پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
Yet Another New breed has been discoverd آیا ؟توی بازی دوتا کارکتر داریم به نظرم یکی سری کاربردین یه سری تخصصی مثلا فی لانگ ته کاربردیه با هر حرکتش هم میتونی دفاع کنی هم حمله ولی مثلا اون یارو ترکه یا اون هندا کلا تخصصین کار هرکسی نیست
به به ! تکن باز هم که تشریف دارینآواتار خودتم که دیگه ته کاربرده یه حرکته داره با پشتش بهت ضربه میزنه توی درجه hardest هم حریفا بازم کتک میخوردن
اوپس ! شرمنده ! فک کردم گفتی "آواتار خودمم" ! فک کردم به Hworang اشاره میکنیداداش اون که یونه ( یا ینگ من این دوقلو های افسانه ای رو اشتب میکنم) تکن کجاش بود؟
فعلا فقط آنلاین...حالا آنلاین بازی میکنید یا جمع میشید با هم؟
به به ! تکن باز هم که تشریف دارین :biggrin1: متاسفانه زیاد رو تکن وقت نذاشتم تا الان. SF x Tekken که اومد شاید یکم بشینم تکن هم یاد بگیرم![]()
توی بازی دوتا کارکتر داریم به نظرم یکی سری کاربردین یه سری تخصصی مثلا فی لانگ ته کاربردیه با هر حرکتش هم میتونی دفاع کنی هم حمله ولی مثلا اون یارو ترکه یا اون هندا کلا تخصصین کار هرکسی نیست
آواتار خودتم که دیگه ته کاربرده یه حرکته داره با پشتش بهت ضربه میزنه توی درجه hardest هم حریفا بازم کتک میخوردن
این تقسیم بندیت رو با کمی اغماض میشه پذیرفت. ولی اتفاقا فی لانگ که مثال زدی توی دسته تخصصی ها - و سخت ها - ست. حالا شوتو ها یا مثلا ساگات و یا احتمالا بعضی از کرکترای شارژی رو میشه توی دسته ی کاربردی ها - و آسون ها - قرار داد.
دوستان ما این بازیو گرفتیم دوتا جویستیک به سیستم وصله ولی اصلا دو نفره نمیشه بازی کرد از بازی می پره بیرون ...! چه کنیم ؟؟؟ 3 تا DVD بود.........!!!!
1.داشتن اینترنت پرسرعت ADSLچطوری منم آنلاین بیام بازی ؟ راهنمایی لطفا؟
خدا وکیلی ساگات کاربردیه؟ من که اصلا نمیتونم باش بازی کنم برای فی لانگ - ریو ( یا همون رایو) - کن و adon خیلی کاربردین
خدا وکیلی ساگات کاربردیه؟ من که اصلا نمیتونم باش بازی کنم برای فی لانگ - ریو ( یا همون رایو) - کن و adon خیلی کاربردین
Mix Up همون کومبو زدن میشه دیگه نه ؟در آخر Sagat که واقعا اگه Mixup های اونو یاد بگیری خیلی کارکتره باهالیه

Adon به هیچ وجه کاراکتر ضعیفی نیست ! مخصوصا تو AE که خیلی Buff شده! Adon خیلی کار و تمرین زیادی میخواد،حتی بیشتر از Fei Longتویه این کارکترا Adon ضعیفتره و Fei Long تمرین زیاد میخواد
ویه این کارکترا Adon ضعیفتره و Fei Long تمرین زیاد میخواد ، Ryu یکی از بهترین کارکترا هست ، هر چیزی که بخوای داره برای یک بازیه خوب و در آخر Sagat که واقعا اگه Mixup های اونو یاد بگیری خیلی کارکتره باهالیه ( اگه در مورد بازی با Sagat سوالی داشتی پیغام بزار )
یکی از بازیکنهایی که با Sagat بازی میکنه اسمش RF هست ، ژاپنی هست بازیهای اونو ببین.
این صحبتی بود که شما نوشته بودید ؟خدا وکیلی ساگات کاربردیه؟ من که اصلا نمیتونم باش بازی کنم برای فی لانگ - ریو ( یا همون رایو) - کن و adon خیلی کاربردی
اینم چیزی بود که من گفتم ؟تویه این کارکترا Adon ضعیفتره
نه ... الترا 2 ـئه آکوما باحال استراستی بحث قشنگترین اولترا کامبو اومده وسط یا نه؟ :d