PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

خدا کنه بقیه کمپانی‌های فایتینگ‌ساز هم سر عقل بیان و بازی‌هاشون رو واسه PC هم بدن! (البته به روش درست، نه مثل نحوه عرضه BlazBlue روی PC)
بدم نبودا . یه کم دیر عرضه شد . عوضش مشکلات دیگه نداشت
حمید یه دسته 6 دکمه برای من جور کنی من بر می گردما !
دلم برای FADC که نمی گرفت :d تنگ شده . ما که هر چی دنبال دسته سگا سترن که به pc بخوره گشتیم پیدا نکردیم.

حمید یه دسته 6 دکمه برای من جور کنی من بر می گردما !
ما که هر چی دنبال دسته سگا سترن که به pc بخوره گشتیم پیدا نکردیم.

مگه با دسته PS2 مشکل داری؟
خودت که گفتی حوصله تمرین ندارم، چه فرقی میکنه با چه دسته ای باشه وقتی تمرین نمیکنی.
این پده PS2 که باهاش میشه بازی کرد خو ، تقریبا 95% کارارو میشه انجام داد.
اون 5% هم برایه چندتا کارکتره خاص هست.
( خودتو راحت کن یه استیک بخر )
دلم برای FADC که نمی گرفت :d تنگ شده .

اولایی که بازی میکردم حتی الترا هم نمیتونستم بزنم، چه برسه به FADC ، به جانه یارو بدونه تمرین هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه
حالا چه استیک باشه چه فایت پد یا پدایه دیگه

مگه با دسته PS2 مشکل داری؟
خودت که گفتی حوصله تمرین ندارم، چه فرقی میکنه با چه دسته ای باشه وقتی تمرین نمیکنی.
این پده PS2 که باهاش میشه بازی کرد خو ، تقریبا 95% کارارو میشه انجام داد.
اون 5% هم برایه چندتا کارکتره خاص هست.
( خودتو راحت کن یه استیک بخر )

اولایی که بازی میکردم حتی الترا هم نمیتونستم بزنم، چه برسه به FADC ، به جانه یارو بدونه تمرین هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه
حالا چه استیک باشه چه فایت پد یا پدایه دیگه
خوب تمرین که یه زمانی زیاد می کردم . بعد دیگه یه جورایی انقدر کتک خوردم از بعضیا :d دیگه ناامید شدم
اما در مورد دسته ...
دسته ps2 از هر نظر خوبه ولی 4 دکمس . من با اون fightpad تازه عادت کرده بودم . 6 دکمه خیلی بهتره . استیکم خوشم نمیاد اصلا". امضاتم خیلی باحاله :d

خوب تمرین که یه زمانی زیاد می کردم . بعد دیگه یه جورایی انقدر کتک خوردم از بعضیا :d دیگه ناامید شدم
اما در مورد دسته ...
دسته ps2 از هر نظر خوبه ولی 4 دکمس . من با اون fightpad تازه عادت کرده بودم . 6 دکمه خیلی بهتره . استیکم خوشم نمیاد اصلا".

اینقدر از حمیدوس و A5TAROTH کتک خوردیم که دیگه عادت کردیم . کتک زدن و خوردن جزو بازی هست الزاما همیشه یک نفر کتک خور یا کتک زن نیست. همیشه یک نفر بهتر وجود داره
اون کسی هم که بهتر تمرین میکنه ، نتیجه بهتری میگیره.
قدیما که SF3 بازی میکردیم حمیدوس حوصله داشت یادمون میداد الان که مارو تحریم کرده خبری ازش نیست
امضاتم خیلی باحاله
ممنون

قدیما که SF3 بازی میکردیم حمیدوس حوصله داشت یادمون میداد الان که مارو تحریم کرده خبری ازش نیست
تحریمــَـم کجا بود!
الان کلاً در وضعیت مساعدی نیستم و اون حسّ اصلی برای گیم‌های درست و حسابی رو ندارم. فقط دارم توی World of Tanks وقت تلف می‌کنم. مطمئناً دوباره برمی‌گردم، به موقع.
فعلاً دورادور فقط اخبار فایتینگ رو دنبال می‌کنیم، تا ببینیم کـِـی برمی‌گردم به وضعیت مطلوب.

---------- نوشته 18-10-2011 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 17-10-2011 در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

خدا کنه کپکام همین UMvC3 رو واسه PC بده که من دست از سر MvC2 بردارم ( با امولاتور PS2 میزنم اونم با فریم داغون!)
نظر شخصی خودم: فکر نمی‌کنم این اتفاق بیافته. چرا؟
چون SF X Tekken به نظر میاد با همون موتور گرافیکی SF4 هست، که روی PC هم پورت شده بود (نسخه آرکید هم که اصولاً همون PC بود).
اما UMvC3 چی؟ شبیه همون Tatsunoko vs Capcom نیست؟ و اصولاً نه TvC و نه MvC روی PC یا روی آرکید با سخت‌افزار Taito Type X2 عرضه نشدن. چرا کپکام بیاد ییهو UMvC3 رو به PC پورت کنه؟
اگه نسخه آرکید UMvC3 وجود داشت، می‌شد امیدوار بود.

البته ما که با امید تمام به روزی فکر می‌کنیم که این حرف‌های من کاملاً اشتباه در بیاد و UMvC3 روی PC هم بیاد!

hamidhamidrm
من هنوزم دلیل تحریم شدنم توسط جنابعالی رو هضم نکردم، یه حرفایی پشت جنابعالی زدم(حرفایی که معمولا پشت همه میزنم و بعضی مواقع هم مستقیم به خودشون میگم) که اصلا فکر نمیکردم انقدر ناراحتتون کنه !
اصلا این وسط Kian_X چیکاره س ؟ چرا اون باید منو Remove (یا شایدم ignore ) کنه ؟
خواهشا شفاف سازی کنید
پ.ن : پتانسیل تبدیل شدن تاپیک به چت روم زیاده :دی

من هنوزم دلیل تحریم شدنم توسط جنابعالی رو هضم نکردم، یه حرفایی پشت جنابعالی زدم(حرفایی که معمولا پشت همه میزنم و بعضی مواقع هم مستقیم به خودشون میگم) که اصلا فکر نمیکردم انقدر ناراحتتون کنه !
اصلا این وسط Kian_X چیکاره س ؟ چرا اون باید منو Remove (یا شایدم ignore ) کنه ؟
خواهشا شفاف سازی کنید
پ.ن : پتانسیل تبدیل شدن تاپیک به چت روم زیاده :دی
برای پیشگیری همون اتفاقی که برای حمید افتاد ما هم محکم کاری کردیم ;) هر وقت شما تصمیم به ترک این آدت بچه گانه و خاله زنک بازی کردید اون وقت بیا با هم صحبت کنیم
نظر شخصی خودم: فکر نمی‌کنم این اتفاق بیافته. چرا؟
چون SF X Tekken به نظر میاد با همون موتور گرافیکی SF4 هست، که روی PC هم پورت شده بود (نسخه آرکید هم که اصولاً همون PC بود).
اما UMvC3 چی؟ شبیه همون Tatsunoko vs Capcom نیست؟ و اصولاً نه TvC و نه MvC روی PC یا روی آرکید با سخت‌افزار Taito Type X2 عرضه نشدن. چرا کپکام بیاد ییهو UMvC3 رو به PC پورت کنه؟
اگه نسخه آرکید UMvC3 وجود داشت، می‌شد امیدوار بود.

البته ما که با امید تمام به روزی فکر می‌کنیم که این حرف‌های من کاملاً اشتباه در بیاد و UMvC3 روی PC هم بیاد!
ولی کلا احتمالش بالاست چون این Capcom همیشه غیر منتظرهه تصمیم میگیره من که امیدوارم بیاد!

سلام

از همه ی دوستان وس سروران عزیز تقاضا می کنم اگر نسبت به شیوه ی هم دیگه اشکالی دارید، توی پروفایلتون مطرح کنید. اینطوری نظم تاپیک هم حفظ می شه.
اگه کاربر جدیدی هم که نمی دونه شما با هم دوستید بحثتون رو ببینه ممکنه فکر کنه اینجا چت رومه و بیاد تو بحثتون شرکت نابجا کنه و مشکلات چند برابر بشه.

منون از همکاریتون.

هـــه هـــه :d اینقدر این اشتباه رو تکرار کردم ولی هنوز عبرت نگرفتم...آخرین روزی که Ragequit کردی یادته ؟ :dهمینجوری نصف اعضا رو پروندم رفت...
دسته و اینام بهونست. تو پاشو بیا کتکتو بخور :d
میتینگ کو ؟
برای میتینگ باید شرایط واسه همه خوب باشه ولی خب حداقل من الان تو وضعیت خوبی نیستم حالا دیر و زود داره ولی بلاخره این میتینگُ میزاریم.
همینجا به همه میگم که بی خیال SF نشین , یکم که شرایط بهتر شد و این مشکل timeout منم حل شد بزودی با قدرت هرچه بیشتر برمیگردیم
بالاخره تیکه ای از Tekken هم به PC رسید
این SFxT بخاطر اینکه بایسن توش نیست حق داره که تحریم بشه ولی حالا شنیدم که Rolento عوضش هست. بشدت استقبال می کنیم ! رولنتو خودش موجودیِ بدتر از بایسن ;;)
اما UMvC3 چی؟ شبیه همون Tatsunoko vs Capcom نیست؟
انجن MvC3 همون MT Framework معروف کپکامه که سری Dead Rising و Lost Planet و Devil May Cry 4 رو باهاشون ساخته. MTF در اصل گیم انجن pc ـه که برای ps3 و xbx360 پورت شده ! یعنی اگه کپکام بخواد خیلی راحت می تونه MvC3 رو برای pc عرضه کنه اما با این سیاستی که داره...مطمئنا حداقل فعلا این کار رو نمی کنه.

Kian_X
هر وقت هم شما از آویزون بودن به این و اون در اومدی با هم حرف میزنیم ;)
مگه هر بازی قبل اینکه رو PC بیاد باید رو آرکید عرضه بشه ؟ فقط بستگی به سیاست های کپکام داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or