پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
دوتا سوال دارم اول اینکه این بازی رو چطوری میشه آنلاین بازی کرد اگه اکانت میخوام چطوری بسازم کجا چگونه و.........
دوم اینکه این آپدیتا چی هست واسه این بازی ؟
بازی رو میتونی از اینجا تهیه کنی
http://www.game-ir.com
اون بالا توضیح دادن که Update جدید برای چی بوده
البته از دو راه میتونی بازی رو بخری ، اول از Steam دوم از Game For Windows Live که این سایتی که گفتم Cd-Key Game For Windows Live رو داره
اگه Cd-Key Game For Windows Live بازی رو بگیری نیازی به دانلود Update بالایی نیست اون خودش اتوماتیک بازی رو Update میکنه
بنظر شماها ارزش گرفتن داره؟
بازی رو دارم البته اوریجینال نیست جایی هست بشه فقط سریال اوریجینال بازی رو خرید؟
من که خوشم اومد بستگی داره فایتینگ فانتزی دوست داشته باشی یا تقریبا واقعی مثل تکن
با فی لانگ حریف میطلبیم:d
کسایی که توی این تاپیک هستن همه فن این گیم هستن پس خب همه مواقفن که 100% ارزش خرید داره...باید می دیدی ما چند وقت از زمان SFIV منتظر SSFIVAE بودیم !
اما مسئله اصلی اینه که SF خیلی بازی سختی هست و نیاز به وقت گذاشتن و تمرین زیاد هست تا که بازی رو یاد بگیری و به لذت اصلیش پی ببری. SF هیچ شباهتی به تکن نداره که بشه با الکی دکمه زدن بشه با کسی بازی کرد و خیلی سخت تر از این حرف هاست.واسه همین اگه به عنوان یه تفریح ساده می خوای که دو روز بعد بزاریش کنار بهتره اصلا سراغش نری

سلام.
من يه مشكل تو بازيش دارم.
يه دفعه افت سرعت برام پيش مياد,چه كار كنم؟
راهنمايي كنيد
من که خوشم اومد بستگی داره فایتینگ فانتزی دوست داشته باشی یا تقریبا واقعی مثل تکن

لعنت ! Nox 2 به قدری زیبا با Guy بازی میکنه که منم هوس میکنم برم Guy یاد بگیرم![]()
در ضمن موفق باشی با فی لانگ![]()
Good Luck With That
AGREE

تنها مزیتی که این اولترا داره به نظرم اینه که عادتِ الکی دکمه زدن نزدیک حریف رو از سرت بیرون میکنه ! یا حداقل واسه من اینجوری بودهریو هم پسر خوبیت ولی باز آچا چا چاااااااااااااااا - حرکت دومش تقلید مشت یک اینچی بروسلی خیلی هم سخت میگیره لامصب ولی بگیره با health نصفه باید با کاراکترت خداحافظی کنی.
توی بازی دوتا کارکتر داریم به نظرم یکی سری کاربردین یه سری تخصصی مثلا فی لانگ ته کاربردیه با هر حرکتش هم میتونی دفاع کنی هم حمله ولی مثلا اون یارو ترکه یا اون هندا کلا تخصصین کار هرکسی نیستتنها مزیتی که این اولترا داره به نظرم اینه که عادتِ الکی دکمه زدن نزدیک حریف رو از سرت بیرون میکنه ! یا حداقل واسه من اینجوری بوده :biggrin1: