PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

منم میگم بهترین NFS همون MW بوده و هست . هیچی مثل اون نمیشه . به قول دوتسمون هم Prosrteet و shift 1 یه Shit کامل بودن و. البته نظرر شخصیمه ها ممکنه خیلی ها با اینا حال کرده باشن .
شیفت یه چیزی حالا ولی PROSTREET و UNDERCOVER بسیار مضخرف بودن:-&

من تمام تریلر های این بازی رو دیدم. تو هیچ کدوم خبری از تیونینگ ماشین نیست. فکر کنم با یک بازی مضحک دیگه طرف هستیم!
ای بابا !!!
نصف حالش به همون تیونینگ کردن و آپگرید کردن ماشینه ...
اینا چی پیش خودشون فکر میکنن!؟

ترمز دستي كه نبود!! اتفاقا پيچ هاش خيلي راحت رد مي شدن كه!!:-s
یا باید دستتو از رو گاز ورداری یا سر پیچ ترمز دستی بکشی وسط کارم نیترو بزنی.برا من که اینجوری بود;)شما چیکار کردین که راحت رد میشدین؟به مام یاد بدین چون دلیل اینکه باش حال نکردم بیشتر همین بود:>

يه لحظه گاز رو ول كنين بعد دوباره گاز رو بگيرين با يه خورده نيترو!!! آخه با اين كار خيلي دور كردن دور زدن ماشين رو از واقعيت!! يعني مي شه ولي نه با هر سرعتي!! اما خوب هيجان بازي رو بالا مي بره!!
والا من زياد ريسينگم خوب نيست ولي يكي از دوستان تمام پيچ ها رو به همين راحتي ميره!! البته منم مي رم اما با كناره جاده فاصلم كم مي شه!! هرچي داخل پيچ باشي بهتره!!
ترمز دستي هم استفاده نكني بهتره!! من كه اصلا ازش استفاده نكرم چون سيستم دريفت بازي خودش تقريبا فعاله ;)

سلام به همگی!!!
فقط ببینید که چه ماشینی قراره تو این شماره حضور داشته باشه!!! (عروس آهنین من :دی :x )
zyj65tip5g6mccl8xr38.jpg

راستی از نظر من هم بهترین ورژن MW بود! هنوزم دارمش، هنوزم بازی میکنم، هنوزم رکوردامو میشکونم :دی و فقط مورسی الگو واسه ریس و استون مارتین واسه چیس :دی البته از نظر من

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Troy_ali
این تو سبک mw هستش؟؟ اینو برای این میپرسم که من عاشق mw بودم و دو تا نسخه بعدی nfs که اومد و یکیش اسمش کربن بود رو بازی کردم حالم ازشون بهم خورد و nfs v, گذاشتم کنار

نکته من مدتهاست از دنیای بازی کامپیوتری پرتم :p

این تو سبک mw هستش؟؟ اینو برای این میپرسم که من عاشق mw بودم و دو تا نسخه بعدی nfs که اومد و یکیش اسمش کربن بود رو بازی کردم حالم ازشون بهم خورد و nfs v, گذاشتم کنار
نکته من مدتهاست از دنیای بازی کامپیوتری پرتم :p
خب، به هر حال هنوز هیچی معلوم نیست و اصلاً نمیشه چیزی تو این زمینه گفت، الان شایعه هست که تو این شماره هم خبری از تیونینگ کردن ماشین نیست :(
البته شایعه است
ولی در کل من فکر کنم سبکش جدیده! چون اون چیزایی که من از بازی دیدم، جالب بود؛ مثلاً میشد پیاده شد از ماشین و فرار کرد...

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستاران بازی از دست ندهند
Need for Speed: The Run - Challenge Series | Versione HD
ای هم ورژنه من سلام :دی
نمیشه اینا رو یه جا دیگه لینک بدی؟! لعنتی اصلاً با فی پی ان و آنتی و فروکسی بازش نمیتونم بکنم!!! :( :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or