pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
تا وقتی من بودم دعوا نبود. تا من رفتم دعوا شروع شد؟ چرا منو صدا نکردین؟ بیگی که اومد:

zwt0lbyiyvv1e9tryl.jpg

اون دوستانی که میگن کنسول مختص به بازیه و هر چیزی رو بهر کاری ساختن و ادعا میکنن که پی سی چون چند کار رو انجام میده پس برای بازی نیست..
خدمتشون عرض کنم که اتفاقا برعکس، کنسول نوعی پی سی هست که همه قابلیت هاش رو حذف کردن و فقط قابلیت بازی کردن رو باقی گذاشتن :) (دلیل؟ پایین آوردن قیمت و انحصار و کسب در آمد توسط شرکت تولید کننده کنسول)
قبول کنید که اگر عناوین انحصاری کنسولها (که از تعداد انگشت های دست کمتر هستن) نبود.کنسول ها هیچ حرف دیگه ای نداشتن.

البته من فن پی سی نیستم ها.تنها دارم حقیقت رو میگم.خودم هم اسیر همین بازی های اختصاصی کنسولهام و خواهم ماند (متال گیر، هاروست مون، و فاینال)

مگه pc فقط ماله بازیه؟؟
شما اون 1000 دلاری که میدی علاوه بر بازی امکانات بینهایتی بهت میده
شما اون 1000 دلاری که میدی فوقش 500 تاش بابت بازیه

بحث ما الان تو ضمینه بازی هست درسته ؟ نمی خوایم استفاده های دیگرو بسنجیم فقط در باره گیم صحبت می کنیم شما pc رو در نظر بگیر که فقط برای گیم بسته شده ...!

فکر کنم همه عاقبت این تاپیک میدونن بحث چی میکنید آخه؟! PC رو اصلا با کنسول قیاس نکنید که خنده دار هست الان هم آخر نسل و خدمات کنسول ها هست:d همه PC دوست شدن و امار میدن! هم کنسول بازی انحصاری خوب داره هم PC همون WoW کل بازی های کنسول میذازه جیب بغلش از هر لحاظ که فکر کنید:d

نمیدونم چطور اینو شما میگین به نظره من هیچ عقل سلیمی اینو قبول نمیکنه ( البته تو پرانتز به کسی بر نخوره ها قصد جسارت ندارم ) که بره یه pc بخره برا بازی اونم چی 2 سال بعد مثلا کارت گرافیکی که خریدی 800 تومنو بفروشی چیه که دیگه بازی های جدیدو نمیکشه بعد از طرفی مدلای جدید میاد بعد اون 800 تومنیه باید بفروشی 100 تومن چون اینو همه میدونن ایران میری بخری قیمت خونشونو میگن وقتی میخای بفروشی انقد راجبش بد میگن حتی حاضر میشی 80 تومنم بدی چیزی نیستکه یه صفر ازش کم میشه این تازه کارت گرافیکشه وای به روزی یه پردازنده 7 یا ... هسته ای بندازی روش که واویلا میشه قیمتا سر به فلک میزنه حالا قطعه های دیگرو نمیگم بعد 2 سال میفهمی چه اشتباه بدی انجام دادی مثلا همون پولیکه به کارت گرافیکت دادی میتونستی با نصفش یه کنسول بخریو ازش لذت ببری ولی پولتونو به یه چیزی دادین که بعد 2 سال اصلا به درد نمیخوره همون سیستمیکه 2 سال قبل فکر میکردی رویایی جمع کردی بعدا میفهمی در مقابل کنسول 320 تومنی داره کم میاره این خیلی بده خوب هیچ عاقلیم این کارو نمیکنه مگه کسیکه براش پول مهم نباشه یعنی بچه مایع دارا نه ما کسیم که این حرفارو زده حتما 100 هزار میلیارد براش 1 تومنه به قول تیلیاردرا که این حرفارو زده یا از نداشتن نفسش از جای گرم بلند میشده که اینارو گفته تازه بازی هایی که برا کنسولا میاد کجا بازی هایی که برا pc میاد کجا اصلا قابل قیاس نیستن اینو خود بیلگیتم میگفت تنها کاریکه میکردم فقط بهش میخندیدم همین چون ... شعر بود برام همون منظورم ( پروین اعتصامی بود ) به قول دوستانم یچی الان مثلا یه سیستم روایی جمع کردی 3 ملیون خوب اولین روزا 10 تا بازی میتونی بازی کنی مثلا تازه بازی های انحصاری توشون نیستن خوب بعد گذشت 2 سال اون 10 تا میرسه به 5 تا بازی اونم با افت فریم اینای شدید اونوقت میفهمی pc ادمو به چه روزی میندازه با اینهمه خرج کردن البته حالا بعضی ایرادات تو نصبو اینارو بیخیال میشیم برا اینکه مثلا کل سیستموتونو بشناسه باید 64 بیت بریزی بعد اکثر بازیا تو 64 اجرا نمیشن مکافات دیگه البته باز میگم پولدار باشی 3 ملیون پول یه ادامس اوربیته چیزی نیست که .

استاد من شخصا از طرفداران سرسخت PC Gaming هستم ولی حالم از WOW بهم میخوره و اگه مجانی هم باشه بازیش نمیکنم چه برسه که بخوام بابتش پول بدم ! رسما در کنار Stronghold جزو مستهجن ترین بازیای تاریخ میدونمش ! :d
کی میگه هرکی WOW میبینه آه از نهادش بر میاد ؟! من هم دیدم هم بازی کردم هم به جای AAH بلند شدن از نهادم Ah بلند شد ! انگار بازی مال 10 سال پیشه ... :-& هیچی نداره این بازی با این گیم پلی مسخرش ! :-&
درسته PC بهترین پلتفرمه ولی قرار نیست همه از WOW خوششون بیاد , همونجوری که من این بازی رو مایه ی ننگ PC Gaming میدونم ! یه بازیه بسیار چیپ که ارزش 10 دلارم نداره ! میگن 20 میلیون یا بیشتر کاربر داره (دقیق نمیدونم) , اگه 20 میلیون باشن , 31 میلیونشون تو ایرانن خو ! :|
:d آقایون ترور شخصیت نکنید , اینا همه نظرات شخصی بنده در مورد PC Gaming بود ! :d
این بحث که ربطی به تاپیک نداره! ولی بگم که مبحث سلیقه رو لطفاً گل نگیرید

اره کنسول مال فقط مال بازیه ولی PC هم برای بازیه و هم برای هزارتا کار دیگه!!!
حالا شما صبر ایوب که سهله صبر شیطان هم داشته باشی بعد از Y سال نمیتونی WOW رو روی قوطی حلبی بازی کنی!!!=))
دقیقا!!! کی میتونه WOW رو ببینه و اه از نهادش در نیاد!!!
منظورت دغدغه هست نه؟
نه اصلا!!! اپگرید که نه ولی نظرت در مورد اپدیت چیه؟ یا خراب شدنش؟؟؟ جای بسی تامل هست!!!
اره؟ راستی؟ پس چرا شما کنسولیا یه بند میایین گرافیک انچارتد رو تو چش و چال ما فرو میکنین؟
فعلا دوتا از دوستام جای منو میگیرن تا من فردا صبح بیام تا دوباره بحث کنیم!!!
خوش باشین با قوطی حلبیتون!!!
ممنون از همه دوستان بابت نظرات کوبنده و سازنده و .......
بذارین تجربه خودمو بگم : بعد PS1 دیگه سراغ کنسول نرفتم و فقط PC باز بودم. تا همین چند وقت پیش PC رو میپرستیدم ولی خب دیگه چشام وا شد، شما اصلا PC داشته باش خدا، وقتی بازی براش نمیاد (یا میاد و نتونی بازی کنی مثل H.A.W.X 2) دیگه فایده ش چیه؟؟؟ مگه بازی فقط تو استراتژیک خلاصه شده؟ این همه ژانر !
جدا الان پشیمونم که این همه سیستمم رو Upgrade کردم فقط و فقط به خاطر Gaming که چیزی هم بهمون نچسبید!
خلاصه اینکه کنسول با وجود سخت افزار ضعیفش بهتر از PC هست.
اینا نظرات شخصی من بود.
با تشکر از همه دوستان :x

کسی که گیمر هست حوصله نداره واسه یه بازی صبر کنه که مثلا کی میخواد برا کنسول یا پی سی بدن بیرون بعد بازی کنه در حالیکه بقیه دارن اونور بازی میکنن این بحث قبلا هم اینجا زیاد بوده باید از همه چیز استفاده برد در حال حاضر هم باید گفت عناوین مطرح دنیا رو کنسولها بیشتر عرضه میشن پس دلیلی نداره بمونیم ببینیم کی سازنده ها حال میکنن برا پی سی میدن بیرون و واقعا هم فوق العاده هستن بنابراین نتیجه میشه این که اون کسایی که توان مالی لازم رو دارن هر سه پلتفرم رو میگیرن اونایی هم که ندارن اون پلتفرمی رو بازیهاش براشون جذابتره رو میگیرن اونایی هم که توان مالی دارن ولی با اون پلتفرم دشمنن همون فن های دو اتیشه که حسابشون جداست کلا
یه چیز رو هم بگم به این اسامی یه نگاه بندازین بد نیست
red dead -gears of war3-uncharted-halo-la noire ,,,,,,,,, انصافا میشه از اینا گذشت بخاطر وارکرافت اوه اوه یادم رفت metal gear
والسلام
الان نیاین بگین هر که فقط فلان چیز رو داره دلیل نمیشه که پول نداره بخره و از اینچیزا منظورم اصلا این نیست اون برمیگرده به علاقه طرف

فکر کنم همه عاقبت این تاپیک میدونن بحث چی میکنید آخه؟! PC رو اصلا با کنسول قیاس نکنید که خنده دار هست الان هم آخر نسل و خدمات کنسول ها هست:d همه PC دوست شدن و امار میدن! هم کنسول بازی انحصاری خوب داره هم PC همون WoW کل بازی های کنسول میذازه جیب بغلش از هر لحاظ که فکر کنید:d
بحث سر این چیزا نیستش.اگر اینطوری باشه که میشه گفت انچارتد و گیرز به کل هیکل PC میرزه.از نظر متنوع بودن گیم که خوب کنسول خیلی سرتر از PC هستش.در کل کنسول برای بازی کردن خیلی مناسب تر از PC هستش.

مگه pc فقط ماله بازیه؟؟
شما اون 1000 دلاری که میدی علاوه بر بازی امکانات بینهایتی بهت میده
شما اون 1000 دلاری که میدی فوقش 500 تاش بابت بازیه
خوبی شما؟ الان بحث Pc Gaming و PC ها مخصوص گیمه. حالا کاری نداریم به یه pCـه 5000$ چه کارهای میشه کرد، مهم اینکه ارزشش رو داره اینقدر خرج کنیم برای گیم یا نه؟

کسی که گیمر هست حوصله نداره واسه یه بازی صبر کنه که مثلا کی میخواد برا کنسول یا پی سی بدن بیرون بعد بازی کنه در حالیکه بقیه دارن اونور بازی میکنن این بحث قبلا هم اینجا زیاد بوده باید از همه چیز استفاده برد در حال حاضر هم باید گفت عناوین مطرح دنیا رو کنسولها بیشتر عرضه میشن پس دلیلی نداره بمونیم ببینیم کی سازنده ها حال میکنن برا پی سی میدن بیرون و واقعا هم فوق العاده هستن بنابراین نتیجه میشه این که اون کسایی که توان مالی لازم رو دارن هر سه پلتفرم رو میگیرن اونایی هم که ندارن اون پلتفرمی رو بازیهاش براشون جذابتره رو میگیرن اونایی هم که توان مالی دارن ولی با اون پلتفرم دشمنن همون فن های دو اتیشه که حسابشون جداست کلا
یه چیز رو هم بگم به این اسامی یه نگاه بندازین بد نیست
red dead -gears of war3-uncharted-halo-la noire ,,,,,,,,, انصافا میشه از اینا گذشت بخاطر وارکرافت اوه اوه یادم رفت metal gear
والسلام
الان نیاین بگین هر که فقط فلان چیز رو داره دلیل نمیشه که پول نداره بخره و از اینچیزا منظورم اصلا این نیست اون برمیگرده به علاقه طرف

حرف حقو زدی عزیز :x

خب شاید یکی با بازی استراتژیک حال نکنه باید تو کفش بمونه؟ عجب منطقه جالبیه :))
قوطی حلبی چیزایی داره که با سیستم 2 تومنیم باید حصرتشو بخوری :d
اره؟ راستی؟ پس چرا شما کنسولیا یه بند میایین گرافیک انچارتد رو تو چش و چال ما فرو میکنین؟
یه یاداوریه ساده هست که کنسولو دسته کم نگیرید
:p

اره کنسول مال فقط مال بازیه ولی PC هم برای بازیه و هم برای هزارتا کار دیگه!!!
حرفه شما درسته اما ما بحثمون بازیه نه ارزش افزوده درسته ؟:x

---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 PM ارسال شده بود ----------

دوسته من کنسول کمبود گیم نداره که بخواد این کارو انجام بده کسی بازی استراتزیک و با کنسول نمی زنه متوجه مطلب که می شید ;)
آپگرید علاوه بر اون چیزایی که فرمودید یه هزینهای هم می خواد دیگه نمی خواد آیا !؟:-b
باشه میگیم استراتژیک اصلاً فن نداره...
ای بابا!!! ببینم سبک FPS چی؟! اونم فن نداره... دوماً آنلاین زدناشون هم درنظر بگیرید...
حسرت چه چیزایی مثلاً :-/ اصلاً همین حرفت واسه کنسولا کلی حسرت داره که نمیتونن بازی مورد علاقشون رو بصورت High End بازی کنن
به هر حال یه مزیته و باید درنظر گرفتش...
WOW استراتژیک نیست بلکه MMORPG هست...
آیا شما واسه گیم اورجینال هزینه نمیدید؟!

دوستانی که کنسول ندارن این دلیل نمیشه کنسول بد بدونن

به ولاااااااااااااااااااا من هردوشو دارم به پیر به پیغنبر حالم از بازی کردن با pc بهم میخوره
کنسول یه چیز دیگست
حالا تو میخوای 1000000000000000 میلیون پول پا سیستم بده برو بازی استراتژیک بازی کن =)) اونوقت من با 400 هزارتومان بهترین بازیهای دنیا رو بازی میکنم

در ضمینه بهترین گرافیک و بهترین بازی چندساله پشت سر هم کنسول داره برنده میشه شما هم سماغ بمکید >:)

هر کی پولشو داره PC شو به روز میکنه و از Advantage هاش نسبت به کنسول ها استفاده میکنه در کنارش هم بازیهای انحصاری کنسول ها رو بازی میکنه
هر کی هم پولشو نداره فقط با کنسول بازی میکنه
دیگه این همه دعوا و بحث نداره
اون موضوع تلویزیون 52 اینچ و ... هم خیلی مسخرست ، چون با PC هم میشه این کار رو کرد و گیم پد هم که دیگه همتون میدونید واسه PC محدودیتی وجود نداره.

دوستانی که کنسول مدارن این دلیل نمیشه کنسول بد بدونن

به ولاااااااااااااااااااا من هردوشو دارم به پیر به پیغنبر حالم از بازی کردن با pc بهم میخوره
کنسول یه چیز دیگست
حالا تو میخوای 1000000000000000 میلیون پول پا سیستم بده برو بازی استراتژیک بازی کن
yahoo_24.gif
اونوقت من با 400 هزارتومان بهترین بازیهای دنیا رو بازی میکنم

در ضمینه بهترین گرافیک و بهترین بازی چندساله پشت سر هم کنسول داره برنده میشه شما هم سماغ بمکید
yahoo_19.gif

زمینه ! ضمیمه !
اسباب خنده ی ملت رو هم فراهم نکنید ... دیگه دو آتیشه ترین فن های کنسول هم میدونن که حداقل توی یکی دو سال گذشته و تا آخر این نسل بازیهای PC از لحاظ گرافیکی خیلی بهتر هستند.
و البته اینکه هر کس پولشو داره و سخت افزار قوی داره میتونه همون گرافیک بهتر رو با 60 فریم بازی کنه و روی 30 فریم قفل نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or