PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

اون روز داشتم برای آستاروس روشن می‌کردم که این کامیونیتی زیبای ما در نهایت به کجا راه پیدا می‌کنه ;))

کاملا درک می کنم. شاید اوایل توی دلم تو رو محکوم به بدبینی می کردم ولی الان می بینم در این مورد حق با تو بوده.
راستش یه مدتی هست که دارم به این موضوع و دلایلش فکر می کنم ( و حرص می خورم و غصه می خورم و ... ) می خوام از این فرصت ( اومدن AE) استفاده کنم و یه صحبتایی بکنم با همه کسایی که اینجا رو می خونن، همه کسایی که ادعاهایی در زمینه گیم دارن، کسایی که به هر حال مخاطب این مقوله هستن. فقط خواهش میکنم با دقت و حوصله بخونید و بعد هم به وجدانتون رجوع کنید.
واقعیت اینه که تعداد کسایی که مثلا SF رو جدی بازی میکنن خیلی کمه، خیلی کم. ولی دلیلش چیه؟ یعنی سطح سلیقه ی گیمرای ایرانی اینقدر نازل هست که یه همچین بازی ای باید بی مخاطب بمونه؟ یا مثلا گیمرای ایرانی اینقدر دم دمی و راحت طلب و تنبلن که حاضر نیستن برای یک همیچین بازی هایی وقت بگذارن و تن بدن به سختی ش و می خوان یه روز ـه استاد بشن یا چمدونم چن روز بازی کنن و بعد برن سراغ یه گیم دیگه و خلاص؟!
خب اگه اینجوریه که واقعا جای تاسفه!
یعنی واقعا چار تا آدم با جدیت و با سلیقه که اهل سطحی نگری نباشن و پای حرفاشون بایستن و برای هدف هاشون بجنگن توی این مملکت پیدا نمیشه؟
بااا آخه به خودتون بیاین!
برای یه بازی خوب ارزش قائل بشید، هزینه کنید، وقت بذارید، پول خرج کنید، زحمت بکشید (مطمئن باشید به موقع ش لذت زیادی می برید). اینا همه نشون دهنده ی فرهنگ شماست به عنوان یه آدم علاقمند به گیم. دلتون بسوزه برای جامعه گیمرها و فرهنگش. به هم کمک کنید که این فرهنگ ارتقا پیدا کنه، سطح سلیقه بیاد بالا.
من خب اهل گیم به معنای درست کلمه نبودم و نیستم. کسایی که منو میشناسن اینو می دونن[FONT=&quot]. [/FONT]فقط یه تعداد محدودی بازی فایتینگ رو دنبال میکنم. الان چند ماهه که اومدم تو BC دارم آشنا میشم با جَوش. بعضی چیزها خیلی توجه م رو جلب کرد از روز اول. مثلا می بینی توی یک تاپیک پر از آدمایی هست که نظرای عجیب غریب میدن، نظرای بدون پشتوانه ی سلیقه ای ِ رو هوا. آدمایی که حرفاشون هیچ تناسبی با عملشون نداره ( یعنی ادعا میکنن ولی در عمل نه تمرینی نه تلاشی، هیچی) و خیلی چیزای دیگه. اینا نمونه بود. باقی غزل را ای مطرب ظریف، زین سان همی شمار ...
من آدم صاحب نظر و مطلعی درباره گیم نیستم، فقط می خوام بگم همه باید به هم کمک کنن که سطح فرهنگ عمومی بیاد بالا. همه ش ادعا و حرفای گزاف نباشه. یه نفر که میاد درباره ی یک گیم حرفای خوب میزنه، جوری که دیگران فک میکنن طرف خیلی PRO هست و اینا، در عمل هم حرفه ای و جدی باشه.
چرا باید SF مهجور بمونه ولی ملت برای MK سر و دست بشکنن؟ احتمالا به خاطر همین روحیه ی راحت طلبی، همین تلاش نکردن، همین نگاه تفریحی به بازی داشتن. توی تاپیکای MK پر از کسایی هست که همه ش از داستان بازی تعریف میکنن و می زنن تو سر SF که داستان نداره و خون ریزی نداره و فلان و بهمان. خب نگاه، نگاه درستی نیست دیگه. یه ذره فک کنید. کسی که فایتینگ رو برای داستانش دوست داره، یعنی سر سوزنی نگاه اصولی به ژانری که انتخاب کرده نداره. اصلا متوجه نیست که بازی فایتینگ هدفش یه چیز دیگه ست.
حالا کسایی که الان با خبر شدید که AE داره میاد و اومدید توی این تاپیک؛ اگه این نوشته رو با دقت خوندید، اگه این حرفا رو تایید میکنید، اگه شما هم از این وضعیت سطحی نگری توی بازی سنتر خسته شدید، اگه ذره ای در خودتون استعداد و جدیت می بینید، بیاین توی کلن ما عضو بشید.
باید از اول برای خودتون هدف تعیین کنید، هدفی که بهتون انگیزه بده، روحیه بده؛ اینو میگم برای اینکه ماه های اول خیلی سخت میگذره، باید تمرین کنید، کتک بخورید، سختی بکشید و اصلا هم معلوم نیست که این روند کی تموم بشه، (شاید هیچ وقت تموم نشه!) بهرحال بستگی به پشتکار داره.
حرف آخر هم این که آدمی که برای علایقش ارزش قائله، به اونها بها می ده، براشون می جنگه، در واقع برای خودش ارزش و احترام قائله.
آدمی که هر روز به یه چیز جدید علاقه مند میشه، دو روز میگه اینو دوست دارم بعد ول می کنه می ره دنبال یه چیز دیگه، نه علایقش ارزش داره، نه خودش.

re76zh4o2b1uqscxa1gw.jpg

آخرین ویرایش:
I Finaly Put my hands on SSF:AE Its Awsome
الان بازی رو اجرا کردم نسخه کراکری خیلی روون راحت جواب میده دلم میخواست بازی رو که از استیم خریدم اول رو اون بازی کنم ولی چه کنیم که نسخه کراکی زودتر اومده تا تو Steam بازیم باز شد میخورنیم به حلقش:دی

ای لعنت به شماها :d 7 گیگ رو یک روزه دانلود کردین ؟! wtf :d
من باید دو هفته بزارم تا تموم شه :d :(
---------------------
آبتین خودت باید الان بهتر بدونی دیگه :
گیمرای ایرانی اینقدر دم دمی و راحت طلب و تنبلن که حاضر نیستن برای یک همیچین بازی هایی وقت بگذارن و تن بدن به سختی ش و می خوان یه روز ـه استاد بشن یا چمدونم چن روز بازی کنن و بعد برن سراغ یه گیم دیگه و خلاص؟!
THIS^^^^^.

پ.ن: wall of text FTW :d

من قبلا رویه PS3 محمد SSF4 رو بازی کرده بودم ولی الان که رویه PC اومده خیلی بهتره
از نظره گرافیک خیلی بالاتره ;)
خیلی وقت بود SF4 بازی میکردم الان که این SSF4AE اومده کارکتراش زیاده آدم نمیدونه کدومو انتخاب کنه :-o

گیمرای ایرانی اینقدر دم دمی و راحت طلب و تنبلن که حاضر نیستن برای یک همیچین بازی هایی وقت بگذارن و تن بدن به سختی ش و می خوان یه روز ـه استاد بشن یا چمدونم چن روز بازی کنن و بعد برن سراغ یه گیم دیگه و خلاص؟!
همین ! منم نظر آستاروسو تایید میکنم دیگه :دی
یه عیب دیگه هم دارن اینه که وقتی بهشون میگی که بازی بلد نیستی بی جنبه بازی در میارن و تحمل انتقادو ندارن...

همین ! منم نظر آستاروسو تایید میکنم دیگه :دی
یه عیب دیگه هم دارن اینه که وقتی بهشون میگی که بازی بلد نیستی بی جنبه بازی در میارن و تحمل انتقادو ندارن...

این تیریپ صحبت‌ها خوبه منتها کلاً زیاد کمکی به قضیه نمی‌کنه و همچنان همین‌جوری می‌مونیم.
آره ، الان کامیونیتی ما (همین 7 8 نفر خودمون منظورمه هه هه:d) فک کنم دیگه کامل فهمیده که کار از این جیزها و از این حرف ها گذشته...بعد اومدنم توی کلن همون 2 3 سال پیش تا حالا خودم بودم و دیدم که همه تلاشمونو واسه نجات پیدا کردن از این وضع کردیم...چقدر بودن کسایی که اومدن (فک کنم 20 نفر بیشتر بودن) و سعی کردیم بهشون یاد بدیم , اصلاحشون کنیم(!) ولی...
بهرحال هر چقدر هم الان غر بزنیم فایده ای نداره... خو ایرانی ها همینن دیگه به این راحتی ها نمیشه تغییرشون داد...
باید دنبال یه فکر چاره جدید باشیم...

من که کامل خوندمش /:)
این تیریپ صحبت‌ها خوبه منتها کلاً زیاد کمکی به قضیه نمی‌کنه و همچنان همین‌جوری می‌مونیم.

راستش من شناختم کمه. واقعا نمی دونم اینجا کسی به این حرفا فک میکنه یا نه. ولی خب حداقلش این بود که یه کم سبک شدم بعد از نوشتنش.:-<

آره ، الان کامیونیتی ما (همین 7 8 نفر خودمون منظورمه هه هه:d) فک کنم دیگه کامل فهمیده که کار از این جیزها و از این حرف ها گذشته...بعد اومدنم توی کلن همون 2 3 سال پیش تا حالا خودم بودم و دیدم که همه تلاشمونو واسه نجات پیدا کردن از این وضع کردیم...چقدر بودن کسایی که اومدن (فک کنم 20 نفر بیشتر بودن) و سعی کردیم بهشون یاد بدیم , اصلاحشون کنیم(!) ولی...
بهرحال هر چقدر هم الان غر بزنیم فایده ای نداره... خو ایرانی ها همینن دیگه به این راحتی ها نمیشه تغییرشون داد...
باید دنبال یه فکر چاره جدید باشیم...

خودت شاهدی که من صرفا به "حرف زدن" اکتفا نکردم از روز اول. حالا حرف زدن هم یه راهی هست برای خودش، ای بسا چن نفرم پیدا شن اینا رو بخونن و یه کم انگیزه پیدا کنن ( شاید هم پیدا نشن اصلن). حالا فک کردم شاید الان که قراره AE بیاد فرصت خوبیه که یه حرفایی زده بشه هم خطاب به کسایی که ممکنه تازه بیان سراغ استریت فایتر، هم بچه های کلن خودمون که بعضی هاشون خیلی تمرین نمی کنن و اینا. خودمم بعید می دونم که اون پست طولانی رو ملت کامل بخونن حتی!
بهرحال قصد پرحرفی و نصیحت یا غر زدن نداشتم. فک میکنم خودتون دیگه بدونید که هر کاری می کنم - درست یا غلط - حداقل صادقانه ست ...

آخرین ویرایش:
به نظرم مقاله ی آبتین رو ببرین یه جای پربازدید مثلا تاپیک MK بذارین و ببینین چه واکنشی نشون میدن...
____________________-
راستی این 4 تا کاراکتر جدیده هم واسه خودشون Trial Mode دارن دیگه ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or