پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
تو این نسخه AE نسبت به SSFIV چند تا کاراکتر و لوکیشن جدید اضافه شده؟!
نع...همین سوالو پتج صفحه پیش هم کرده بودی جوابتم همونجا دادنکسی نبود جواب ما رو بده؟:d
Some one someday Said EVIL RYU IS G*Y:dاز بین جدیدا هم Yun , Yang , Evil Ryu خیلی دم دست بودن ولی از اونور Oni یه کاراکتر کاملا Brand New ـه با کلی Special Mode جدید که بقیه Shoto ها(ریو-کن-آکوما...) ندارن
چرا؟هیچکدومشون به دردت نمیخوره...![]()
بنظرم اینا خیلی کاراکترهای Coolـــی هستند و منم دارم باهاشون خوب راه میوفتم استیک هم شاید گرفتم ولی خو منظورت از اینکه بدرد من نمیخورن رو نفهمیدم.فک کنم لازم باشه اول معنی کومبو رو بدونین تا به Special Move نگین Combo !کمبو
EVIL RYU قوی نیست خیلی ولی کمبو خورش خوبه . مثلا یه کمبو خفن بزنی که من خودمو خفه کردم یک 12 عددی پشتش Ultra زدم آخرشم Damage Hit بالایی نداد ولی چیزه خوفیه کلا .دارم به شدت با Oni و Evil Ryu بازی میکنمکمبو های راحتی دارن ، قوی هم هستن !
تو چرا اینقدر به مردم گیر میدی اخه شاید بنده خدا منظورش همین باشهفک کنم لازم باشه اول معنی کومبو رو بدونین تا به Special Move نگین Combo !
کومبو عبارت است از مجموعه ضرباتی که به صورت متوالی به حریف میخورن و در صورت برخورد اولین ضربه ضربات بعدی قابل دفاع نباشن
یه مثال با ریو :
Jumping HK , Crouching Medium Kick Cancel into Hadoken
این میشه یه کومبوی 3 ضرب
امتحاناتو دادی پسرم که گاید میخوای بنویسیفک کنم تابستون زمان مناسبی باشه یه گاید ساده فارسی واسه SF بنویسم یسری نکات رو کامل توش توضیح بدم :-؟ :d
آره خوامتحاناتو دادی پسرم که گاید میخوای بنویسی![]()

فک کنم تابستون زمان مناسبی باشه یه گاید ساده فارسی واسه SF بنویسم یسری نکات رو کامل توش توضیح بدم :-؟ :d
آره بسیار حرکت مفیدیِ , حتما بزودی میریم تو کارش ببینیم چیکار می تونیم بکنیم:dاتفاقا منم چن وقته به این موضوع فکر میکردم. هر کمکی که بتونم بهت میکنم ( حتی اگه شده فقط تایپ کردن).
من پیشنهاد می کنم یه سری کلمه ها و اصطلاحای استریت فایتری رو هم به فارسی برگردونیم، تیریپ فرهنگستان زبان و ادب فارسی! فک میکنم خیلی لازمه. مثلا من تازگی فهمیدم buff و nerf یعنی چی.
آخه...!juri , hakan , ibuki , wtf...
این حرف رو باید طلا بگیریم :-*فک کنم لازم باشه اول معنی کومبو رو بدونین تا به Special Move نگین Combo !
کومبو عبارت است از مجموعه ضرباتی که به صورت متوالی به حریف میخورن و در صورت برخورد اولین ضربه ضربات بعدی قابل دفاع نباشن
خسته نباشید >:d<این توضیحات رو کامل کنید ما هم استفاده کنیمآخه...!
...