پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
دیگه مجبور شدم رسما" از sf خداحافظی کنم .
دوستان به جای ما
اون روز داشتم برای آستاروس روشن میکردم که این کامیونیتی زیبای ما در نهایت به کجا راه پیدا میکنه![]()

THIS^^^^^.گیمرای ایرانی اینقدر دم دمی و راحت طلب و تنبلن که حاضر نیستن برای یک همیچین بازی هایی وقت بگذارن و تن بدن به سختی ش و می خوان یه روز ـه استاد بشن یا چمدونم چن روز بازی کنن و بعد برن سراغ یه گیم دیگه و خلاص؟!

همین ! منم نظر آستاروسو تایید میکنم دیگهگیمرای ایرانی اینقدر دم دمی و راحت طلب و تنبلن که حاضر نیستن برای یک همیچین بازی هایی وقت بگذارن و تن بدن به سختی ش و می خوان یه روز ـه استاد بشن یا چمدونم چن روز بازی کنن و بعد برن سراغ یه گیم دیگه و خلاص؟!
خب یه چیزه دیگه هست فایتر باز نداریم خیلی کسی سلیقه نداره داشته باشه هم میخواد MK بازی کنههمین ! منم نظر آستاروسو تایید میکنم دیگه
یه عیب دیگه هم دارن اینه که وقتی بهشون میگی که بازی بلد نیستی بی جنبه بازی در میارن و تحمل انتقادو ندارن...
ممنون
چقدر باشه خوبه ؟من که کامل خوندمشپ.ن: wall of text FTW :d

آره ، الان کامیونیتی ما (همین 7 8 نفر خودمون منظورمه هه هه:d) فک کنم دیگه کامل فهمیده که کار از این جیزها و از این حرف ها گذشته...بعد اومدنم توی کلن همون 2 3 سال پیش تا حالا خودم بودم و دیدم که همه تلاشمونو واسه نجات پیدا کردن از این وضع کردیم...چقدر بودن کسایی که اومدن (فک کنم 20 نفر بیشتر بودن) و سعی کردیم بهشون یاد بدیم , اصلاحشون کنیم(!) ولی...این تیریپ صحبتها خوبه منتها کلاً زیاد کمکی به قضیه نمیکنه و همچنان همینجوری میمونیم.
من که کامل خوندمش
این تیریپ صحبتها خوبه منتها کلاً زیاد کمکی به قضیه نمیکنه و همچنان همینجوری میمونیم.

آره ، الان کامیونیتی ما (همین 7 8 نفر خودمون منظورمه هه هه:d) فک کنم دیگه کامل فهمیده که کار از این جیزها و از این حرف ها گذشته...بعد اومدنم توی کلن همون 2 3 سال پیش تا حالا خودم بودم و دیدم که همه تلاشمونو واسه نجات پیدا کردن از این وضع کردیم...چقدر بودن کسایی که اومدن (فک کنم 20 نفر بیشتر بودن) و سعی کردیم بهشون یاد بدیم , اصلاحشون کنیم(!) ولی...
بهرحال هر چقدر هم الان غر بزنیم فایده ای نداره... خو ایرانی ها همینن دیگه به این راحتی ها نمیشه تغییرشون داد...
باید دنبال یه فکر چاره جدید باشیم...