PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

من که یه چند سالی هست اصلا با NFS حال نمی کنم !! ولی الان رفتم گیم تریلرز تریلر جدیدشو دیدم !! به نظر بد نمی یومد حداقل از این چند تا عنوان آخری NFS بهتر بود :|

من که یه چند سالی هست اصلا با NFS حال نمی کنم !! ولی الان رفتم گیم تریلرز تریلر جدیدشو دیدم !! به نظر بد نمی یومد حداقل از این چند تا عنوان آخری NFS بهتر بود :|
اين چه حرفيه؟!! . . . هرچي باشه ديگه از اون Dirt كه بهترهههههههههههههههه . . .:d

Need for Speed: The Run - Pre-order Underground extras | Versione HD [TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

بازگشت یک شاهکار تمام عیار
امیدوارم مثل hot pursit میحوره تو درو دیوار مثل تانک نباشه. ای کاش گرافیگ و گیم پلی shift 2 رو ادامه داده باشند نه hot pursit رو

گیم پلی بازی بیشتر از هرچیز دیگه ای به HP شبیه تا NFS دیگه ای. فکر نمیکنم خیلی درش تغییرات داده باشن. نهایت یکی دوتا آیتم بیشتر از hot pursuit داره و دنبال راه اون هست (از لحاظ گیم پلی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or