشه انداخت! هر کس که بتونه حریف یک PC بشه، علت کنسول خریدنش فقط اینه که بازی های انحصاری کنسول رو از دست نده، وگرنه اکثریت قریب به اتفاق بازی ها روی PC هم میان و بهتر هم هستند.

-------------------------------------------------------------------------------------
در کل کنسول فقط یک مزیت بزرگ به PC داره: استفاده اش برای کسی که مهارت زیادی نداره، مثلا کسی که نمی تونه جملات انگلیسی موقع نصب یک بازی رو بخونه، یا یک بازی رو کرک کنه، یا خرابی های ساده یک کامپیوتر رو تعمیر کنه، خیلی آسون تره. کلا سادگی و راحتی کنسول یه مزیته براش و واقعا " برای کسی که PC داشتن بلد باشه" کنسول داشتن مزیت خاصی نداره... :)

• Like
Reactions: Heart Broken
خسته نباشی واقعا ، غیب گفتی ؟ :d

به جان جدم قسم بخورم باور میکنی که منم موافقم کنسول به صرفه تره ؟!
مگه من گفتم کنسول کم صرفه تره ؟ من توی پستم هم گفتم فقط بحث پوله . هر کس پولشو داشته باشه میخره هر کی هم نداشته باشه نمیخره
بیخود نزنید توی سر یه پلتفرم ، هر کدوم مزایای خودشو داره ، دیگه بحثه جیب ماست که سبک سنگین میکنیم که آیا میصرفه برامون که مثلا PC رو به روز کنیم یا نه !
درک موضوعاتی به این سادگی اینقدر سخته ؟!
توی پست قبلیم گفتم الانم میگم ، اونقدر احمق نیستم که از لجاجت خودم رو از بازیهایی مثه Uncharted و GOW محروم کنم
من این همه بحث کردم شما هنوز نفهمیدی که من از پلتفرم خاصی طرفداری نمیکنم فقط دارم میگم یه سری حقایق انکار ناپذیر رو بیخود و بی جهت و از روی تعصب انکار نکنید
دیگه همه میدونن توی گرافیک اونم توی آخرای نسل بازیهای PC برتر هستند همونطور که هیچ کس منکر این مساله نمیشه که بازیهای انحصاری کنسول بیشتر و متنوع تر هستند.

اره منم انصافا حرفتو قبول دارم
خدایش خرج کردن برای ارتقا pc جزئ ضرر هیچی نداره

ولی اینو قبول داری لذت بازی با کنسول به مراتب از pc بالاتره؟؟؟؟؟؟

اره منم انصافا حرفتو قبول دارم
خدایش خرج کردن برای ارتقا pc جزئ ضرر هیچی نداره

ولی اینو قبول داری لذت بازی با کنسول به مراتب از pc بالاتره؟؟؟؟؟؟

نه قبول ندارم ، چون همون کاری که با کنسول میشه کرد با PC هم میشه کرد
به شخصه PC رو به یه تلویزیون 37 اینچ توی اتاقم وصل کردم ، از دسته ی بی سیم 360 هم برای بازیها استفاده میکنم
برای FPS ها هم با ماوس و کیبورد خیلی راحت تر هستم و با مانیتور 22 اینچ بازی میکنم.
کنسول ها رو هم به همون تلویزیون وصل کردم و از هر سه تاشون لذت میبرم :d

only sony :
تازگی ها کنسول خریدی بدنت یکم گرمه ...
صحبت هم سر پول پای PC یا کنسول نیست , صحبت سر قدرت . عنوان تاپیک یک بار دیگه بخون ...
هر وقت U3 یا هر بازی کنسولی تونست 1080 اجرا بشه یا 60 فریم مثل آدم باشه و انواع افکتهای DX11 داشته باشه ( حالا DX11 بماند , تو بگو DX10 ) اون وقت بیا اینجا گرافیک کنسولی گرافیک کنسولی راه بنداز ....

البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

دمت گرم به هر صورت، اما انقدرا هم طولانی نبود. مصاحبه های دنیای تصویر رو دیدی؟ اونو کسی ترجمه کنه (مثلا به انگلیسی) پیر میشه نه این 4 خط رو!

آقا من کاری به این بحث مسخره ندارم... ولی توی اون نمودار بالا قدرت کارت گرافیکی پی سی 9 عنوان شده قدرت کارت گرافیکی کنسول 1 چه جوری حساب کردن که شده 10 برابر!!!؟؟؟
ریاضیات نوین پایه ریزی شده 9 ده برابر یکه....!!!!!!!!!

دو تا نکته داره حرفت. یکی 10 برابر که خوب تو منبع نیست و دوست مترجممون خودش حساب کرده (یعنی من که تو منبع ندیدم) و دوم اینکه بحث مسخره ست. نه با این عنوان، ولی کلا موافقم. نمی دونم چرا اصرار داریم به بقیه بقوبولونیم که اون که من می گم درسته و تو غلط می گی یا اون که من دوس دارم خوبه و اون که تو دوس داری خوب نیست. کسایی هستن اصلا از موس دس گرفتن بیزارن. دقیقا دوباره بازی خورهایی می شناسم که دسته رو دوس ندارن. من خودم بازی رو کامپیوترمو خیلی دوس دارم و کلی هم خرجش کردم و مونیتور 22 گرفتم که نسبت به 17 سابقم خیلی بزرگتر بود. ولی در عین حال خوشم میاد وقتی با مونیتور 40 اینچی خونمون پلی استیشن بازی می کنم. هردوش لذت بخشه. کامپیوتر لذت بخش تره چون همه چی توش سریع تره، و پلی استیشن هم لذت بخش تره چون همه توش بزرگ تره. برای همین اگه وقت کنم بازی ها رو رو هر دوش انجام می دم. هردوشون قشنگن. حالا آدم اگه بخواد یکیشونو انتخاب کنه، باید به سطح پولش و کارایی و وقتش و علاقش نگاه کنه. نمیشه یه حکمی صادر کرد و گفت این مثلا انحصاری داره اون نداره (که اتفاقا همشونم دارن و همشونم بازی های سال میشن تو مجله و سایت های مختلف) یا این گرافیک داره اون نداره، بحث های درستی نیستن. الان وی گرافیک نداره، عین دسته هاشم سونی زده، ولی هنوز پرفروش ترینه. این حرفا نیست که.

• Like
Reactions: Real Madrid 9
توی پست قبلیم گفتم الانم میگم ، اونقدر احمق نیستم که از سر لجاجت خودم رو از بازیهایی مثه Uncharted و GOW محروم کنم
دقیقا همینطوره رو این که بحثی نیست مسئله سر انتخابه وگرنه اگه بشه همشو داشت که عالیه. شما بخوای بین PC و کنسول انتخاب کنی کدومو انتخاب میکنی؟ (که این مسئله هم به سلیقه ی افراد بر میگرده و هیچ سلیقه ای رو هم نمیشه محکوم کرد)

به هر حال من میدونم که حتی خودتون هم منکر کیفیت برتر PC برای اجرای بازی‌های رایانه‌ای نیستید، که همین کیفیت دلیلی بر برتر بودن پلت فرم PC هست.
نکتش اینه که به نظر من پلتفرم بهتر الزاما اونی نیست که گرافیکش بهتره

من بهتون قول میدم اگر سخت افزار بلد باشید و توقع غیرمنطقی نداشته باشید PC باز بودن بیشتر از کنسول باز بودن خرج نداره!

-------------------------------------------------------------------------------------
در کل کنسول فقط یک مزیت بزرگ به PC داره: استفاده اش برای کسی که مهارت زیادی نداره، مثلا کسی که نمی تونه جملات انگلیسی موقع نصب یک بازی رو بخونه، یا یک بازی رو کرک کنه، یا خرابی های ساده یک کامپیوتر رو تعمیر کنه، خیلی آسون تره. کلا سادگی و راحتی کنسول یه مزیته براش و واقعا " برای کسی که PC داشتن بلد باشه" کنسول داشتن مزیت خاصی نداره... :)
خیلی بیشتر خرج داره. خیلی.
مزیت خاصشون عناوین انحصاریشونه.

صحبت هم سر پول پای PC یا کنسول نیست , صحبت سر قدرت . عنوان تاپیک یک بار دیگه بخون ...
هر وقت U3 یا هر بازی کنسولی تونست 1080 اجرا بشه یا 60 فریم مثل آدم باشه و انواع افکتهای DX11 داشته باشه ( حالا DX11 بماند , تو بگو DX10 ) اون وقت بیا اینجا گرافیک کنسولی گرافیک کنسولی راه بنداز ....
مسئله اینجاست که با PC نمیتونی U3 رو بازی کنی؛نه 1080p با 60فریم نه 720p با 30 فریم :d

مگه pc فقط ماله بازیه؟؟
شما اون 1000 دلاری که میدی علاوه بر بازی امکانات بینهایتی بهت میده
شما اون 1000 دلاری که میدی فوقش 500 تاش بابت بازیه

بحث ما سر بازیه الان خو .

اصلا PC برای بازی کردن ساخته نشده اما Console مخصوص بازی هست .

only sony :
تازگی ها کنسول خریدی بدنت یکم گرمه ...

بابا من از 10 سالگی کنسول دارم تا الان که 22 سالمه :>

اقا همین u3 که اسمشو بردی همینجوریش بالاترین حد این نسله به گفته ign و خیلی از کسای که تجربش کردن وای به حالی که رو 1080 اجرا بشه یا 60 فریم باشه و انواع افکتهای DX11 داشته باشه

نه داداش غیب نگفتم شاید شما پولداری از هر دوشون داری ولی ما هنوز دستمون تو جیبمون نمیره بخاطر همین یکی رو داریم

باو تو گفتی داشتن ِ دوتاشون بهتر از اینه که یکیشون رو داشته باشی ، خب واضحه که هر دوتاش رو داشته باشی بهتره ،این چه ربطی به این داره که من دستم تو جیب خودمه و شما دستتون تو جیب کسه دیگه؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or