PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

به نظر من Ultra 1ـه Yang از بقیه قشنگ تره، با سرعت و استایل بالا، خیلی حال میکنم باهاش.
Ultra 2ـه Juri هم که بدون شک فوقالعادست، مخصوصا حرکت آخر.

آخرین ویرایش:
بیخیال به هر حال سلیقه ایه

خب نه بحث سلیقه نیست.

لازمه که با Terminology بازی های فایتینگ آشنایی داشته باشید تا در واقع درک درستی از قوانین حاکم به بازی های فایتینگ و به طور خاص استریت فایتر پیدا کنید.

اینکه ما می گیم Sagat کرکتر قوی ای هست ولی به نظر تو کند و سنگین میاد، به این دلیله که احتمالا تو از استایل ِ Rushdown خوشت میاد و خب میری سراغ Adon یا Fei long

Rushdown: شیوه ای کاملا تهاجمی برای قرار دادن حریف در یک موقعیت نامناسب دفاعی و تحت فشار گذاشتن اش.

حالا اینجا یک نکته ی مهم وجود داره. Rushdown بازی کردن، در عین حال که لذت بخش هست، ریسک بالایی داره. در واقع شما باید هوشمندی و مهارت زیادی داشته باشید، با بعضی مفاهیم مثل Mix up وMind game آشنا باشید، بتونید حریف رو تحت فشار قرار بدید و از کوچکترین فرصت ها استفاده کنید. در غیر این صورت عملا موقعیت های زیادی به حریف تون میدید که شما رو هر جوری که دلش خواست Punish بکنه. شاید بهترین مثال این قضیه هم فی لانگ و Rekkaken هاش باشه.

همه ی اینا یعنی Rushdown بازی کردن، تجربه می خواد و نباید برای شروع سراغ کرکترهای Rushdown رفت.

حالا اینجاست که میرسیم به بحث Sagat و Shoto ها.
Sagat کرکتر کندی هست ولی مساله اینه که قرار نیست که باهاش هجومی بازی کنی و هی حمله کنی و روی سر حریف بپری. در واقع ساگات و ریو کرکترهای Heavy Zoning هستن. یعنی بهترین ابزار رو برای Zoning دارن.

Zoning: نگه داشتن و تحت فشار قرار دادن حریف در نقطه ای از صفحه که دلت می خواد، با استفاده از ابزار خاصی که داری.

مساله ضعیف تر بودن و قوی تر بودن یک کرکتر نسبت به کرکتر دیگه که حمید بهش اشاره کرد هم در واقع، بر میگرده به مقایسه ی کرکتر ها و ابزارشون و بالانس بودن و نبودن اونا که خب بحث نسبتا پیچیده ای هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rav3n Heart
[FONT=&amp]
[/FONT]
بیخیال به هر حال سلیقه ایه

راستی بحث قشنگترین اولترا کامبو اومده وسط یا نه؟
yahoo_4.gif
[FONT=&amp]

اولترا 2 ریو، اولترا 2 فی لانگ، اولترا 2 بایسن، اولترا 2 اویل ریو، اولترا های اُنی آکوما

البته اولتراهای قشنگ زیادن، اینا رو هم می تونم اضافه کنم:
اولترا 1 دادلی، اولترا 1 فی لانگ، اولترا 2 آبل، اولترا 1 و 2 یانگ، اولترا 2 هاکان[/FONT]

آخرین ویرایش:
راستی بحث قشنگترین اولترا کامبو اومده وسط یا نه؟
سوپرٍ Yun ! سوپرٍ Yang ! سوپرٍ Makoto ! هر دو اولترای یون،یانگ و ماکوتو ! اولترا 2 Rose ! اولترا 1 Adon ! و... Wrath of the Raging Demon :دی

سوپرٍ Yun ! سوپرٍ Yang ! سوپرٍ Makoto ! هر دو اولترای یون،یانگ و ماکوتو ! اولترا 2 Rose ! اولترا 1 Adon ! و... Wrath of the Raging Demon :دی

اولتراهای یون به نظرت انیمیشن قشنگی دارن یرال؟! تو این مورد هم سلیقه نیستیم. ماکوتو و آدون رو موافقم.
آکوما هم میشه گفت خاص ترین اولتراها رو داره مثلا ...

اولتراهای یون به نظرت انیمیشن قشنگی دارن یرال؟!
نمیگم قشنگترین اولتراس،حداقل مسخره نیست .مثلا مثل اولتراهای هاکان نیستن !
راستی اولترا 2 Cammy فراموش نشه.اولترا 2 تونی هاک هم همینطور :دی

اولترا های یانگ و ماکوتو و ریو!!!!
نمی دونم چرا ولی کلاً با اولترا های ریو خیلی کیف می کنم، یعنی کهنه نمی شه واسم! :دی

قبلاً بازی فریم نمی داد الان که اصلاً اجرا نمیشه! 0_o
یه Active window (یا یه همچین چیزایی) میاره و بعد هیچ به هیچ!

• Like
Reactions: Quantic Dream
اولترا های یانگ و ماکوتو و ریو!!!!
نمی دونم چرا ولی کلاً با اولترا های ریو خیلی کیف می کنم، یعنی کهنه نمی شه واسم! :دی

قبلاً بازی فریم نمی داد الان که اصلاً اجرا نمیشه! 0_o
یه Active window (یا یه همچین چیزایی) میاره و بعد هیچ به هیچ!
یه سری آپدیت جدید اومد براش اونارو گرفتی؟

یه سری آپدیت جدید اومد براش اونارو گرفتی؟
نه متاسفانه نرسیدم.
البته کار ما رو در رو انجام میشه! یعنی بازی رو نخریدم و به جاش میرم خونه دوستان 2 نفره میزنم! جناب آقا سیب زمینی خان در جریان هستن! :دی
راستی مثک یه SK,I.DR OW update براش اومده، قضیش چیه؟ :-؟ جای همین آپدیت های جدید می شه استفاده شون کرد؟

نه متاسفانه نرسیدم.
البته کار ما رو در رو انجام میشه! یعنی بازی رو نخریدم و به جاش میرم خونه دوستان 2 نفره میزنم! جناب آقا سیب زمینی خان در جریان هستن! :دی
راستی مثک یه SK,I.DR OW update براش اومده، قضیش چیه؟ :-؟ جای همین آپدیت های جدید می شه استفاده شون کرد؟
بهله بهله :دی
نمیدونم خبر ندارم ، فک کنم آپدیت کرکش باشه.

خب patch 2012 هم قراره 13 دسامبر عرضه بشه و همینطور که SF X Tekken برای PC تایید شده !!
In related news, Capcom also announced December 13 as the release date for Super Street Fighter IV: Arcade Edition ver 2012, a free patch which reportedly rebalances the entire game.

• Like
Reactions: Rav3n Heart
خدا کنه بقیه کمپانی‌های فایتینگ‌ساز هم سر عقل بیان و بازی‌هاشون رو واسه PC هم بدن!
خدا کنه کپکام همین UMvC3 رو واسه PC بده که من دست از سر MvC2 بردارم ( با امولاتور PS2 میزنم اونم با فریم داغون!)
میتینگ کو ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or