PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

مگه گیم پلی Hot Pursuit چیش بود اتفاقا خیلی عالی بود
البته سبک هات پورسیت دقیقا سبک کلاسیک و اصلی ان اف س بود !!!

ولی خب زمان میگذره .. سلایق عوض میشه !!
الان همه دنبال یه ریسینگ داستان دار با گیم پلی خوب و تون آپ حرفه ای ماشین هستن !!

البته سبک هات پورسیت دقیقا سبک کلاسیک و اصلی ان اف س بود !!!

ولی خب زمان میگذره .. سلایق عوض میشه !!
الان همه دنبال یه ریسینگ داستان دار با گیم پلی خوب و تون آپ حرفه ای ماشین هستن !!
چیزی که با Most Wanted واقعا عالی ظاهر شد و تقریبا با Undercover تا حدودی به زوال رفت. و الان هم The Run میخواد کوبنده بیاد.

چیزی که با Most Wanted واقعا عالی ظاهر شد و تقریبا با Undercover تا حدودی به زوال رفت. و الان هم The Run میخواد کوبنده بیاد.
البته تیونینگ خیلی خیلی خیلی سطحی از قدیم الایام بود توی ان اف اس ..
highstakes رو به خاطر داری وحید ؟؟
ولی کلا سبک برگشت با underground .... و اوجش به قول تو موست وانتد بود !!
اپن وورد، داستان، تیونینگ ....
اینم به نظر خیلی خوبه ...
یه ویدیو بود که توضیحاتی در مورد مَپ و مکانیزم گیم پلی و غیره توضیح میداد یکی از سازنده ها !!!
به نظر راضی کنندست !!
باید باشه، غلط کرده اصلا :d

• Like
Reactions: VahiD_ST
البته تیونینگ خیلی خیلی خیلی سطحی از قدیم الایام بود توی ان اف اس ..
highstakes رو به خاطر داری وحید ؟؟
ولی کلا سبک برگشت با underground .... و اوجش به قول تو موست وانتد بود !!
اپن وورد، داستان، تیونینگ ....
اینم به نظر خیلی خوبه ...
یه ویدیو بود که توضیحاتی در مورد مَپ و مکانیزم گیم پلی و غیره توضیح میداد یکی از سازنده ها !!!
به نظر راضی کنندست !!
باید باشه، غلط کرده اصلا :d
به قول من چیه؟ :دی
همه می دونن MW بی نظیربود. متاسفانه بعد از اون ProStreet یه Shit یه تمام معنا بود.
راستی ویدئو رو هم ندیدم هنوز. :دی

به قول من چیه؟ :دی
همه می دونن MW بی نظیربود. متاسفانه بعد از اون ProStreet یه Shit یه تمام معنا بود.
راستی ویدئو رو هم ندیدم هنوز. :دی

حتما ببینش
هرچی گشتم ندیدمش توی سیستمم
اسم ویدیو یادم نیست که حسابی راهنماییت کنم که چیو ببینی :d

نه بابا :d
اینطوریا نیست !!!
حدودا چیزی با مضمون موست وانتده !!!

والا من گیم پلی شو دیدم نقشه کشیده بود تعدا مرحله از شرق آمریکا به غرب

راستشو بخوای من موست وانتد رو بازی نکردم از کربن nfs عشق این بازی شدم

والا من گیم پلی شو دیدم نقشه کشیده بود تعدا مرحله از شرق آمریکا به غرب

راستشو بخوای من موست وانتد رو بازی نکردم از کربن nfs عشق این بازی شدم

خوب شما در اولین فرصت موست وانتد رو بازی کن. هنوز بهترینه. هم تیوننینگش و هم مسابقات و هیجانش. کربن هم بدک نبود یه طورایی آندرگراند2 رو با موست وانتد قاطی کرده بودن کربن رو ردیف کردند.

ولی دوستان اگر واقعا دنبال Tuning هستند هیچ وقت سبک Tune Up با UnderGround 2 تکرار نمیشه.
شدیدا تایید میشه! تو UG2 حتی مدل آینه بغل ماشین هم می شد عوض کرد . من خودم با UG2 بیشتر از همه حال کردم این MW تکراری شد واسم با اینکه داستانم داشت ولی اینکه بعد از هر ریس باید Bounty بدست بیاری و از دست پلیس های تکراری فرار کنی و اینا تکراریش کرده بود برام.

منم میگم بهترین NFS همون MW بوده و هست . هیچی مثل اون نمیشه . به قول دوتسمون هم Prosrteet و shift 1 یه Shit کامل بودن و. البته نظرر شخصیمه ها ممکنه خیلی ها با اینا حال کرده باشن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or