pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
من خودم تا دو سال پیش pcباز بودم وهیچ وقت طرف کنسول نمی رفتم ولی خدا وکیلی دیگه از بازی کردن با موس وکیبورد خسته شده بودم و دوست داشتم رو مبل لم بدن ودسته رو بگیرم تو دستم بازی کنم وبه خاطر همین هم 360 گرفتم هم ps3 وبه جرات میگم بازی کردن با کنسول هزار برابر لذت بخش تر از pc بوده برام وازموقعی که با کنسولها بازی میکنم دیگه حتی نمی تونم ده دقیقه با pc بازی کنم،البته اینم قبول دارم که گرافیک pc بهتر از کنسوله ولی در عوض مزیتهایی که کنسول داره صد برابر بیشتر از pc هستش.

Red Dead: Redemption

It was the best game of my life

دسته ی وایرلس 360 میخرم واستون >:d<
کابل HDMI میخرم واستون که PC تون رو باهاش وصل کنید به تلویزیون >:d<
اگه قرار باشه کسی بازی با کنسول رو ترجیح بده علتش لم دادن رو کاناپه و این چیزا نیست
علتش اینه که بازیهایی که واسش میاد با توجه به جوی که رو شرکت ها بازی سازی حاکمه ، برای کنسول ساخته شدن و توی اکثر بازی ها از توان واقعی PC استفاده نمیشه ، حالا شما میخوای PC ـه 100 میلیونی داشته باش میخوای یه کیس زباله ی 500 تومنی داشته باش.باید بازی واسش بیاد که بتونی ازش لذت ببری
بازیهای انحصاری هم به موضوع دیگست که روی کنسول ها تنوع بیشتره
تمام اون مسائل بی درد سر بودن بازی با کنسول و نداشتن مشکلات گرافیکی و کلی درد سر دیگه ی مربوط به PC Gaming به سیاست بازی ساز ها بر میگرده نه مشکل ذاتی PC Gaming

10 برابر که چه فایده بگو 100برابر !چه فایده که استفاده نمی کنند و 2 تا استودیو کار درست نیست رو pc
اصل کاری خروجی گیم هست و باید قبول کنیم که برنامه نویسان و طراحان بازی رو کنسول بیشتر و قت و زحمت می کشند در نتیجه بازی های رو کنسول مثل gow3-gears of war3-Alan Wake- uncharted3 و................................
.را هیچ وقت رو pcنمی تونان شاهد و تجربه کرد که هر کدام برای خودشان شاهکاری هستتند و بس

• Like
Reactions: bluestar
خوب اگه 10 برابر قوی تره چرا بازی های مشترکش 10 برابر گرافیکش بیشتر و قوی تر نیست :دی
مثل این می مونه که من به شما بگم من 10 برابر قوی تره تو هستم و شما یه وزنه 100 کیلویی بلند کنی ولی من 150 کیلو بلند کنم..این که نشد 10 برابر.
گرافیک بازی هاش هر وقت 10 برابر شد اون موقع درست تره..الان گرافیک بازی هاش 2-3 برابر کنسول بشه یعنی فیلم!

اگه قرار باشه کسی بازی با کنسول رو ترجیح بده علتش لم دادن رو کاناپه و این چیزا نیست
علتش اینه که بازیهایی که واسش میاد با توجه به جوی که رو شرکت ها بازی سازی حاکمه ، برای کنسول ساخته شدن و توی اکثر بازی ها از توان واقعی PC استفاده نمیشه ، حالا شما میخوای PC ـه 100 میلیونی داشته باش میخوای یه کیس زباله ی 500 تومنی داشته باش.باید بازی واسش بیاد که بتونی ازش لذت ببری
تمام اون مسائل بی درد سر بودن بازی با کنسول و نداشتن مشکلات گرافیکی و کلی درد سر دیگه ی مربوط به PC Gaming به سیاست بازی ساز ها بر میگرده نه مشکل ذاتی PC Gaming

خب وقتی یه کنسول میاد شرکت بازی ساز می دونه با چی سرو کار داره تا چه حد می تونه بهینه بازی رو بسازه موتوره گرافیکی رو بر چه اساسی بسازه یه جور ثبات داره تو کارش مشخصه که تمایل بیشتری داره واسه ساختن بازی برای کنسول:-b
اما pc هیچوقت ثبات نداره ثبات نداشتنش هم مثبت هم منفی ! منفی واسه کسی که پولش زیاد نی که همیشه ارتقاش بده مثبت واسه کسی که همیشه می تونه ارتقاش بده و از آخرین توان استفاده کنه:d
همیشه عنوان های شاخ تو کنسول ها اومده به تاریخ مراجعه کنید و بنگرید :x

وقتی لذت شاهکارهایی مثل heavy rain و red dead و uncharted و gears و ... رو نمیتونی ببری میخوام 30برار قوی تر باشه !
اگه شرکت های سازنده بازی اینقدر پول پرست نبودن همین بازی های که میگی رو pc هم عرضه می شد اونموقع دیگه فرقی بین کنسول و pc نمیموند(تازه GeOW 1 هم رو PC منتشر شد که خداییش در سنگل پلیر تو PC بیشتر بهم حال داد)
الان هم میدون یک عده میان میگن pc نیاز به ارتقا داره که باید به این عده گفت اگه شرکت ها همونقدر که یک بازی رو برای کنسول بهینه و فشرده میکنن همین کار رو برای pc کنن اصلا نیاز به ارتقا تا 4 یا 5 سال نداره

به نظر من pc به درد گیمرهای هاردکور و پولدار میخوره که در کنار کنسول وبازیهای تاپش بازیهای مشترک رو روی پی سی با بهترین گرافیک بازی کنند شخصا اگر سرمایه میلیاردی داشتم این کار را میکردم ولی زهی خیال باطل!

دوست عزیز الان دیگه از وقت هیجانی شدن من گذشته.
من که نمیگم کنسول بهتره. میگم تجربه انحصاری های کنسول یه چیز دیگس. من LA Noire رو واسه 360 حریدم منتها تا فهمیدم واسه PC هم قراره ریلیز بشه نگهش داشتم تا با PC بازیش کنم. منتها الان باز خبرهایی میرسه از پورت شدن این بازی . یعنی یه تجربه تلخ دیگه.
کسایی هم که میگن کیبورد و موس خیلی خیلی بهتر از دسته هست مطمئن باشن تو تنفر نسبت به دسته به پای من نمیرسن. منتها این تا وقتی بود که با دسته 1 ساعتی بازی نکرده بودم . ولی الان اینو دارم بهتون راست و حسینی میگم بعد از بازی کردن با دسته دیگه حس و حال کیبورد و موس نیست اونم برای بازیهای با سبک اتومبیل رانی و هواپیما. وگرنه برای FPS دسته به پای کیبورد و موس نمیرسه، اونم نه لزوما همیشه.
من الان فرمون G27 خریدم. منتها نه برای PC. بلکه برای GT5. حتی لاجیتک هم برای سونی بیشتر سرمایه گذاری کرده تا PC.
این توصیه من به دوستان هستش:
اگه کامپیوتر خوب دارین و یا میتونین هر یکی دو سال ارتقا بدین PC فن باشین منتها سعی کنین از کنسول هم لذت ببرین.
اگه امکان تهیه و ارتقا کامپیوتر خوب رو ندارین مطمئن باشین با کنسول چیزی رو از دست ندادین الا گرافیک بالای کامپیوتر رو و یه چیزی هم دارین که PC فن ها ندارن اونم انحصاریهای کنسول هست.
البته اینها فقط برای گیم صادق هستن.

اینجا PCفن ها با خوشحالی تعصب رو پلتفرمشونو اعلام میککند! بدون تعصب فکر کنید و نظر بدین. همه گیمرها قبول دارند داشتن همه پلتفرم ها بهترین حالته ولی وقتی بهترین مطرح میشه انتخاب اول مهمه. من هم FPS رو روی PC بازی میکنم.در کل همه بازیها رو روی PC بازی میکنم بجز انحصاریها! و چون میتونم از رزلوشن نیتیو مانیتورم استفاده کنم تصاویر به شکل محسوسی شفاف تره و همچنین با دیتیل بیشتر. ولی اگر بخوام فقط یکیشونو انتخاب کنم؛ انتخابم PS3.
واضحه که بحث باید رو چیزی باشه که وجود داره. اگر....و.....و....بعدش هم.....و.....همه میومدن با PC بازی میکردن ومیفهمیدن کنسول اشغالی بیش نیست! اینکه نشد دلیل برتری PC!
دیگه اینکه انچارتد با چی ساخته شده؟ و بجاش TOMB RAIDER بازی میکنیم هم که خارج از موضوعه! :d

اگه کامپیوتر خوب دارین و یا میتونین هر یکی دو سال ارتقا بدین PC فن باشین منتها سعی کنین از کنسول هم لذت ببرین.
اگه امکان تهیه و ارتقا کامپیوتر خوب رو ندارین مطمئن باشین با کنسول چیزی رو از دست ندادین الا گرافیک بالای کامپیوتر رو و یه چیزی هم دارین که PC فن ها ندارن اونم انحصاریهای کنسول هست.
دقیقا

دوست عزیز شما لازم نیست زحمت بکشید واسه من دسته وایرلس وکابل Hdmi بخرید من خودم دارم،نکنه میخای من با دسته وایرلس بشینم بازیهای استراتژی بازی کنم .شما منظور منو متوجه نشدی من میگم بازی کردن با کنسول خیلی راحت تر وکم دردسرتر از pcهست،وبهترین بازیها همیشه واسه کنسول میادو وبازی درست حسابی واسه pc نمیاد ،وتازه اگه یه بازی خوب هم رو pc بیاد چون درست بهینه نشده رو هر سیستمی به راحتی اجرا نمیشه.pc واسه بازیهای استراتژیکی خوبه که من از این بازیها نفرت دارم.

موضوع دیگریهم که هست . اینه که : خیلی از بازی های توپ رو همین کنسول ساز ها سفارش میدن . مثل همین انحصاری های سونی . و همین باعث میشه فروش بازی های PC از کنسول ها سبقت نگیره

خب محمود جان با حرفات موافقم !
اما کنسول صرفا واسه گیمینگ طراحی میشه !
به نظرم توی تمام سبک ها جز شوتر کنسول برتری داره نسبت به پی سی !
ورزشی، رانندگی، خلبانی، شبیه سازی ! و بازی های ارکید و ادونچر و اکشن
هر چند سبک های اصلی متعلق به پی سی هستن، مثل نقش افرینی و شوتر اول شخص !
اما با وجود امکاناتی نظیر کینکت، موو، Wii ، و یا کنسول های دستی و تنوع بازی هاشون میشه گفت تقریبا پی سی هیچ جرفی برا زدن نداره در زمینه ی گیم !!!
کورش جان نظرت محترمه، ولی به نظر من علاوه بر شوتر اول شخص و سوم شخص، توی سبک استراتژی و RPG هایی که مثل شوتر کنترل میشن (مثل Fallout و Mass Effect) هم PC برای بازی گزینه بهتریه.

خوب حالا خودت مقایسه کن ببین اینها سبک های مهمی هستند یا سبک Racing یا خلبانی یا شبیه سازی؟ کنسول هم توی بعضی سبک ها خوبه، ولی به قول خودت اونها در مقابل سبک های اصلی مهم نیستند (شاید غیر از ورزشی که سبک پرطرفداریه). یه سری سبک ها هم که کاملا مختص کنسوله (مثلا مبارزه ای).

در مورد جمله آخرت که پی سی هیچ حرفی برای گفتن نداره هم فقط می تونم بگم:
129fs3867689.gif

دوست عزیز الان دیگه از وقت هیجانی شدن من گذشته.
من که نمیگم کنسول بهتره. میگم تجربه انحصاری های کنسول یه چیز دیگس. من LA Noire رو واسه 360 حریدم منتها تا فهمیدم واسه PC هم قراره ریلیز بشه نگهش داشتم تا با PC بازیش کنم. منتها الان باز خبرهایی میرسه از پورت شدن این بازی . یعنی یه تجربه تلخ دیگه.
کسایی هم که میگن کیبورد و موس خیلی خیلی بهتر از دسته هست مطمئن باشن تو تنفر نسبت به دسته به پای من نمیرسن. منتها این تا وقتی بود که با دسته 1 ساعتی بازی نکرده بودم . ولی الان اینو دارم بهتون راست و حسینی میگم بعد از بازی کردن با دسته دیگه حس و حال کیبورد و موس نیست اونم برای بازیهای با سبک اتومبیل رانی و هواپیما. وگرنه برای FPS دسته به پای کیبورد و موس نمیرسه، اونم نه لزوما همیشه.
من الان فرمون G27 خریدم. منتها نه برای PC. بلکه برای GT5. حتی لاجیتک هم برای سونی بیشتر سرمایه گذاری کرده تا PC.
این توصیه من به دوستان هستش:
البته اینها فقط برای گیم صادق هستن.
خوب به هر حال سلیقه تون محترمه، ولی قبول کنید که یه مقدار منحصر به فرده.

یعنی به عنوان کسی که کارت گرافیک Lightning داره و از PC سر در میاره، این که از انحصاری های کنسول لذت بیشتری بردید، یا این که دسته کنسول باعث شده دیگه حس ماوس و کی برد رو نداشته باشید به نظرم خیلی تجربیات منحصر به فرد و تکیه. نمی دونم شاید سبک های خاصی رو دوست داشتید که با دسته بهتر بازی می شدند، ولی تجربه شخصی من (و فکر می کنم اکثر بچه های دیگه) کاملا خلاف اینه و دسته در مقابل ماوس و کی برد برای ما اصلا به حساب هم نمیاد، مگه این که بازی های خاص مثل تکن یا مرتال کمبت یا فیفا و ... در کار باشه. :)

من هم مثل شما در اصل PC باز بودم و به خاطر بعضی بازی های مهم که روی PC نمیاد کنسول گرفتم، ولی تجربه من از کنسول خیلی با شما فرق می کنه و تا مجبور نباشم نمیرم سراغش (خصوصا اگر بازی یی باشه که با کنترلر خوب جواب نده).

شما اين رو هم در نظر بگير كه داري سيستم ١تومني به بالا رو با يه كنسول 5 سال پيش سيصدوپنجاه تومني مقايسه ميكني !
به علاوه چون بحث ما سر بازي هاست خواهشا نياييد سياست شركت هاي بازي سازي رو مقصر بدونيد چون مسلما يه حساب دودوتا چهارتاس كه تمركز و سرمايشون رو روي كنسول هاي مخصوص بازي بزارن !

دوست عزیز شما لازم نیست زحمت بکشید واسه من دسته وایرلس وکابل Hdmi بخرید من خودم دارم،نکنه میخای من با دسته وایرلس بشینم بازیهای استراتژی بازی کنم .شما منظور منو متوجه نشدی من میگم بازی کردن با کنسول خیلی راحت تر وکم دردسرتر از pcهست،وبهترین بازیها همیشه واسه کنسول میادو وبازی درست حسابی واسه pc نمیاد ،وتازه اگه یه بازی خوب هم رو pc بیاد چون درست بهینه نشده رو هر سیستمی به راحتی اجرا نمیشه.pc واسه بازیهای استراتژیکی خوبه که من از این بازیها نفرت دارم.

خب من که خودم هم گفتم ، بازی های تاپ واسه کنسول ها بیشتر میان
شما گفتی که دوست دارم لم بدم رو کاناپه و با تلویزیون بازی کنم ، منم میگم اگه قرار باشه کسی نره سراغه PC علتش این چیزا نباید باشه ، چون این چیزا رو با PC هم میشه تجربه کرد
علتش همون بازیهای انجصاریه که خودم هم قبول دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or