PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

دوتا سوال دارم اول اینکه این بازی رو چطوری میشه آنلاین بازی کرد اگه اکانت میخوام چطوری بسازم کجا چگونه و.........:دی

دوم اینکه این آپدیتا چی هست واسه این بازی ؟

دوتا سوال دارم اول اینکه این بازی رو چطوری میشه آنلاین بازی کرد اگه اکانت میخوام چطوری بسازم کجا چگونه و.........:دی

دوم اینکه این آپدیتا چی هست واسه این بازی ؟

بازی رو میتونی از اینجا تهیه کنی

http://www.game-ir.com

اون بالا توضیح دادن که Update جدید برای چی بوده
البته از دو راه میتونی بازی رو بخری ، اول از Steam دوم از Game For Windows Live که این سایتی که گفتم Cd-Key Game For Windows Live رو داره
اگه Cd-Key Game For Windows Live بازی رو بگیری نیازی به دانلود Update بالایی نیست اون خودش اتوماتیک بازی رو Update میکنه

بازی رو میتونی از اینجا تهیه کنی

http://www.game-ir.com

اون بالا توضیح دادن که Update جدید برای چی بوده
البته از دو راه میتونی بازی رو بخری ، اول از Steam دوم از Game For Windows Live که این سایتی که گفتم Cd-Key Game For Windows Live رو داره
اگه Cd-Key Game For Windows Live بازی رو بگیری نیازی به دانلود Update بالایی نیست اون خودش اتوماتیک بازی رو Update میکنه

بازی رو دارم البته اوریجینال نیست جایی هست بشه فقط سریال اوریجینال بازی رو خرید؟
بنظر شماها ارزش گرفتن داره؟

من که خوشم اومد بستگی داره فایتینگ فانتزی دوست داشته باشی یا تقریبا واقعی مثل تکن

با فی لانگ حریف میطلبیم:d

بازی رو دارم البته اوریجینال نیست جایی هست بشه فقط سریال اوریجینال بازی رو خرید؟

من که خوشم اومد بستگی داره فایتینگ فانتزی دوست داشته باشی یا تقریبا واقعی مثل تکن

اون بالا نوشتم CD-KEY یعنی همون سریال ارجینال به قول شما و از همون سایت میتونی بخری
قیمتش هم 22.500 تومان هست

کسایی که توی این تاپیک هستن همه فن این گیم هستن پس خب همه مواقفن که 100% ارزش خرید داره...باید می دیدی ما چند وقت از زمان SFIV منتظر SSFIVAE بودیم !
اما مسئله اصلی اینه که SF خیلی بازی سختی هست و نیاز به وقت گذاشتن و تمرین زیاد هست تا که بازی رو یاد بگیری و به لذت اصلیش پی ببری. SF هیچ شباهتی به تکن نداره که بشه با الکی دکمه زدن بشه با کسی بازی کرد و خیلی سخت تر از این حرف هاست.واسه همین اگه به عنوان یه تفریح ساده می خوای که دو روز بعد بزاریش کنار بهتره اصلا سراغش نری

در ضمن موفق باشی با فی لانگ =))

سلام.
من يه مشكل تو بازيش دارم.
يه دفعه افت سرعت برام پيش مياد,چه كار كنم؟
راهنمايي كنيد

تویه Task Manager قسمت Cpu Usage ببین موقعی که بازی رو اجرا میکنی چند درصد استفاده میشه اگه یک دفعه Full میشه ممکنه سیستمت ویروس داشته باشه چون یک بار برایه خودمم پیش اومد ویندوز عوض کردم درست شد. البته میدونستم سیستمم ویروس داره در اون زمان ( با تشکر از Hellrider در مورد ویروسی کردن سیستم :d)

بعد از این هم ببین Benchmark تویه منویه بازی Average FPS چقدر هست
(معمولا 160 به بالا باید باشه)

بله همین جوریه که میگی. بستگی به سلیقه داره و شما به نظر میاد ادم خوش سلیقه ای هستی که با فیلانگ بازی میکنی :)

بعد از دانلود این دو تا پچ بازم مشکل گیم پد من هنوز برطرف نشده ! نه با Logitech Chillstream میتونم بازی کنم نه با گیم پد PS2 ! آخه کپکام این چه کاری بود کردی ؟ :(
به تازگی armansepehri هم بازی رو تهیه کرده .کلا از هر کسی که بازی رو تهیه کنه و کمی انگیزه واسه یاد گرفتن داشته باشه استقبال میشه:دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پارسال یه مقاله نوشته بودن راجع به بازیهای مبارزه ای در کویت.کویتی ها اجتماع بزرگی واسه خودشون جم کردن و کارشون به جایی رسیده بود که از Daigo Umehara دعوت کرده بودن بیاد کویت و باهاشون بازی کنه !
امسال کویتی ها یه گام خیلی بزرگ به جلو برداشتن و چند تا بازیکنای خیلی خفنشون رو فرستادن ژاپن واسه مسابقات Tougeki 2011 (یا همون SBO)
پیشنهاد میکنم ویدئو بازیهای این دو رو ببینین تا بدونین اونا کجان و ما کجاییم...
Nox 2 \Guy و Gannon \ Sakura
لعنت ! Nox 2 به قدری زیبا با Guy بازی میکنه که منم هوس میکنم برم Guy یاد بگیرم :دی

بله همین جوریه که میگی. بستگی به سلیقه داره و شما به نظر میاد ادم خوش سلیقه ای هستی که با فیلانگ بازی میکنی :)

ریو هم پسر خوبیت ولی باز آچا چا چاااااااااااااااا - حرکت دومش تقلید مشت یک اینچی بروسلی خیلی هم سخت میگیره لامصب ولی بگیره با health نصفه باید با کاراکترت خداحافظی کنی.

در ضمن موفق باشی با فی لانگ =))

Good Luck With That

الان من نمیفهم ! مشکل شما دو تا چیه ؟! مثلا از روز اول خودتون انقدر بازیتون خوب بود ؟ از روز اول میتونستین انقدر خوب کومبو بزنین‌؟:-s
یه نمه شعورتون رو ببرین بالا !
هر کی میاد یه چیز میگه سریع دوتاییتون میپرین روش !
پ.ن : نمیخوام اینجا چت روم بشه ، مشکلی داشتین تو پروفایل بگین یا P.M بدین
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ریو هم پسر خوبیت ولی باز آچا چا چاااااااااااااااا - حرکت دومش تقلید مشت یک اینچی بروسلی خیلی هم سخت میگیره لامصب ولی بگیره با health نصفه باید با کاراکترت خداحافظی کنی.
تنها مزیتی که این اولترا داره به نظرم اینه که عادتِ الکی دکمه زدن نزدیک حریف رو از سرت بیرون میکنه ! یا حداقل واسه من اینجوری بوده :دی

تنها مزیتی که این اولترا داره به نظرم اینه که عادتِ الکی دکمه زدن نزدیک حریف رو از سرت بیرون میکنه ! یا حداقل واسه من اینجوری بوده :biggrin1:
توی بازی دوتا کارکتر داریم به نظرم یکی سری کاربردین یه سری تخصصی مثلا فی لانگ ته کاربردیه با هر حرکتش هم میتونی دفاع کنی هم حمله ولی مثلا اون یارو ترکه یا اون هندا کلا تخصصین کار هرکسی نیست

آواتار خودتم که دیگه ته کاربرده یه حرکته داره با پشتش بهت ضربه میزنه توی درجه hardest هم حریفا بازم کتک میخوردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or