PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

سلام من پچ رو دانلود کردم ...
ولی اولین بار که Setup.exe رو اجرا کردم ، Error داد که Data1.cab پیدا نشد ، منم از DISKـه بازی کپیش کردم تو محل نصب بازی ، الانم که دوباره می خوام نصبش کنم این ارور پایین رو میده و می گه فایل مورد نظر یافت نشد ، چی کار کنم؟ :confused3:
[align=center]
zu932o3yfdi3c20jmmd5.jpg

[/align]

منم تقریبا یه همچین مشکلی رو با پچی که از سایت سیب دانلود گرفتم دارم
وقتی روی setup.exe رو اجرا می کنم بلافاصله این ارور ظاهر میشه

1sa19tgg90x5eppknxq6.jpg

وقتی هم که titleupdate.exe رو اجرا میکنم اول یه چند دقیقه سرچ میکنه بعد این ارور میاد

ph7scjuygnmia9zhif2u.jpg

از این سه تا فایل اصلی (GDFSSFIV.dll,SSFIV.exe,SSFIV.exe.cat,SSFIV.exe.cfg) که یکی از دوستان لطف کردن و گذاشتن استفاده کردم ولی بی فایده بود
در ضمن ویندوزم xp sp3 32-bit هست با هیچ بازی دیگه هم چنین مشکلی ندارم(حتی بازی dirt 3)
خواهشا کمک کنید

آخرین ویرایش:
کسایی که توی این تاپیک هستن همه فن این گیم هستن پس خب همه مواقفن که 100% ارزش خرید داره...باید می دیدی ما چند وقت از زمان SFIV منتظر SSFIVAE بودیم !
اما مسئله اصلی اینه که SF خیلی بازی سختی هست و نیاز به وقت گذاشتن و تمرین زیاد هست تا که بازی رو یاد بگیری و به لذت اصلیش پی ببری. SF هیچ شباهتی به تکن نداره که بشه با الکی دکمه زدن بشه با کسی بازی کرد و خیلی سخت تر از این حرف هاست.واسه همین اگه به عنوان یه تفریح ساده می خوای که دو روز بعد بزاریش کنار بهتره اصلا سراغش نری

منم تقریبا یه همچین مشکلی رو با پچی که از سایت سیب دانلود گرفتم دارم
وقتی روی setup.exe رو اجرا می کنم بلافاصله این ارور ظاهر میشه

1sa19tgg90x5eppknxq6.jpg

وقتی هم که titleupdate.exe رو اجرا میکنم اول یه چند دقیقه سرچ میکنه بعد این ارور میاد

ph7scjuygnmia9zhif2u.jpg

از این سه تا فایل اصلی (GDFSSFIV.dll,SSFIV.exe,SSFIV.exe.cat,SSFIV.exe.cfg) که یکی از دوستان لطف کردن و گذاشتن استفاده کردم ولی بی فایده بود
در ضمن ویندوزم xp sp3 32-bit هست با هیچ بازی دیگه هم چنین مشکلی ندارم(حتی بازی dirt 3)
خواهشا کمک کنید
خوب این مشکل از GFWLـه انگار یه بازیه دیگه که ماله GFWLـه رو نصب کن حل میشه احتمالا

خبرهایی که از تغییرات بالانس برای پچ بعدی AE یعنی ver2012 میاد بسیار مسرت بخشه ! Fei Long , Yun و Yang رفتن قاطی باقالی ها ! :d
Hakan و Juri و خیلی های دیگه هم buff های خیلی خیلی خوبی شدن که این قضیه مطمئنا tierlist رو کاملا تغییر میده.حداقل ایندفعه بنظر میاد گند نزدن توی بالانس و همه همون جایی می مونن که باید باشن !

Fun Fact : اگه با کاراکترای فاینال فایت ( گای و کودی) آرکید مد رو برین بعد از خراب کردن ماشین ،صاحب ماشین پیداش میشه و وقتی میبینه ماشینش خراب شده میشینه گریه میکنه :))

فردا قراره یه پچ دیگه بدن :
• As requested by users, we've added support for the following render resolutions:

640x480
720x480
720x576
1280x1024

• Support added for a wider range of arcade sticks

Many arcade sticks that previously would not be recognized should now be recognized (again, no guarantees your exact stick/pad is covered but there's a lot more natively supported than before).

• Fixed a bug that caused just the stick inputs (left / right / up / down) to not be recognized

• Fixed a bug that could sometimes cause extra lag/slowdowns in Endless Battle mode

• Fixed a bug with the controller mappings not always saving, especially when adding / removing controllers

• Fixed a bug that would allow players to go online with incorrect benchmark scores, which could affect match making

Please mess around with it tomorrow and let us know what you think in

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or