PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

آقا درست میگید شاید بازیم قبلا سطحی و به قولی "خاله بازی" بود ولی دیگه الان بوسیله ویدئوهای افراد حرفه ای که توی سایت SF4Tube هست دارم بازیم رو بنا میکنم و 90 درصد اوقات هم با یه کاراکتر بیشتر بازی نمیکنم! دقیقا نکاتی هم که اشاره کردی توی بازیم بکار میبرم ولی علاقه ای به اون کاراکترهایی که گفتی ندارم و ترجیح میدم با Ibuki پیشرفت کنم. فکر کنم مثلا روش های مختلفی برای حرفه ای شدن توی SF وجود داشته باشه حتما که نباید یه روشهای تکراری و قدیمی رو پی بگیریم، آموزش های نوشتاری طولانی یه خورده خسته کننده هستند اما اگه من دیدم با این روشم نتیجه ای نگرفتم میرم سراغ اونا درکل حتی اگه درنهایت بازیم به اندازه بچه های کلن حرفه ای نشه بازم SF رو رها نمیکنم، همون ارزش Fun بازی کردنش خیلی بیشتر از حرفه ای بازی کردن بازیهایی مثل Tekken و MK هست!

این همه چیز نوشتی نگفتی که نیاز به پد یا استیک دارن؟ ... ندارن؟
100% خب نیاز دارن آره . بین پدهای معمولی پد PS2 از همه بهتر جواب میده یا مثلا Genius Maxfire Pandora م شنیدم جالبه. من خودم قبلا با آنالوگ بازی می کردم برای آنالوگ بنظرم همین پد xbox 360 از همه بهتره بخاطره تورفتگی وسط آنالوگش که جای thumb داره کنترل خوبی به آدم میده
ولی خو واسه حرفه ای شدن حتما یه آرکید استیک یا حداقل fightpad لازمِ.
Shang Tsung
هاوون؟
اینایی که میگم دیگه اساس SFـه , دیگه اصول و قانون یک بازی رو که نمی تونی عوض کنی...پس اگه می خوای توی بازی پیشرفت کنی باید این نکات رو بدونی و مرز هارو بشناسی.
حالا توی پست بعدیم کامل توضیح میدم...

منم با حرفه آستاروس موافقم (شستی مارو؟)
من نیز Main انتخاب کردم. 22 تا تریال هم رفتم :دی همتونم میبرم :دی
پ.ن : من نمیتونم فیلم های SFtube رو ببینم.....با وی پی چیز باس برم؟

خو بخش Intermediate اول یه چندتا اصطلاحُ بگم :

Mixup: اگه بخوام راحت منظور این کلمه رو بهمونم بهتره یه معادل انگلیسی بگم , Variety
.همه حرکات خیلی راحت قابل پیش بینی هستن و کلا یکی از جالبی های گیم های فایتینگ پیشبینیه که حریف توی قدم بعدی می خواد چیکار کنه.حالا برای اینکه پلیر خوبی بشین بازیتون نباید براحتی قابل پیش بینی باشه , این نکته خیلی مهمِ .خیلی از کرکتر ها راه های mixup زیادی دارن(مثلا واسه نمونه Guy , Abel , Ibuki).همین Throw معمولی هم وقتی انتظارش نمیره میتونه جز mixup باشه یا Tick Throw و ...

Punish:معنیش که مشخص ِ توی SF هم یچیزی تو همین مایه هاست. punish کردن یعنی وقتی حریف وسط بازی یک حرکت اشتباه انجام میده (حالا از خراب کردن یک کمبو بگیرین تا زدن یک حرکت اضافه یا jump و ...) بتونین بهترین عکس العمل رو نشون بدین و بهترین Damage ممکن رو به حریف وارد کنین.نکته Damage Scaling کمبو ها اینه که هر چقدر کمبو بزنین damage کمتر میشه از ضرب دوم, برای همین نکته یک punish کردن درست اینه که فقط فکر دمج بیشتر باشین مثلا punish کردن یک shoryuken اضافه و بیخود حریف با یک ultra بموقع بدون کمبو کردن کار بد یا نوبانه ای(!) نیست.

FADC: کنسل کردن انیمیشن یک Normal یا Special Move به Focus Attack > Dash

Link Combo : یعنی مثلا پیوند دادن انیمیشن پایانی یک normal move به شروع normal move بعدی که باعث میشه بهم کمبو بشن. معمولا هم چون محدوده فریم برای خیلی از لینک ها کمِ اصولا سختن.حالا به چه درد می خورن ؟ دو نکته تا دارن یکی Stun Damage ای که میدن و دوم Hit Confirm کردن برای کنسل کردن به Special Move و Super برای Damage خوب.

Hit Confirm : مثلا فرض کنین با ریو میخوام superـش رو کمبو کنیم , مثلا crouching mk > super . در این حالت بجز در حالت Punish کردن , هیچ وقت نمی تونیم مطمئن باشیم که سوپر به حریف می خوره چون می تونه راحت بلاکش کنه.حالا بجای اینکار می تونیم با یه لینک ساده 2 3 ضرب , کمبو یا ضربه خودمون رو تایید کنیم یا به اصطلاح Hit Confirm ,بعد به super کنسل کنیم , در این حالت 100% مطمئنیم که سوپر به حریف می خوره (مگه اینکه لینک رو خراب کنیم)

ادامه تو پست بعدی :-s

• Like
Reactions: <^SIleNT^>
اول باید بگم که مطالب خیلی خوبه واقعا. برای من که مفیده. کاملا هم قابل فهمه. دستت درد نکنه آستاروث عزیز.
من یه چی به بچه ها بگم. قضیه رو شخصی نکنید. خیلیا میان توی مدت 4-5 ماه واقعا پیشرفت نمی کنن. این پیشرفت کردن هم یه مبناهایی داره خب. صرف اینکه شما یه نفر رو بتونید ببرید حالا به هر روشی، اسمش نمی تونه پیشرفت باشه. مثلا من هفته های اولی که اومده بودم گاهی پیش می اومد که با ساگات مثلا گن حمیدوس رو میبردم و اینو به حساب پیشرفت میذاشتم. حالا می دونم که اون بازی و اون برد هیچ ارزشی نداشته.
ولی خب وقتی حمیدوس یه بار گفت که مثلا حرکت ها الکی و شانسی به هم لینک و کنسل نمی شن و وقتی می خوای کمبو بزنی دقیقا باید بدونی چی کار داری میکنی و قبلش تمرین کرده باشی دیگه سعی کردم درست بازی کنم. فکر می کنم بعد از اون یه تغییر محسوسی توی نگاهم به بازی اتفاق افتاد. هر چند حالا بازیم هنوز کار زیاد داره.
حالا اینکه آستاروث میگه راه رو دارید اشتباه میرید اصلا از سر تحقیر نیست. راست میگه بنده خدا. حالا من کاری به شخص خاصی ندارم ولی خیلی از بچه ها دنبال بر طرف کردن عیباشون نیستن. نمی دونن چطوری باید لینک کنن، کنسل کنن، یه کمبوی ساده بزنن، یا حتی بعد از مدت طولانی یه اولترای به موقع نمیزنن با کرکتری که main شون هست. بعد از اون ور ویک آپ شوریوکن یا اولترا چقدر زیاده، جامپ که دیگه هیچی. این مشکلا رو که رفع کنیم، تازه اول راهه و باید سعی کنیم از فکرمون هم استفاده کنیم که خودش داستان پیچیده ای داره.

من فک میکنم اولا همه باید از این پست ها استقبال کنیم، دوما خودمون هم کمک کنیم. (اگه می تونید برید گاید های خوب رو ترجمه کنید مثلا. ) این کار کمک میکنه که یه مقدار از این اوضای بهم ریخته ی بی هدف بیرون بیایم. یه ملاکی ایجاد میشه که درباره پیشرفت هر کس قضاوت کنیم و خیلی چیزای دیگه.
حالا شما ممکنه حوصله تون نیاد که برید گاید انگلیسی بخونید. ولی دیگه چار خط فارسی هم حال ندارید بخونید و از روش تمرین کنید؟ خب این دیگه واقعا درست نیست !

آخرین ویرایش:
یعنی I am so enraged ببنا بر چند موضوع متوجه شدیم که Juri نمیشه تو ایران Main باشه (Main میمونه ها)
ولی واسه مسابقات و اینا من کاراکتر مرد میخوام :دی
یکی میخوام شوتو باشه سرعتشم مثه Juri بالا باشه...... نظرتون راجع به Adon چیه؟

ولی واسه مسابقات و اینا من کاراکتر مرد میخوام :دی
یکی میخوام شوتو باشه سرعتشم مثه Juri بالا باشه...... نظرتون راجع به Adon چیه؟
چرا گیر میدین به کاراکتر سخت .
همون اول که احتیاجی نیست Main انتخاب کنید .
اول برید با یکی مثلا Ryu بازی کنید تا اصول دستتون بیاد ، بعد که فهمیدید چی به چیه برید سراغ یکی مثل Adon .#:-s
البته میخواستم با Adon بازی کنم ولی یکم Link خورش سخته .
فعلا اعتقاد دارم 3 تا از کارکتر ها برای بازی احتیاج به استیک دارن : Gen و Juri و Cody
( یک چیز میزه مهم که جدیدا و طبق گفته اَسترات برام تصحیح شده اینکه الزاما کسی که کمبو خوب میزنه نمیتونه همه رو بزنه) کمبو همه بازی نیست. خواهید فهمید

آخرین ویرایش:
خب بازی رو استیم خورش کردم ولی باید با *** وصل شم چون ایران تو رجیون اروپا هست بازی رو Pre load میشناسه:دی 3 روز دیگه هم تو سروراروپا باز میشه حالشو میبریم:دی

دوستان کسی نیست بیاد واسه من روش انجام دادن Ultra Combo ی Vega و Guile رو توضیح بده؟!

تو این چند ساله که دارم بازی میکنم همه ی حرکات رو یاد گرفتم ولی اینا رو فقط 2-3 بار تونستم انجامشون بدم:d

چرا گیر میدین به کاراکتر سخت .
همون اول که احتیاجی نیست Main انتخاب کنید .
اول برید با یکی مثلا Ryu بازی کنید تا اصول دستتون بیاد ، بعد که فهمیدید چی به چیه برید سراغ یکی مثل Adon .#:-s
البته میخواستم با Adon بازی کنم ولی یکم Link خورش سخته .
فعلا اعتقاد دارم 3 تا از کارکتر ها برای بازی احتیاج به استیک دارن : Gen و Juri و Cody
( یک چیز میزه مهم که جدیدا و طبق گفته اَسترات برام تصحیح شده اینکه الزاما کسی که کمبو خوب میزنه نمیتونه همه رو بزنه) کمبو همه بازی نیست. خواهید فهمید
به جانه مادرم من اصول رو بلدم....... اول با ریو بازی کردم... من یه کاراکتر با اون خصوصیات میخوام به سختی و آسونیش کار نداشته باشین دیگه ، هرچی باشه من میکشم باهاش بازی کنم.

به جانه مادرم من اصول رو بلدم....... اول با ریو بازی کردم... من یه کاراکتر با اون خصوصیات میخوام به سختی و آسونیش کار نداشته باشین دیگه ، هرچی باشه من میکشم باهاش بازی کنم.

بابا چرا قسم میخوری بیخیال حمید هر کی دوست داشتی بازی کن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or