PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

توی بازی دوتا کارکتر داریم به نظرم یکی سری کاربردین یه سری تخصصی مثلا فی لانگ ته کاربردیه با هر حرکتش هم میتونی دفاع کنی هم حمله ولی مثلا اون یارو ترکه یا اون هندا کلا تخصصین کار هرکسی نیست
Yet Another New breed has been discoverd آیا ؟‌:دی
پیشنهاد میکنم بیای یه سر به کلن ما بزنی .

آواتار خودتم که دیگه ته کاربرده یه حرکته داره با پشتش بهت ضربه میزنه توی درجه hardest هم حریفا بازم کتک میخوردن
به به ! تکن باز هم که تشریف دارین :دی متاسفانه زیاد رو تکن وقت نذاشتم تا الان. SF x Tekken که اومد شاید یکم بشینم تکن هم یاد بگیرم :)

داداش اون که یونه ( یا ینگ من این دوقلو های افسانه ای رو اشتب میکنم) تکن کجاش بود؟
اوپس ! شرمنده ! فک کردم گفتی "آواتار خودمم" ! فک کردم به Hworang اشاره میکنی

حالا آنلاین بازی میکنید یا جمع میشید با هم؟
فعلا فقط آنلاین...

آخرین ویرایش:
به به ! تکن باز هم که تشریف دارین :biggrin1: متاسفانه زیاد رو تکن وقت نذاشتم تا الان. SF x Tekken که اومد شاید یکم بشینم تکن هم یاد بگیرم :)

داداش اون که یونه ( یا ینگ من این دوقلو های افسانه ای رو اشتب میکنم) تکن کجاش بود؟

---------- نوشته در 04:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------

Yet Another New breed has been discoverd آیا ؟‌:biggrin1:
پیشنهاد میکنم بیای یه سر به کلن ما بزنی .

you bet
به به کلن رو برم فقط ما که آنلاین نمیتونیم بازی کنیم در سطح تیم محلاتیم حالا آنلاین بازی میکنید یا جمع میشید با هم؟

توی بازی دوتا کارکتر داریم به نظرم یکی سری کاربردین یه سری تخصصی مثلا فی لانگ ته کاربردیه با هر حرکتش هم میتونی دفاع کنی هم حمله ولی مثلا اون یارو ترکه یا اون هندا کلا تخصصین کار هرکسی نیست

آواتار خودتم که دیگه ته کاربرده یه حرکته داره با پشتش بهت ضربه میزنه توی درجه hardest هم حریفا بازم کتک میخوردن

این تقسیم بندیت رو با کمی اغماض میشه پذیرفت. ولی اتفاقا فی لانگ که مثال زدی توی دسته تخصصی ها - و سخت ها - ست. حالا شوتو ها یا مثلا ساگات و یا احتمالا بعضی از کرکترای شارژی رو میشه توی دسته ی کاربردی ها - و آسون ها - قرار داد.

دوستان ما این بازیو گرفتیم دوتا جویستیک به سیستم وصله ولی اصلا دو نفره نمیشه بازی کرد از بازی می پره بیرون ...! چه کنیم ؟؟؟ 3 تا DVD بود.........!!!!

این تقسیم بندیت رو با کمی اغماض میشه پذیرفت. ولی اتفاقا فی لانگ که مثال زدی توی دسته تخصصی ها - و سخت ها - ست. حالا شوتو ها یا مثلا ساگات و یا احتمالا بعضی از کرکترای شارژی رو میشه توی دسته ی کاربردی ها - و آسون ها - قرار داد.

خدا وکیلی ساگات کاربردیه؟ من که اصلا نمیتونم باش بازی کنم برای فی لانگ - ریو ( یا همون رایو) - کن و adon خیلی کاربردین

دوستان ما این بازیو گرفتیم دوتا جویستیک به سیستم وصله ولی اصلا دو نفره نمیشه بازی کرد از بازی می پره بیرون ...! چه کنیم ؟؟؟ 3 تا DVD بود.........!!!!

فقط واسه این بازی میپره بیرون؟ درایورای جوی استیک رو نصب کردی؟ اگر نه اینکارو بکن بازم مشکل داشتی برو اینجا فکر کنم مشکلت حل بشه:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=47011

---------- نوشته 23-09-2011 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 22-09-2011 در 11:55 PM ارسال شده بود ----------

چطوری منم آنلاین بیام بازی ؟ راهنمایی لطفا؟

چطوری منم آنلاین بیام بازی ؟ راهنمایی لطفا؟
1.داشتن اینترنت پرسرعت ADSL
2.داشتن اینترنت با پینگ خوب
3.داشتن CD Key بازی
4.ساختن یک عدد Gamertag از طریق xbox.com
5.دانلود کردن Gamertag از داخل بازی
6.اضافه کردن چند نفر آدم پایه آنلاین زدن
7.رفتن به Games for Windows Live Battle
8.رفتن به Endless Battle و ساختن لابی
9.اینوایت کردن دوستان !
10.بازی کردن

خدا وکیلی ساگات کاربردیه؟ من که اصلا نمیتونم باش بازی کنم برای فی لانگ - ریو ( یا همون رایو) - کن و adon خیلی کاربردین

راستش اصلا بازی با cpu ملاک نیست. یعنی الان شما نمی تونید نظر دقیقی درباره کرکترا داشته باشید. ممکنه به نظر بیاد فی لانگ مثلا خیلی خفنه یا مثلا فلان کرکتر خیلی ضعیفه و ...
در مرحله اول باید بیاین اصول بازی رو یاد بگیرید و برای یه مدت با برنامه و هدفمند تمرین داشته باشید تا بتونیم بحث جدی با هم بکنیم.

آخرین ویرایش:

تویه این کارکترا Adon ضعیفتره و Fei Long تمرین زیاد میخواد ، Ryu یکی از بهترین کارکترا هست ، هر چیزی که بخوای داره برای یک بازیه خوب و در آخر Sagat که واقعا اگه Mixup های اونو یاد بگیری خیلی کارکتره باهالیه ( اگه در مورد بازی با Sagat سوالی داشتی پیغام بزار )
یکی از بازیکنهایی که با Sagat بازی میکنه اسمش RF هست ، ژاپنی هست بازیهای اونو ببین.

در آخر Sagat که واقعا اگه Mixup های اونو یاد بگیری خیلی کارکتره باهالیه
Mix Up همون کومبو زدن میشه دیگه نه ؟‌:دی جالب اینجاس که ساگات همچین Mix up ش بده !
رک بگم، جنابعالی آخرین کسی هستی که انتظار دارم بدونه Mix up چیه ;)
تویه این کارکترا Adon ضعیفتره و Fei Long تمرین زیاد میخواد
Adon به هیچ وجه کاراکتر ضعیفی نیست ! مخصوصا تو AE که خیلی Buff شده! Adon خیلی کار و تمرین زیادی میخواد،حتی بیشتر از Fei Long
کماکان Ryu یا Ken واسه شروع پیشنهاد میشه
پ.ن : *باحال

یه چیزی خطاب به دوستای عزیز، یرال و حمید حمیدرم.
قصد دخالت ندارم، بهرحال توی هر جمعی اختلافاتی پیش میاد و طبیعی هم هست. ولی یه عنوان برادر شما، پیشنهاد میکنم اختلافا رو هر چه زود تر با گفتگو حل کنید، ادامه ش ندید. (منم به سهم خودم بابت نقشی که توی این ماجراهای اخیر داشتم معذرت میخوام.)

ویه این کارکترا Adon ضعیفتره و Fei Long تمرین زیاد میخواد ، Ryu یکی از بهترین کارکترا هست ، هر چیزی که بخوای داره برای یک بازیه خوب و در آخر Sagat که واقعا اگه Mixup های اونو یاد بگیری خیلی کارکتره باهالیه ( اگه در مورد بازی با Sagat سوالی داشتی پیغام بزار )
یکی از بازیکنهایی که با Sagat بازی میکنه اسمش RF هست ، ژاپنی هست بازیهای اونو ببین.

adon ضعیف نیست میدونی زیبایی بازی استریت فایتر به همینه که باید در مورد سبکای رزمی یه جزئی اطلاعات داشته باشی تا کاراکتر مورد علاقه اتو پیدا کنی خب مسلما کسی که با adon بازی میکنی نباید انتظار داشته باشه اینه فی لانگ برات مشت اینچی بزنه که چون سبکش موآی تای و با ضربات زانو بیشتر کاربردیه اینه که بیشتر اولترا کامبوهاش برای من خیلی تاثیر داره مخصوصا اولی اسمشو یادم نیست اولش جگوار داشت فک کنم جگوار آوالانچ بود

ساگات رو من باهاش بازی میکنم به نظرم خیلی سنگین و تنبل میاد اینه که راحت نیسم باهاش نمیدونم چرا

خدا وکیلی ساگات کاربردیه؟ من که اصلا نمیتونم باش بازی کنم برای فی لانگ - ریو ( یا همون رایو) - کن و adon خیلی کاربردی
این صحبتی بود که شما نوشته بودید ؟
تویه این کارکترا Adon ضعیفتره
اینم چیزی بود که من گفتم ؟
از کجایه این جمله متوجه شدید ...Adon کارکتره ضعیفی هست ...
منظورم این بود که به نظرم تویه کارکترایی که نوشتی Adon ضعیفتره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or