pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
خرید کنسول بهترین راه برای بازی کردنه.کلا اون تفاوت اندک بین گرافیک کنسول و PC اصلا ارزش هزینه یک PC خوب رو نداره.من خودم یکساله کنسول گرفتم و قبلش همیشه PC داشتم و به نظرم لذت و دقتی که موس داره تکه! اینا رو میگم که فکر نکنید فن دواتیشه ی کنسولم.
ولی وقتی عنوانهای انحصاری فوق العاده رو کنسول میاد مگه میشه گیمر باشی و قیدشون رو بزنی!من خودم فقط بهخاطر همین کنسول خریدم.
بازهم به نظرمن گرافیک قسمت دومه قضیه ست مهمترین قسمت گیمپلیه که تفاوتی نداره.الان هم که گرافیک کنسول به نظر خوب نمیاد بدلیل اینه که این نسل اخرای عمرشه وگرنه 5سال پیش ملت با دیدن بازیهاش کف و خون بالا میووردن!
تنها مزیت PC رزولوشن خوبه که اونهم ارزش پول خرج کردن نداره. خود من 3 سال پیش 1سیستم بستم فقط کارت گرافیکش هم قیمت 1کنسول بود بعدا هم باز یه دستی به CPU رسوندم الان باز تو BF3 کم میاره چه جور! حالا میتونم 1تومن خرج کنم یه یه سیستم خوب(نه عالی) بگیرم و 2باره 3-4 سال دیگه کاسه ی چه کنم چه کنم دستم بگیرم یا با همون پول 1کنسول بگیرم 7سال مطمئن بازیکنم؟ انصافا نظر شما طرفداران PC چیه؟بگید.
(تازه بدون در نظر گرفتن حناوین فوق العاده انحصاری.)

بحث سر این چیزا نیستش.اگر اینطوری باشه که میشه گفت انچارتد و گیرز به کل هیکل PC میرزه.از نظر متنوع بودن گیم که خوب کنسول خیلی سرتر از PC هستش.در کل کنسول برای بازی کردن خیلی مناسب تر از PC هستش.
این نظر تو هست الان 85% گیم های که هر سال ریلیز میشن مولتی پلتفرم هست و باز 90% از نظر کیفیت یه سر گردن بالاتر هست فقط Res و AA رو حساب کنید میفهمید! حالا می مونه بازی های انحصاری که در اصل کنسول رو زنده نگه میداره مثلا Halo - Geow - AW از 360 بگیری هیچ کس نمیره طرفش اگه AutoAim و سادگی بیش از اندازه بازی ها رو برای راحتی گیمر ها تنوع میدونی پس خوش باشید!
حاضرم شزط ببندم یه بازی مثل Hard Reset رو درجه Hard جلوی شما کنسول فن های عزیز بذاری 5 دقیقه هم نمیتونن بازی کنید!
برای PC انحصاری کم هست ولی همون تعداد کم از خیلی از عنوان های کنسول سرتره! همین شما کنسول فن ها با دیدن دو تا اسکرین از Crysis 2 GF3 Witcher 2 روی PC میبینی چه اتفاقی براتون میوفته؟:d

آخرین ویرایش:
هر کی پولشو داره PC شو به روز میکنه و از Advantage هاش نسبت به کنسول ها استفاده میکنه در کنارش هم بازیهای انحصاری کنسول ها رو بازی میکنه
هر کی هم پولشو نداره فقط با کنسول بازی میکنه
دیگه این همه دعوا و بحث نداره
اون موضوع تلویزیون 52 اینچ و ... هم خیلی مسخرست ، چون با PC هم میشه این کار رو کرد و گیم پد هم که دیگه همتون میدونید واسه PC محدودیتی وجود نداره.
زمینه ! ضمیمه !
اسباب خنده ی ملت رو هم فراهم نکنید ... دیگه دو آتیشه ترین فن های کنسول هم میدونن که حداقل توی یکی دو سال گذشته و تا آخر این نسل بازیهای PC از لحاظ گرافیکی خیلی بهتر هستند.
و البته اینکه هر کس پولشو داره و سخت افزار قوی داره میتونه همون گرافیک بهتر رو با 60 فریم بازی کنه و روی 30 فریم قفل نیست !

همین 2سال و که میگی pc بهتر بوده تو بهترین بازیهای pc بگو منم کنسولو میگم اوکی؟؟
بعد قصاوت با بقیه؟

2009= uncharted2 بهترین بازی و بهترین گرافیک
2010= RDR بهترین بازی و GOD3 بهترین گرافیک

PC نمیبینم این وسط =))

pc کیلویی چند . من یادمه بخاطر God of war 3 رفتم ps3 خریدم حالا کی میاد به خاطر یه دونه بازی pc بخره الان تو خونه با کامپیوتر یک میلیون هشتصد هزار تومانی فقط وب گردی میکنیم

این نظر تو هست الان 85% گیم های که هر سال ریلیز میشن مولتی پلتفرم هست و باز 90% از نظر کیفیت یه سر گردن بالاتر هست فقط Res و AA رو حساب کنید میفهمید! حالا می مونه بازی های انحصاری که در اصل کنسول رو زنده نگه میداره مثلا Halo - Geow - AW از 360 بگیری هیچ کس نمیره طرفش اگه AutoAim و سادگی بیش از اندازه بازی ها رو برای راحتی گیمر ها تنوع میدونی پس خوش باشید!
حاضرم شزط ببندم یه بازی مثل Hard Reset رو درجه Hard جلوی شما کنسول فن های عزیز بذاری 5 دقیقه هم نمیتونن بازی کنید!
برای PC انحصاری کم هست ولی همون تعداد کم از خیلی از عنوان های کنسول سرتره! همین شما کنسول فن ها با دیدن دو تا اسکرین از Crysis 2 GF3 Witcher 2 روی PC میبینی چه اتفاقی براتون میوفته؟:d
دوست عزیز میشه بگی این درصد ها رو چطوری اینقد دقیق حساب کردی؟؟؟
شما 10 تا عنوان انحصاری برای PC رو بگو که طرف حاضر باشه به خاطرش قید کنسول رو بزنه و بره طرف PC!!!
دیدم کسایی رو که به خاطر God of War 3 همه دردسرهای PS3 رو به جون خریدن و مشابه همین موضوع برای X360 ! #:-s

با سلام
اکثر کسایی که دست به PC نمی زنند اینه که طرف رفته یک و خورده ای خرج یه کامپیوتر کرده بعد 3 ماه بعدش یه بازی میاد که اون کامپیوتر رو باید بندازه دور و دوباره خرج کنه.....ولی یه کنسول خریده 360 یا PS3 هر بازی که میاد نگران این نیست که حالا این بازی اجرا نمیشه راحت بازی رو تو کنسول میذاره و بازی میکنه.کنسول هم که دیگه عوض کردن نمی خواد.....

اون آقا که اون عکس رو منتشر کرده فکر کنم کامپیوتر 10 میلیونی رو میخواست بگه که از کنسول قدرتش بیشتره.بله منم منکر این نمیشم اما 10 میلیون کجا و 300 تومن کجا.آینده هم بازم ماله کنسوله همین الانشم کم شرکتی با دله خوش واسه پی سی بازی پورت میکنه اونم با ترس آخه یکی نیست بگه مردم مگه پول مفت دارن بدن یه سیستم 3 یا 4 میلیونی بخرن چند ماه دیگه واسه بازی جدید باز برن پی سی شونو آپ کنن مثلا برای بازی ای مثل جی تی ای خب برادر من یه کنسول بخر 7 سال واست کار کنه همه بازیا رو ساپورت میکنه با 300 تومن مفت.شما برنده رو نگاه کنید چه از نظر کیفیت چه از نظر اقتصادی کنسول حرف اول و انتخاب اوله من دیوونه نیستم واسه بازی پول واسه پی سی بدم.لطفا فن بازی در نیارید عاقل همینکارو میکنه.اون عکسم فیکه اون چه آماریه آخه.

• Like
Reactions: Fu11 GAME
دوستان توجه کنید این کنسول‌ها در صورتی که همین چند بازی انحصاری ناب رو نداشتند از زباله هم پست تر بودند!
شمایی که میفرمایید جمع کردن یک PC خوب برای گیم هزینه بره و ده‌ها برابر قیمت کنسول میشه این رو دقت کنید که هر چی بیشتر پول بدید همون قدر آش میخورید، شما توجه به این نکته نکردید که کسی که سراغ کامپیوترهای گران قیمت میره کیفیت بازی رو در اولویت قرار میده، چون میدونه به اندازه ده‌ها برابر کیفیت بهتری رو در بازی با PC تجربه می‌کنه.

همین 2سال و که میگی pc بهتر بوده تو بهترین بازیهای pc بگو منم کنسولو میگم اوکی؟؟
بعد قصاوت با بقیه؟

2009= uncharted2 بهترین بازی و بهترین گرافیک
2010= RDR بهترین بازی و GOD3 بهترین گرافیک

PC نمیبینم این وسط =))

شما درست میگی ، خیلی هم درست میگی
شما سیستم درست حسابی نداری و C2 و Withcher 2 و Crysis Warhead و GF3 رو با بالاترین تنظیمات بالا نکردی مجبور نیستی یه لیستی رو که معنیش رو نمیدونی و مبنای انتخاب هاش رو هم نمیدونی فرت و فرت کپی پیست کنی واسه منی که صد برابر شما این لیست ها رو از برم.
یه جیزی رو که امثال شما ها هیچ وقت درک نمیکنند اینه که از بهتر بودن PC یا کنسول پولی تو جیب من و شما نمیره
نه من بخاطر حماقت ، خودم رو از بازیهایی مثه GeOW و Uncharted و RDR محروم میکنم و نه کسی که پولشو داشته باشه خودشو ازون بازیهایی PC که اسم بردم محروم میکنه.
یه سری چیزا حقایق انکار ناپذیر هستند که رد کردنشون باعث ضایع شدن خودمون میشه
این که بازیهای انحصاری کنسول ها بیشتر هستند و اینکه گرافیک بازیهای PC بخصوص توی آخرای نسل بیشتر از کنسول هاست ، فکت هایی هستند که فقط امثال شما از پس انکارشون بر میان

آخرین ویرایش:

عجیب حرفتون یعنی این کنسولها بر تریشو از همین 15% درصد باقی مونده بازی ها داره ؟ :d
بازی های کنسول براتون ساده هست خیلی ؟ اره؟ :d
تنوع تعریف جدیدش اینی بود که شما گفتی؟:-b

دوستان توجه کنید این کنسول‌ها در صورتی که همین چند بازی انحصاری ناب رو نداشتند از زباله هم پست تر بودند!
شمایی که میفرمایید جمع کردن یک PC خوب برای گیم هزینه بره و ده‌ها برابر قیمت کنسول میشه این رو دقت کنید که هر چی بیشتر پول بدید همون قدر آش میخورید، شما توجه به این نکته نکردید که کسی که سراغ کامپیوترهای گران قیمت میره کیفیت بازی رو در اولویت قرار میده، چون میدونه به اندازه ده‌ها برابر کیفیت بهتری رو در بازی با PC تجربه می‌کنه.
بحث بازیهایه انحصاری نیست این حرف شما درست و نسنجیده هست بحث یک سیستم خوب با قیمتی خوب هست شما به بازیهایه انحصاری کنسولها کن از 10 تا هم کمتر از ملیون بازی ای که در عمر یه کنسول بیرون میاد یعنی انقدر واسه طرف تفاوت میکنه؟من که فکر نمیکنم .مثل شما چند نفر هستند که آش خوب و چند بشقاب بخورن؟کمتر از انگشتهایه دست.پس همه نمیتونن اون سیستم فضایی رو داشته باشن اینجاست که کنسول خودشو نشون میده و یک چیزه دیگه اگه همه میتونستن سیستم 10 میلیونی بخرن شک نکن کنسول 10 میلیونی هم میساختن با گرافیک خدا و سیپیو خدا و ........

همين الانشم از بازي هاي PC بيشتر سود مي كنن ناشرها!
.خودم PC باز هستم ولی این حرفت رو قبول ندارم.
PC اسیر دست پایرسی شده، و فعلا کنسول ها سودشون بیشتره.
ای شا الله 1-2 سال دیگه PC از نظر سود همه کنسول ها رو سوسک میکنه.>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or