PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

من که کاملا به Evil Ryu رو آوردم بسیار عالیست! این کمبوهایی که ملت زدن رو دیدم چند تا خفنشو میتونم بزنم :دی
بعد از اونم رو PS3 با حمید میزدیم برادر Cody هست ولی ببینیم چی میشه:دی
از بین جدیدا هم Yun , Yang , Evil Ryu خیلی دم دست بودن ولی از اونور Oni یه کاراکتر کاملا Brand New ـه با کلی Special Mode جدید که بقیه Shoto ها(ریو-کن-آکوما...) ندارن
Some one someday Said EVIL RYU IS G*Y:d

بیشتر جنبه شوخی داشت...البته متذکر بشم که Ibuki و Hakan کاراکترای پیچیده ای هستن و به یه مبتدی(بله...تو یه مبتدی هستی:دی) اینارو توصیه نمیکنم.
زانگیف و جوری(یوری یا اصلا حوری !)هم واسه شروع به نظرم مناسب نیستن
بخوام بیشتر بگم باید وارد مباحث علمی استریت فایتر بشیم :دی
کمبو
فک کنم لازم باشه اول معنی کومبو رو بدونین تا به Special Move نگین Combo !
کومبو عبارت است از مجموعه ضرباتی که به صورت متوالی به حریف میخورن و در صورت برخورد اولین ضربه ضربات بعدی قابل دفاع نباشن
یه مثال با ریو‌ :
Jumping HK , Crouching Medium Kick Cancel into Hadoken
این میشه یه کومبوی 3 ضرب

آخرین ویرایش:
دارم به شدت با Oni و Evil Ryu بازی میکنم :دی کمبو های راحتی دارن ، قوی هم هستن !
EVIL RYU قوی نیست خیلی ولی کمبو خورش خوبه . مثلا یه کمبو خفن بزنی که من خودمو خفه کردم یک 12 عددی پشتش Ultra زدم آخرشم Damage Hit بالایی نداد ولی چیزه خوفیه کلا .
امشب بعد از 2 ماه Pre Order بازی بلاخره میتونم بازی رو بگیرو رو استیم چه کسایی خریدن من که فقط 4 تا رو در جریان هستم بقیه کاری نکردن؟

کومبو عبارت است از مجموعه ضرباتی که به صورت متوالی به حریف میخورن و در صورت برخورد اولین ضربه ضربات بعدی قابل دفاع نباشن
یه مثال با ریو‌ :
Jumping HK , Crouching Medium Kick Cancel into Hadoken
این میشه یه کومبوی 3 ضرب
تو چرا اینقدر به مردم گیر میدی اخه شاید بنده خدا منظورش همین باشه:دی

فک کنم تابستون زمان مناسبی باشه یه گاید ساده فارسی واسه SF بنویسم یسری نکات رو کامل توش توضیح بدم :-؟ :d

اتفاقا منم چن وقته به این موضوع فکر میکردم. هر کمکی که بتونم بهت میکنم ( حتی اگه شده فقط تایپ کردن).
من پیشنهاد می کنم یه سری کلمه ها و اصطلاحای استریت فایتری رو هم به فارسی برگردونیم، تیریپ فرهنگستان زبان و ادب فارسی! :) فک میکنم خیلی لازمه. مثلا من تازگی فهمیدم buff و nerf یعنی چی.

اتفاقا منم چن وقته به این موضوع فکر میکردم. هر کمکی که بتونم بهت میکنم ( حتی اگه شده فقط تایپ کردن).
من پیشنهاد می کنم یه سری کلمه ها و اصطلاحای استریت فایتری رو هم به فارسی برگردونیم، تیریپ فرهنگستان زبان و ادب فارسی! فک میکنم خیلی لازمه. مثلا من تازگی فهمیدم buff و nerf یعنی چی.
آره بسیار حرکت مفیدیِ , حتما بزودی میریم تو کارش ببینیم چیکار می تونیم بکنیم:d
juri , hakan , ibuki , wtf...
آخه...!
فک کنم دیگه وقتشه که با هم روراست باشیم...الان مخاطبم Bloody Pouya , Fafe4u , Shang Tsung و هر کسی ِ که واقعا می خواد SF رو یاد بگیره ( شرمنده ممد اما تا حدودیم با تو هم هستم البته می دونم که اینارو میدونی :d )
اگه واقعا قراره یاد بگیرین باید بگم راه رو دارین اشتباه میرین و کلا این طرز بازی نیست , الان دارین خاله بازی می کنین ! :d دیگه همونطور که تا الان فهمیدین SF خیلی سخت تر و پیچیده تر از این چیزاست که فکرش رو می کردین واسه همین واقعا نمیشه که سطحی بهش نگاه کرد و راحت فان بازی کرد و اینا.دلیل نمیشه که بگین آره من 2 تا ترایل رو رفتم پس الان SF یاد گرفتم...SF بازی فکر ِ انگار دارین شطرنج بازی می کنین , پس کاملا باید اصولی بازی کنین و از روی فکر... الان می خوام خلاصه توضیح بدم براتون که اگه خواستین یبار اصولی یاد بگیرین چطوری شروع کنین :

قدم اول انتخاب کردن یه Main مناسبِ وقتی میگم Main یعنی فقط و فقط با همون بازی کنین.SF سه نوع اصلی کرکتر داره که Motion , Charge و Grappler هستن. این وسط هرکدوم خودشون چند نوع هستن اما راحت ترین نوع کرکتر Motion ِ اونم از نوع Shoto یعنی Ryu , Ken , Akuma , Sakura , Dan! ,Evil Ryu و اینها . توصیه می کنم فقط با اینها شروع کنین استانداردتر از همه هم Ryu یا مثلا Kenـه.

قدم دوم اینه که خیلی راحت برید توی Training Mode و با کرکترتون فقط Normal Move هاشو بررسی کنین , تو حالت های مختلف , که بفهمین هر کدوم چه خاصیت و Property ای دارن و کلا کجا بدرد می خورند(با جهت های مختلف dpad ممکنه normal move ها و unique move های دیگه ای هم کرکتر داشته باشه که باید همه اونهارو آزمایش کنین) + حالت های مختلف حریف مثل crouching و jumpin و ...
بعدش همین کار رو واسه Special Move ها تک تک با قدرت های مختلف Punch و Kick انجام بدین که استفاده هر کدوم که بستگی به Range و سرعت و قدرت و Recovery شون داره دستتون بیاد. بعدش می رسین به کمبو کردن Normal Move به Special Move یا همون Canceling که کامل باید با دقت بررسی بشه و کمبو کردن Super و Ultra و شرایطی که می تونین Ultra رو آماده کمبو کنین و ...

نکات و اصطلاحات خیلی زیادی هست که نگفتم اما همین ها برای شروع یادگیری و تیریپ دوره Beginner کافیه.:d تا توی پست بعدی برم سراغ اینکه چطور هرچیزی رو که یاد گرفتین توی match واقعی استفاده کنین و بعد بریم سراغ دوره Intermediate :d

توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید

این حرف رو باید طلا بگیریم :-*
این جمله مهم هست حتما تویه امتحان میاد :p
آخه...!
...
خسته نباشید >:d<این توضیحات رو کامل کنید ما هم استفاده کنیم
چون اشکالات بسیار هست
البته یه سری مشکلات رو جناب آقای m_g_s قبلا برام توضیح دادن که در سعی هستیم که بر طرف بشه:((
این همه چیز نوشتی نگفتی که نیاز به پد یا استیک دارن؟ ... ندارن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or