پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
100% خب نیاز دارن آره . بین پدهای معمولی پد PS2 از همه بهتر جواب میده یا مثلا Genius Maxfire Pandora م شنیدم جالبه. من خودم قبلا با آنالوگ بازی می کردم برای آنالوگ بنظرم همین پد xbox 360 از همه بهتره بخاطره تورفتگی وسط آنالوگش که جای thumb داره کنترل خوبی به آدم میدهاین همه چیز نوشتی نگفتی که نیاز به پد یا استیک دارن؟ ... ندارن؟
هاوون؟Shang Tsung
خو حالا همینجورری بدیو دیگهآره
منتها لازم نیس بری...شماره حسابمو میدم تو پول بریز. هر چی ویدئو دارم پست میکنم برات![]()

چرا گیر میدین به کاراکتر سخت .ولی واسه مسابقات و اینا من کاراکتر مرد میخوام
یکی میخوام شوتو باشه سرعتشم مثه Juri بالا باشه...... نظرتون راجع به Adon چیه؟

به جانه مادرم من اصول رو بلدم....... اول با ریو بازی کردم... من یه کاراکتر با اون خصوصیات میخوام به سختی و آسونیش کار نداشته باشین دیگه ، هرچی باشه من میکشم باهاش بازی کنم.چرا گیر میدین به کاراکتر سخت .
همون اول که احتیاجی نیست Main انتخاب کنید .
اول برید با یکی مثلا Ryu بازی کنید تا اصول دستتون بیاد ، بعد که فهمیدید چی به چیه برید سراغ یکی مثل Adon .#
البته میخواستم با Adon بازی کنم ولی یکم Link خورش سخته .
فعلا اعتقاد دارم 3 تا از کارکتر ها برای بازی احتیاج به استیک دارن : Gen و Juri و Cody
( یک چیز میزه مهم که جدیدا و طبق گفته اَسترات برام تصحیح شده اینکه الزاما کسی که کمبو خوب میزنه نمیتونه همه رو بزنه) کمبو همه بازی نیست. خواهید فهمید
به جانه مادرم من اصول رو بلدم....... اول با ریو بازی کردم... من یه کاراکتر با اون خصوصیات میخوام به سختی و آسونیش کار نداشته باشین دیگه ، هرچی باشه من میکشم باهاش بازی کنم.